- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
heee seni küçük annecik senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:kedi::kedi::kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee seni küçük annecik senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim de karnım o kadar kocaman değil:)
ama takmıyorum nasılsa dr bebek iyi diyo gerisi boşş
du bakalım bendn ne kadar doğcak:)
ama gene de kıyafet seçme zorlaşıyor kızlar yaaaa
onu da geçtim bende selülit başladı daha önceden hiç yoktu nasıl önünü alcaz nasıl düzelcke hep böyle kalıyormu bunlar sizde de var mı? napiim ben?
benim doğuma doğru başlamıştı aynaya bakmaya iğreniyordum ama doğumdan sonra yoktu yaa devamlı vücudumu keselerim banyoda bide çıkarken soğuk su tutuyorum ondan mı geçti bilmiyorum:sm_confused:
yaaa ben sıcaktan ölecem bugün yaaa,nete baktım yılın en sıcak günümüş bugün ve yarın burda.kociş aradı arabanın dereces, 54 gösteriyomuşş saat 6 ya geliyo bidee :sinifsinif:
bu sene yine iyi canım yaa geçen sene daha berbattı bide ben 8 aylık hamileydim bu zamanlar ölüyordum resmensositosositoyaaa ben sıcaktan ölecem bugün yaaa,nete baktım yılın en sıcak günümüş bugün ve yarın burda.kociş aradı arabanın dereces, 54 gösteriyomuşş saat 6 ya geliyo bidee :sinifsinif:
kızlar ben çıkıyorum akşama yiyecek bir şeyler hazırlayayım çamaşırları toplayayım daha yola gidicez :)
hepinizi öpüyorum gelince görüşürüz:)
iyi ki varsınız :)
bebişlere de kendinize de iyi bakın.
canım aman ha incecik giyin gene duş al sıcakladıkça...
Allah kolaylık veersin valla...
bu sene yine iyi canım yaa geçen sene daha berbattı bide ben 8 aylık hamileydim bu zamanlar ölüyordum resmensositososito
öpüldün güzelim görüşürüzhihoyyyt
sağol cnm yaaaa opuyorumnanaktan
güle güle sanaadaa
yaaa daha ağustos var kızzz :sinifsinif:
yav haftasonu bura bile sıkıcı oluy baksana herkes kaçıyy kaydirigubbakcemile3
napıyonuz kızlar??
ben bugün alışveriş yaptım eccük sonra hepsini serdim ne eksik ne fazla çıkardım şu listelere baktım martın topicinden gene bissürü şey çıktı yaa :ecrin_bebek:
daha da hiç kışlıklar çıkmamış zaten aldığımız mevsimlik tulumlarla üşürlermi kız itek
içini kalın giydirirsin üzerinede bi yelek giydim mi tamam enesinde vardı öle ince ben böyle giydirdim.kıs sende çekte görelim fotolarını ben bi alıyım hepsini çekip koyacam walla herkes aldıkça benimde alasım varkaydirigubbakcemile3