Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım
tugbacım bulmussun hırkanın fotosunu yollamadım o yuzden
ewet canım yaa sağolsun nazlı gönderdi ayy ama ne kadar çok aradım anlatamam çok güzel bi model anneme gösterdim yapcakk opuyorumnanaktan
kızz burdayım yaaa nerdesiniz anacıım deli olacağıım bi görünüp bi yok oluyonuzzklava:
kızz burdayım yaaa nerdesiniz anacıım deli olacağıım bi görünüp bi yok oluyonuzzklava:
ben bi bitirirsem su battaniyeyi bende deneyecegim bakalım yapabilecekmiyim opuyorumnanaktan
tugbacım o örnege yakadan baslanıyo canım ben birturlu anlayamamıstım netten arastırırken bulmustum sayılarını nerden baslanacagını kac sıra orulecegini veriyordu bulabildiniz mi
walla ben hiç anlamam anneme gösterdim şimdi o çok takıntılıdır 3-5 gün yapar söker yapar söker modelini çıkaırır :lepi:
yaa bende hiç beceremem örgü yaa :kedi:
annem bana küçüklüğümden beri yaptırır zorla cok beceremem bende batige bile yolladı beni opuyorumnanaktan
tıgba kızz senin yolladıgın patiği sıkıstırcam battaniyeden sora araya cok kolay o
nette vardı ugrastırma kadını kız
dur battaniyeyi koyayım canım
tıgba kızz senin yolladıgın patiği sıkıstırcam battaniyeden sora araya cok kolay o
bide benim oğlana sıkıştır mavisinden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaav ben bilemiyom bi türlüü,dantel biliyom ben zemuszemus
bide benim oğlana sıkıştır mavisinden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3