• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

edoşş mavi ve yeşil renk tavsiye ediliyomuş bebek odası renklerinde odayı bi kaç kırmızı nesne ile canlandırın da diolar oo tam sen tarife göre oda yapıyon falla :))

bu resmini koyduğum 130 lira

hee bilmeden öyle yapıyom haa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eğer hayal ettiğim gibi olursa süper olcakk.bakalım hep beraber göreceğiz kaydirigubbakcemile3
ucuzmuş yav 130 liraa :lepi:

canım ben böyle bişi alıcam bebişimin yanımda yatması için odası ayrı olacak
ben hem annemde kalıcam dogum yapınca tasımasıda kolay olacak

Eklentiler

• $BEBEK-UYKU-SEPETI__16176585_0[1].webp
    $BEBEK-UYKU-SEPETI__16176585_0[1].webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 18
bak şimdi resme bakın,o duvardaki raflar söküldü,klimada sökülcek.rafların olduğu duvara dolabı koyucaz,önüne beşiği zemuszemus bu koltuk balkonun önüne koncak bi tanede akrşı duvarda var.
benim ev çatı katı ya yamuk catı baya bi değişik olcek kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $17072009584.webp
    $17072009584.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 15
kenya bende böle bişide alıcam,annemde doğum yapcağım için lazım bide geceleri benim odada yatsın diye bunu kullanıcam bi kaç ay.ama almadan önce az bekle benim bulduğum çok değişik :lepi: mobilya gibi

işte oda burası köşedeki büyük sehpa ve ütü masası olmicak orda tabikiii o sehpanın olduğu yere az önce resmini koyduğum park yatak cuk diye oturuyo dimi kızlarrr

photo00600.jpg

photo00599.jpg

canım ben böyle bişi alıcam bebişimin yanımda yatması için odası ayrı olacak
ben hem annemde kalıcam dogum yapınca tasımasıda kolay olacak

kenya bu çok güzel tatlım yaaaa bayıldım o kadar zarif ve asil ki bayıldımmmmmmmm harikaaaaaaaa

kenya bende böle bişide alıcam,annemde doğum yapcağım için lazım bide geceleri benim odada yatsın diye bunu kullanıcam bi kaç ay.ama almadan önce az bekle benim bulduğum çok değişik :lepi: mobilya gibi

tamam canım sen ne zaman alcaksın
gecen gordüm bitane baya bi eski besikler gibi sallanıyodu
acaba onu mu gördün

bak şimdi resme bakın,o duvardaki raflar söküldü,klimada sökülcek.rafların olduğu duvara dolabı koyucaz,önüne beşiği zemuszemus bu koltuk balkonun önüne koncak bi tanede akrşı duvarda var.

ay kıı odanda pek şirinmişşş kırmızıya dayanamam zaten hastasıyım hee :)) hiç belli olmuuo demi kaydirigubbakcemile3

tamam canım sen ne zaman alcaksın
gecen gordüm bitane baya bi eski besikler gibi sallanıyodu
acaba onu mu gördün

heee o kadar ciciydikiii benimkide eski beşikler gibiii :lepi::lepi:
işte bir aya kadar alırım cnm heralde yavv :sinifsinif:
ay kıı odanda pek şirinmişşş kırmızıya dayanamam zaten hastasıyım hee :)) hiç belli olmuuo demi kaydirigubbakcemile3

valla seninde benimde kırmızıyı sevdiğimiz hiç belli olmuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mersü gülüm senin odanda pek ciciii opuyorumnanaktan

ya işte diom ya edoşum zaten allah nasip ederse inşallah bebişim 1 yaşındaykene hamile kalsam nerdeyse 2 civarlarında falan kardeşi olsa hemen park yatak ona kalır yavru kuşa bi yatak alurum demi

işte oda burası köşedeki büyük sehpa ve ütü masası olmicak orda tabikiii o sehpanın olduğu yere az önce resmini koyduğum park yatak cuk diye oturuyo dimi kızlarrr

photo00600.jpg

photo00599.jpg

olur olur gayet güzel olur canım icine sinmesi onemli olan bebegin beşiğini utu masasının oldugu yeremi koyacaksın

sizin bu beşikte ne kadara kadar yatıyomuş bebişler sepet olanda 6 ay falandır heral kenya sen ondan sora napcan beşik mi alcan zuzum

olur olur gayet güzel olur canım icine sinmesi onemli olan bebegin beşiğini utu masasının oldugu yeremi koyacaksın

evet canım o sehpa ve ütü masası ordan kalkacak beşiği de oraya koyucam kısmetse o koltukta açılıyo yatak oluyo kışın da bebişko 6 aylık olana kadar da orda yataruk sora yazın biz odamıza geçeruk orası ona kalır diye planlıyorum inşallah

gayet güzel olur canım opuyorumnanaktan

ya işte diom ya edoşum zaten allah nasip ederse inşallah bebişim 1 yaşındaykene hamile kalsam nerdeyse 2 civarlarında falan kardeşi olsa hemen park yatak ona kalır yavru kuşa bi yatak alurum demi

hee gülüm haklısın o zaman kardeşi bu park yatakta yatar,özgemize genç odası alırsın :lepi:

sizin bu beşikte ne kadara kadar yatıyomuş bebişler sepet olanda 6 ay falandır heral kenya sen ondan sora napcan beşik mi alcan zuzum

bu beşikte en fazşa 6 ay yatarmış cnm.ama annemizde doğurcağımızdan mecbur alıcaz tatlım.ben zaten oda aldım yaa onun yatağında yatıcak bunuda kaldırırım 2.bebiş içinde kullanırım :Saruboceq:

canım ben bunu örnek olsun diye koydum bunların daha büyük olanlarıda var 2 yada 3 yasına kadar kullanılabiliyormus
ben ayrıca bir oda yapmayı düşünüyorumda doguma belki yetişmeyebilir yaza dogru yaparız hem bebek odası degilde cocuk odası alırım belki

sizin anneler nerde canlar hangi şehirlerde olucak doğumlar
ay gerçi edoşu biliyoh izmirde demi nan
kenya sen nere gitcen yavruş

sizin anneler nerde canlar hangi şehirlerde olucak doğumlar
ay gerçi edoşu biliyoh izmirde demi nan
kenya sen nere gitcen yavruş

canım ben inegölde yasıyorumda bursada bahar hastanesi yada jimerde dogum yapmayı düşünüyorum amcamın gelinlerinin ikiside orda dogum yaptı baharda cok memnun kaldılar
sen nerde yapacaksın canım

Back
X