Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cerin kıız senin anacın yakın demi sana nannklava:
bebeğe yatak napıyonus yani ortopedik yatak falan mı alıyonus yoksa yün yatak mı
annem şimdiden yün yatak yapmaya başlamış hay allam kaydirigubbakcemile3
kızlaaar napıyonuuz şimdi cicileri eklicemm
napıyon nan cerenimoo benim annem izmirde doğum ankarada olak tabüükü annem de gelcek artık
ortopedik alırız heralde bizde yün yapcak kimse yok
kızlar doguma giderken anne babanıza haber verecekmisiniz
ben yataşın ortopedik yatağını aldım cnm,emme annem yünde yapmış kaydirigubbakcemile3bebeğe yatak napıyonus yani ortopedik yatak falan mı alıyonus yoksa yün yatak mı
annem şimdiden yün yatak yapmaya başlamış hay allam kaydirigubbakcemile3
slm cnm,hoşgeldiinn a.s.kızlaaar napıyonuuz şimdi cicileri eklicemm
napıyon nan cerenimoo benim annem izmirde doğum ankarada olak tabüükü annem de gelcek artık
sanslı gacı seniiiiii :lepi:hee hacı alllaama şükür yakunuk yani arabaynan 10 dk falan mesafemis kaydirigubbakcemile2
kısmetse doğum yapacağım hastanede annemlerin üç sokak aşağısında :lepi:
:roflol::roflol: hee kızz ne karışık işler yaavvya anam kaynanam ve bilimum kocakaru tayfası yün yataktan yana sıcak tutar eyidir falan deyü
ama diğer yandan sostirik çok bilmiş yeni anne kısmısı da aa ne yünü ortopedik falan dio aman ne zor işer ya şeytan dio at halıya orda yatsın :roflol:
kızlar doguma giderken anne babanıza haber verecekmisiniz
bence yün cidden sağlıklı nan yapıyolarsa boşver ellemeya anam kaynanam ve bilimum kocakaru tayfası yün yataktan yana sıcak tutar eyidir falan deyü
ama diğer yandan sostirik çok bilmiş yeni anne kısmısı da aa ne yünü ortopedik falan dio aman ne zor işer ya şeytan dio at halıya orda yatsın :roflol:
annem yanımda olcak inşşş..kızlar doguma giderken anne babanıza haber verecekmisiniz
yaa bende annemi istiyorum yanımda hatta doguma babam götürsün istiyorum ama yaa cok sıkısırsam bursaya giderken ya babamın yanında bagırırsam cok utanırım valla hem annem bana kıyamaz eli ayagına dolasır
benim kayınvaldem de öle becerikli deilki yanımda gelip iş halletsin
galba herseye ragmen anneme kalcak benimle gelmek
yaa bende annemi istiyorum yanımda hatta doguma babam götürsün istiyorum ama yaa cok sıkısırsam bursaya giderken ya babamın yanında bagırırsam cok utanırım valla hem annem bana kıyamaz eli ayagına dolasır
benim kayınvaldem de öle becerikli deilki yanımda gelip iş halletsin
galba herseye ragmen anneme kalcak benimle gelmek
dün bi tükana girdim battaniyeler 22 liraydı alcaktım ama vazgeçtim kısmetse cumartesi gunü eminönü mahmutpaşaya gitmeyi duşunuyom orda daha ucuz bulursam gıcık olurum nan :))
haftaya gidem de yavruşumun ihtiyaçlarını alam yauww
yaav ne ucuz seyler buluyonus nandün bi tükana girdim battaniyeler 22 liraydı alcaktım ama vazgeçtim kısmetse cumartesi gunü eminönü mahmutpaşaya gitmeyi duşunuyom orda daha ucuz bulursam gıcık olurum nan :))
haftaya gidem de yavruşumun ihtiyaçlarını alam yauww
bence yün cidden sağlıklı nan yapıyolarsa boşver elleme
yün halı da sağlıklıdır o zaman :roflol:
annem yanımda olcak inşşş..
hoşbulduk muriş ben de alcam nan o oto koltuğundan
nan nasıl battaniye kalın mı ben penye aldım 20 mi neydi
kış gelmesini bekliyom artık uzun kollu çıtçıtlı body bi de kadife tulum falan almak istiyoom bi de kızıma mini etek alcam kışlık ama yook dahaa
yok nan yün halı sağlıklı değilmiş :roflol: vallaaa
hee gülüm oto koltuğundan bende alacam canikom.arastırdım baya en iyisi o zaten başka markalarda 0 aydan başlayan yok yav.200 e alırım diye tahmin ediyorum :Saruboceq: