Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur canım daha ekliyoommm zemuszemuskartanesi bayıldım kız cicişlere cok güzeller
he kalın battaniye şu renkli olanlar varya yumuşacık nan alsamıydım ki neysem ya eğer mahmutpaşada ondan ucuza bulmassam gider ordan alırım uzak bi yer deel nassaaa
evet ya bende kadife tulum alcammmmm :lepi:
bak bu benim aldığım cnm,ev için anakucağı
yuhhhhh :roflol:
he kalın battaniye şu renkli olanlar varya yumuşacık nan alsamıydım ki neysem ya eğer mahmutpaşada ondan ucuza bulmassam gider ordan alırım uzak bi yer deel nassaaa
evet ya bende kadife tulum alcammmmm :lepi:
muriş haklısın hem otoya sabitle çıkar falan o iş sakat da ben bunların hafif olanlarından diyom taşıma koltuğu olarak da geçiyo heralde oof ne karışık işmiş bee
sabitleniyo cnm onlar otoya benim arkadasım kullanıyo iyi biliyorum.ama pekte memnun değil çünkü habire arabadan sök,tak pek kadının becereceği iş değil yaniii.çünkü evden bebek içinde çıkıyo,sonra bebeği biri kucağına alıyo,koltuğu yerine takıyolar,sonrada bebeği tekrar koyuyolar.
yani tek başına olmaz benim fikrim tabii
ben valla alışveriş merkezlerine gidiyom gıı indirimde olanları topluyom :jeyyar: du bi de ulustaki dükkanlara bakem kışlık var mı deyüü
naaan buna bende bayılmıştım çok tatlışşşşşşşşşşşşşş
eda gııı bu tamamen dümdüz oluyomu yani arkası ayarlanabiliomu hacı
hani 1 aylıkkene falan yatırabilirmiyük içine acep
canım bunlar pusetle falan birlikte takım olarakta satılıyo ben almayı düşünmüyorum
kullananlar cok uzun süreli kullanılamadıgını söylediler bebek büyüdükce içinde iki buklum oluyor dediler
ama daha sonra arabada kullanabilirsin
arastırmadım ama ben kanguruların birde yanguruları cıkmıs onları arastırıcam :)
ya kızlar her markanın kalıbı farklı ya mesela mother careden aldığım bodyler 3-6 ay kanzdan aldığım bodylerden daha geniş bide kanzdakiler 9 aylık tek fark boyu daha uzun yaaaaa yanlış bişeyler almak istemiorum bide nasıl bişey doğurucamı kestiremediğim için bazı şeyler gözüme çok küçük gelio almak istemiorum mesela 56cm lik şeyler falan var almıom napsamki
çakaaallll :jeyyar:
hee kızz bende bayıldım buna,bi arkadasıma doğum hediyesi aldımdı oda dedi hemen al kendinede çünkü insanın eli ayağı oluyomuş,yemek yaparken falan mutfaga alıyorum diyo çok kullanışlı diyo.
yatıyo tabi kızz sırtı ayarlanıyo biçok şekili varmış.
bende kanguru alıcam aslında ben değilde kociş istiyo kaydirigubbakcemile3
hee kızz bende bayıldım buna,bi arkadasıma doğum hediyesi aldımdı oda dedi hemen al kendinede çünkü insanın eli ayağı oluyomuş,yemek yaparken falan mutfaga alıyorum diyo çok kullanışlı diyo.
yatıyo tabi kızz sırtı ayarlanıyo biçok şekili varmış.
bende kanguru alıcam aslında ben değilde kociş istiyo kaydirigubbakcemile3
evet bence de olmaz öyle ben bi sürekli arabada olcak bişi istiyom zaten de bi de o taşıyıcıların hafifi varsa onlardan alıyım diyomm dedim ya millet bebişi hastaneye getirmiş doktoru beklerken içine yatırmış oturuyolardı öyle bişi lazım sanki yaa
ya kızlar her
markanın kalıbı farklı ya mesela mother careden aldığım bodyler 3-6 ay kanzdan aldığım bodylerden daha geniş bide kanzdakiler 9 aylık tek fark boyu daha uzun yaaaaa yanlış bişeyler almak istemiorum bide nasıl bişey doğurucamı kestiremediğim için bazı şeyler gözüme çok küçük gelio almak istemiorum mesela 56cm lik şeyler falan var almıom napsamki
benimde kocişim almak istiyo tasımaya özeniyo opuyorumnanaktan
benimkide edosumunkinn baska rengi edoşum saolsun alıo test edio bende alıom canım benim sen olmasan nası hallederdim işi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee kızz kalmasın içinde alsında taşısın bebesini kaydirigubbakcemile3
ayyy tatlişkom beniiimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ozaman ben 3-5 56 cmliklerdende alıym nasılsa 1 ayda hemen kilo alıo
kızzz kartanem bayıldım cicişlere kırmızı kırmızıı :lepi: çok tatlılarr,aynı alt açmadan bende aldımdı kaydirigubbakcemile3
nehir kızz ilk kez gördüm ne güzel şey o öyleee :lepi: