• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ben de aldım 3-5 tane bi da body alcam tamamdır gerisi 62 mi ne 3-6 aylık onlardan alem diyom onları sonra da alabilirim bebişin kilosuna göre
ben hep 3-6 ay arası aldım ayakkabılarıda 2 no aldım 2 tanede 9 aylık body aldım
şimdi kalanları azcık 3 ay alıcam 2 battaniye falan alcam anacım al al bitmez bu iş
ben hep indirimden aldım şimdiye kadar yoksa küçücük bi body 40 tl yaaaa

ben hep 3-6 ay arası aldım ayakkabılarıda 2 no aldım 2 tanede 9 aylık body aldım
şimdi kalanları azcık 3 ay alıcam 2 battaniye falan alcam anacım al al bitmez bu iş
ben hep indirimden aldım şimdiye kadar yoksa küçücük bi body 40 tl yaaaa

hee valla al al bu işin sonu yok mafoldumben

kızlar selam bi bakim dedim napıyonuz diye ben ayaklarımı duvara dayayıp uzanıyom dun akşam kınamız vardı çok yoruldum kötü oldum yollarda buun dinleniyorum akşam düğün var

bugun gittim bebe fuarina. cok guzel seyler vardi. bir tane hastane cikisi begendim, birde kapi susu. ama fuar oldugu icin perakende satis yoktu. esim gidip yerinden alicak. bebem hastaneden cibil cibil cikmiycak.sırnaşık şey

bugun gittim bebe fuarina. cok guzel seyler vardi. bir tane hastane cikisi begendim, birde kapi susu. ama fuar oldugu icin perakende satis yoktu. esim gidip yerinden alicak. bebem hastaneden cibil cibil cikmiycak.sırnaşık şey

hiç sorma ya çok güzel kıyafetler var

kızlar selam bi bakim dedim napıyonuz diye ben ayaklarımı duvara dayayıp uzanıyom dun akşam kınamız vardı çok yoruldum kötü oldum yollarda buun dinleniyorum akşam düğün var

cnm dinlen valla yorma kendini ne dedi dr.unutmaa :olmaz:

ohh bee sonunda nazcığımında bi hastane cıkısı olacak yanii kaydirigubbakcemile3
ayy annesi ona londradan doldurur beaa opuyorumnanaktan

offf cok sıcak kızlar yaaaaaaaa...sız patlamıyomusunuz????bıde benım sıcaktanmı,ayakta durmaktanmı yoksa bebişlerimin hareketındenmı nedır bılmem rahmıme bıcak saplanıo gıbı oluo arada sıze olmuyomu yaaaaaaaa nıe sadece ban oluyo kardesımmmmmmmm:))))opuldunuz

offf cok sıcak kızlar yaaaaaaaa...sız patlamıyomusunuz????bıde benım sıcaktanmı,ayakta durmaktanmı yoksa bebişlerimin hareketındenmı nedır bılmem rahmıme bıcak saplanıo gıbı oluo arada sıze olmuyomu yaaaaaaaa nıe sadece ban oluyo kardesımmmmmmmm:))))opuldunuz

cnm sen bize ne bakıyon bi 1 tane taşıyoz sen iki tanee.kolay olurmu hiç.geçer inşallah cnm :Saruboceq:

ohh bee sonunda nazcığımında bi hastane cıkısı olacak yanii kaydirigubbakcemile3
ayy annesi ona londradan doldurur beaa opuyorumnanaktan

evet, cok sukur kizimin bir takimi olucak. ama asil hevesimi hayirlisiyla londraya sakliyorum valla. Insallah kizim bekler gidene kadar.

bu iii bi haber:lepi:

bencede:lepi:

Back
X