• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Allah hepimize sabir versin. tabi oralar daha da sicak.kafamçokkarıştı

amin cnm yaa :Saruboceq:
pazara gidicez daha bekliyoz serinlesin diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocişim onuncu uykusunu uyuyo adam bayılıyo sıcaktan sanırsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pazara gidicez daha bekliyoz serinlesin diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocişim onuncu uykusunu uyuyo adam bayılıyo sıcaktan sanırsam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bu sicakta uyuyamiyorumda. yatiyorum 15 dk. sonra kalkiyorum sirilsiklam.

eeee geleydin tubiş sen nerdesin bakem bu saate kadarr :oklava:
kız ben ewdeyim de benim kuzen bende 18 yaşında msnin başında tıkır tıkır yaazıyoo bana anca sıra geldii kaydirigubbakcemile3

orda istanbul yanlis yaziyo. bursadaym ben. yaniyo burasi.
nen şaşırtıyon nan adamı çabuk değiştir onu :oklava:

yaaa yanmak demeyin bana kızz kaydirigubbakcemile3
gölgede 50 derecee :bbo::bbo:
ayy allah kolaylık wersin edoşum dün bizde kawrulduk ama bugün nerdeyse kışlıkları çıkarcam dondum zemuszemus

ben bu sicakta uyuyamiyorumda. yatiyorum 15 dk. sonra kalkiyorum sirilsiklam.
bende yav ama adamcağız bayıldı kesin,evi süpürdü yattı kaldı kaydirigubbakcemile3
kız ben ewdeyim de benim kuzen bende 18 yaşında msnin başında tıkır tıkır yaazıyoo bana anca sıra geldii kaydirigubbakcemile3

ayy allah kolaylık wersin edoşum dün bizde kawrulduk ama bugün nerdeyse kışlıkları çıkarcam dondum zemuszemus

bende diyom nerde tubişimmm diye Şeniz

kızz valla eridik sıcaktan yaa kaydirigubbakcemile3

ben hep 3-6 ay arası aldım ayakkabılarıda 2 no aldım 2 tanede 9 aylık body aldım
şimdi kalanları azcık 3 ay alıcam 2 battaniye falan alcam anacım al al bitmez bu iş
ben hep indirimden aldım şimdiye kadar yoksa küçücük bi body 40 tl yaaaa

oheee :1shok: kızım sen nerden alışveriş yapıyonki 40 tl ye ben bütün kıyafetlirini alırım olum pazardannn :roflol:

nan herüfün posasını çıkarıya sorada sıcağa laf atıya bu karu benü öldürcek :roflol: :roflol:

Back
X