• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

valla bebekimin ii olması içimde pıtır pıtır canlı olması bana yetiyoda artıyo bile onun bi tepiklemesiyle tüm dert tasa ve yorgunluklaırmdan arınıyom falla terapi gibi velet nannn sevgi kelebeğim benümm böceeem fındık kurdum yavruşummm ayyyyyyyyyy çok sefiyom yavruşumu yaa aşkım bebekimmm :asigim:

eşim bana diyor sen delimisin doğmamış bir bebeğe bu kadar bağlanırmı insan bazen içimden çıkarıp doyasıya öpesim gelliyor onunlan konuşuyom aldığım kıyafetleri çıkarıyom arada kokluyom öpüyom yerine bırakıyom eşimde hayretle bana bakıyor

eşim bana diyor sen delimisin doğmamış bir bebeğe bu kadar bağlanırmı insan bazen içimden çıkarıp doyasıya öpesim gelliyor onunlan konuşuyom aldığım kıyafetleri çıkarıyom arada kokluyom öpüyom yerine bırakıyom eşimde hayretle bana bakıyor

allahım sağlıkla kucağımızda göstersin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:

ay bu nehir karısının arkadaşları da beni öldürcek her yerden bi hediye
abbaoww ne babaannede iş var ne halalar ne arkadaşlar yavruma ben ne alırsam o bide teyzesiynen annanesi :çok üzgünüm:

üzülme kız benim berramada kimse bir şey almadı tabi annemler ablam ayrıda diğer tarafdan tık yok zaten beni arayıp sormazlar bile 6 ayımda daha biri beni arayıpta nasılsın demedi doğuncada torunum diye sevecekler bu nasıl iş ya

he laaaan aynen benim yavrumunda aynen :))
len tuba sen istanbılın neresinde oturuyon nan
bu oğlanlar bizim kızlardan daha süslü olcakkaydirigubbakcemile3
ben zeytinburnunda oturuyom canım sen avcılardaydın dimi yanlıs hatırlamıyosam

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben yollucam yaa ona cici :lepi:
yolla ben hacı babanın hayrına yoksam kızım cızcıblak kalıcak

valla bebekimin ii olması içimde pıtır pıtır canlı olması bana yetiyoda artıyo bile onun bi tepiklemesiyle tüm dert tasa ve yorgunluklaırmdan arınıyom falla terapi gibi velet nannn sevgi kelebeğim benümm böceeem fındık kurdum yavruşummm ayyyyyyyyyy çok sefiyom yavruşumu yaa aşkım bebekimmm :asigim:
cerin karusu aşka geldii kaydirigubbakcemile3
yaav bende deliriyom o kıprasıncaa kaydirigubbakcemile3
benim kızım dün çok hareketliydi bugün hiç kıpraşmıyoo :1no2:

ne anlar onlar beee :kızgın: bende bölee kıpraşınca sefiyom karnımı sıkıyom yerin senin dötünü diye benim herif bana gülüyoo :kızgın:

opuyorumnanaktan

ay bu nehir karısının arkadaşları da beni öldürcek her yerden bi hediye
abbaoww ne babaannede iş var ne halalar ne arkadaşlar yavruma ben ne alırsam o bide teyzesiynen annanesi :çok üzgünüm:

ay canım benimde bebeğimin ne dedesi ne annanesi var... annanesi sizlere ömür... dedesi desen beni bile arayıp sormas saolsun arkadaslarım beklenen bi bebek olunca 6 sene olcak evleneli hep bebek yap yap diolardı bende zimi bakcanıs sizmi alcanıs ciciş diodum herkes bi yerden söz ben sununu vercem ben bunu vercem die die şimdide almya basladılar kudurmus gibi :roflol::roflol: bende inan cok saskınım demekki bunca yıl ne mal ne mülk biriktirmişim kendime cok güzel dostlar biriktirmişim bi corap bile alıp yollasalar beni düşündüklerini bilmek arkamda olduklarını bilmek acaip bi duygu çok seviyorum onları saolsunlarrrrrr en büyük servetim dostlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseninde biz varıs kısss aaa ne dion bis alırısss özgemisee o benim adasım hemmmopuyorumnanaktan

canım onların bizi anlamasını beklemiyom açıkçası biz herşeyi yaşıyoz onlar dışarda kalıyo doğunca onlarda idrak eedicek

opuyorumnanaktan

ay canım benimde bebeğimin ne dedesi ne annanesi var... annanesi sizlere ömür... dedesi desen beni bile arayıp sormas saolsun arkadaslarım beklenen bi bebek olunca 6 sene olcak evleneli hep bebek yap yap diolardı bende zimi bakcanıs sizmi alcanıs ciciş diodum herkes bi yerden söz ben sununu vercem ben bunu vercem die die şimdide almya basladılar kudurmus gibi :roflol::roflol: bende inan cok saskınım demekki bunca yıl ne mal ne mülk biriktirmişim kendime cok güzel dostlar biriktirmişim bi corap bile alıp yollasalar beni düşündüklerini bilmek arkamda olduklarını bilmek acaip bi duygu çok seviyorum onları saolsunlarrrrrr en büyük servetim dostlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseninde biz varıs kısss aaa ne dion bis alırısss özgemisee o benim adasım hemmmopuyorumnanaktan

burda birbirimize verdiğimiz manevi destek herşeye değer opuyorumnanaktan iyiki kasım annesiyimmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 diğer topiclerde bu kadar bağlı mı birbirine ya ben sizi çok seviyom gerçekten benim için çok özelsinizzzzz

ayyyyyyy ösge kıssssssss o astronot tulumu ne öyle allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm resmen bittim yaaaaaaa çok güzel hacıııııııııı nerden buldun nan onuuuuuuuuuuu

burda birbirimize verdiğimiz manevi destek herşeye değer opuyorumnanaktan iyiki kasım annesiyimmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 diğer topiclerde bu kadar bağlı mı birbirine ya ben sizi çok seviyom gerçekten benim için çok özelsinizzzzz

valla bende allaha şükrediyorum :Saruboceq: bu topiğe girdiğim içinnn :Saruboceq:
herkesi ayrı ayrı çok sevdim yaav.ailemişsiz gibii :lepi:

hadi şimdi ben kocişimlen pazara gidiyom kaydirigubbakcemile3
aksama gene girecem,özgeeem yapıcazmı bugün çekiliş işini yaaavv

ay evet hadi artık çekelim yaaaaaaaaa kime alıcamı bilmek istiyom bak alışverişe gidicem söleyin ona göre alam bebiş kız mı erkek mi ikiz mi duruma göre hareket edecess nannnnnnn bu akşam halledin şu işi looooooooo

ay bende bi mutfaga gidem yohsa gebercem açlıktan benim koçiş 1 de geldi geldiğinden beri uyuyo nan herif bayıldı kaldı :)

selam kizlar
nasilsiniz bakeeemmm
ayy ancak gicimi bilgisayar koltuguna kondurabildim bütün gün mobilyalarin seklini degistirdik, kizimin odasini babasi isgal etmisti onu defettik, bilgisayari oturma odasina aldik derken bu saat olmus valla (((hicbirini ben yapmadim haaa sadece komuta ettim ondan yorulmusum)))..mobilyasi gelicek minnosumun odasi bos olmasi lazim

yeni ciciler eklenmis onlarada baktim...
siz neler yaptiniz bu gün azkisi var

Son düzenleme:
pilav yapyım bari
ben yaptım yedim bile çokta kezzetli olmuştucokacimcoook
canım onların bizi anlamasını beklemiyom açıkçası biz herşeyi yaşıyoz onlar dışarda kalıyo doğunca onlarda idrak eedicek
bizim hewrüfte öle diyoo hele bi kucağıma alıyım anca anlarım diyoo :umursamaz: ayu nolcak:umursamaz:

Şeniz
valla bende allaha şükrediyorum :Saruboceq: bu topiğe girdiğim içinnn :Saruboceq:
herkesi ayrı ayrı çok sevdim yaav.ailemişsiz gibii :lepi:
Şeniz

görümcem kayfe içmeye çağırdı ben gidiyom bi kayfe içem acuk gezem gelem zemuszemus

ayyyyyyy ösge kıssssssss o astronot tulumu ne öyle allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm resmen bittim yaaaaaaa çok güzel hacıııııııııı nerden buldun nan onuuuuuuuuuuu

beğendinmi canımcım onuda arkadasım yolladı diyicem olmıycak yurt dısında yasıo ordan yolladı

Back
X