• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

beğendinmi canımcım onuda arkadasım yolladı diyicem olmıycak yurt dısında yasıo ordan yolladı

yaa hayır ya bu olmasın bana ne bana neee mafoldumben biz alamicaz yane öhüü ya arkadaşına bi fiyat sorsan bak kartanesi de istiyo biz sipariş etsek gıı yollamaz mi ki çok sefdim ben onu yaaa :gitme:

yaa hayır ya bu olmasın bana ne bana neee mafoldumben biz alamicaz yane öhüü ya arkadaşına bi fiyat sorsan bak kartanesi de istiyo biz sipariş etsek gıı yollamaz mi ki çok sefdim ben onu yaaa :gitme:

kizz ne cildirdin böyle kis yaklassin türkiyede de cikar aynilari merak etme..olmadi ben sana yollarim canim..benim kardesimin 15 sene önce vardi böyle tulumlari türk mali:roflol:
türkiyede de var sen dert etme..tek fark burda her mevsim oluyo hic yaz gelmedigi icinkaydirigubbakcemile3

bitanem burdada vardır mutlaka hemen üzülme ya bulurus sanada olmadı getirtiris yaaa aaa sende aynısından olmasa benzerleride muhakkak cıkar hele kıslar için daha neler neler cıkarrropuyorumnanaktan

ay şu ciciş topicine bi bakam manyak karılar neler almışlar beni deli etceniz yauwwww kafamçokkarıştı
hey nerdeyse herşeyim tamam diyen gaciler şöyle bi güzellik yaparmısınız acep
şimdi aldığınız şeyleri tek tek liste halinde yazar mısınız marka ürün adı fiyat falan bu tar bilgilerle
çok ufak tefek badyleri falan geçiştirirsiniz hani 3 aylık badiden 5 tane falan diyede bi liste istiyom ya mureda yada nehir yada ikiniz birden en hazır sizsiniz galba nan yapın bi güzellik hacıla r
hıh ben dün oturdum neler almışım listesini yaptım eksikleri de çıkardım :dilcikar:
ama bana soran yok ondan vermiem listeyi saa :mymeka:
nehir ve mureda nan görmemişin bi oğlu olmuş hesabı en çok şeyi siz alıyonuz nan allan manyamışları anaaaaaammmmmmmmmmm laelaelaelaelae
ama hepsi çok datluuuuuuuuuuuuuu rabbim ağız tadıynan sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimizieeeeee canlaruuumm
benimkiler datlu deelmi nan :mymeka:

bülentim ersoyum benüümmm yelpazeni yisinleeeee
bugun istanbıl rüzgardan uçiyi fallaaaa bi serin bi serin ohhh kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy, cok guldum, cunku benim okulda ders anlatirken kullandigim bir yelpazem var tuylu tuylu, herkes seninle ayni seyi soyluyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim, mothercare'i takip et. orda mutlaka bulursun. su an mevsimi degil, sonbahardan sonra gelmeye baslarlar. benim oglumada yurt disinda mothercare den hediye edilmisti onun icin diyorum.

daha sonra esim ona benzer birsey burdan aldi geldi. icine bi kere bile sokmadim, cunku tam astronot tulumu gibiydi. cocugun icinde kipirdamasi imkansizdi. ordan bulabilirsin yanee.yerimseniben

canim, mothercare'i takip et. orda mutlaka bulursun. su an mevsimi degil, sonbahardan sonra gelmeye baslarlar. benim oglumada yurt disinda mothercare den hediye edilmisti onun icin diyorum.

daha sonra esim ona benzer birsey burdan aldi geldi. icine bi kere bile sokmadim, cunku tam astronot tulumu gibiydi. cocugun icinde kipirdamasi imkansizdi. ordan bulabilirsin yanee.yerimseniben

nasıl yaane kullanmadın mı hiç?
kullanışlı diil mii

wanna bugün kimse yemek adı vermedimi ben verimmi :roflol::roflol::roflol::roflol:

imam fenalık gecirdi pişircem :roflol::roflol:

alcak kariii. hamileligimin basinda habire patlican aserdim ben.:mymeka:

wallamı kıs ben ne bilem attım ölesine takılam dedim ama bu imam fenalık gecirdi patlıcanla yapılmıoki nerden cıkardın bu balkabağıylan yapılıo kendim icatettim bizzat sahsen ben :roflol::roflol::roflol:

hic diildi canim. goruntu olarakta hic hos degildi. zaten cok kaliteli birseyde degildi. ay ne cok sey degilmis.kaydirigubbakcemile3 erkekler dogru durust anlamiyorlar zaten. esime sorsan hersey ok onun icin.
:roflol: :roflol:
bu arada senin cicilerini gordum. hepsi cok guzel. guzel gunlerde giydir insallah.opuyorumnanaktan

sağol canımm ekle dedin ekledim ben de delikafadulden

wallamı kıs ben ne bilem attım ölesine takılam dedim ama bu imam fenalık gecirdi patlıcanla yapılmıoki nerden cıkardın bu balkabağıylan yapılıo kendim icatettim bizzat sahsen ben :roflol::roflol::roflol:

saat olmus 8.30. bu saatten sonra lop lop et olsun.:dilcikar:

:roflol: :roflol:

sağol canımm ekle dedin ekledim ben de delikafadulden

deli, ben gobegini ekle dedim.:mymeka:

alcak kariii. hamileligimin basinda habire patlican aserdim ben.:mymeka:

buyur burdan yak
nan nehiir kadın erken doğurcak sizin yüzünüzden allah muhafazaa :mymeka:

bu arada benim hazırlıklar tamam sayılır diyodum taaki az önce birinin hazırlık topicine bakana kadar dolap ful dolmuş birsürü eşya bi de kirletmeye başladılar mı yetmiyo diyooo
ben de bi doğsun eksikleri tamamlarız diyodum yaa kafamçokkarıştı

buyur burdan yak

bu arada benim hazırlıklar tamam sayılır diyodum taaki az önce birinin hazırlık topicine bakana kadar dolap ful dolmuş birsürü eşya bi de kirletmeye başladılar mı yetmiyo diyooo

amannnn, tabiki tamamlarsin. onlar cocugu temiz tutmasini bilmiyolardir.:roflol:

saat olmus 8.30. bu saatten sonra lop lop et olsun.:dilcikar:

deli, ben gobegini ekle dedim.:mymeka:

kıs şaka ben coktan yedim yemeğimii şimdi gitcem önce bayoyu sonrada kendimi yıkıycammmzemuszemuszemuszemus

buyur burdan yak

kıs şaka yapıosss aaaaakaydirigubbakcemile

kızım bebişe almakla bitiremezsin valla onun için dengeli ve luzumlu seyler almak lasımopuyorumnanaktan

kıs şaka ben coktan yedim yemeğimii şimdi gitcem önce bayoyu sonrada kendimi yıkıycammmzemuszemuszemuszemus

kıs şaka yapıosss aaaaakaydirigubbakcemile

kızım bebişe almakla bitiremezsin valla onun için dengeli ve luzumlu seyler almak lasımopuyorumnanaktan

eeet bence dee

Back
X