• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

haa bişi sorcaaam benim hastane çıkışının içinden atlatle kilot çıktı atlatle kilot alcaz mı yoksa çıtçıtlı badiler o amaç için mi kullanılıyo

slm sekerler,anacım herkes akşamı beklemiş pazara gitmek için doğal olarak.aboww ne kalabalıktı anlatamam.aldıklarımı yerleştirdim,eyvelerimi yıkadım koydum dolaba.yemek yapıyorum şimdideee :bbo:

hıh ben dün oturdum neler almışım listesini yaptım eksikleri de çıkardım :dilcikar:
ama bana soran yok ondan vermiem listeyi saa :mymeka:

benimkiler datlu deelmi nan :mymeka:

adamım kırmızı benüm rengüm zate 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun cinsinden yaneee
hepsi çohhhhh datlu laaa ama o hastane çıkışı en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis

kizz ne cildirdin böyle kis yaklassin türkiyede de cikar aynilari merak etme..olmadi ben sana yollarim canim..benim kardesimin 15 sene önce vardi böyle tulumlari türk mali:roflol:
türkiyede de var sen dert etme..tek fark burda her mevsim oluyo hic yaz gelmedigi icinkaydirigubbakcemile3

ben görmedim ama heç yada algıda seçicilik olayı hiç dikkat etmemişte olabülürün :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy, cok guldum, cunku benim okulda ders anlatirken kullandigim bir yelpazem var tuylu tuylu, herkes seninle ayni seyi soyluyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim, mothercare'i takip et. orda mutlaka bulursun. su an mevsimi degil, sonbahardan sonra gelmeye baslarlar. benim oglumada yurt disinda mothercare den hediye edilmisti onun icin diyorum.

daha sonra esim ona benzer birsey burdan aldi geldi. icine bi kere bile sokmadim, cunku tam astronot tulumu gibiydi. cocugun icinde kipirdamasi imkansizdi. ordan bulabilirsin yanee.yerimseniben

nan mothercare ne yauwww daha neler çıkacak başımıza loo şu cersu gaciside hep orayı söliyip duruyi ama bi bady 40 lira falan didi ohee oranın fiyatları öle uçuksa istemes halasuna sölerun bi astoronot yelee örsün onu giydiririm neyine yetmiyyyyy :roflol:

adamım kırmızı benüm rengüm zate 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun cinsinden yaneee
hepsi çohhhhh datlu laaa ama o hastane çıkışı en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis

dimi nan ben de bayıldım hastane çıkışına yaa 15 parça içinde iki takım var bi tulum, bi alt bi üst bi hırka bi yelek şapkalar çorap eldiven battaniye hepsi 70 lira
iki takım olunca 70 iyi dedim tek takımlısı 40 lira civarındaydı galiba

nan mothercare ne yauwww daha neler çıkacak başımıza loo şu cersu gaciside hep orayı söliyip duruyi ama bi bady 40 lira falan didi ohee oranın fiyatları öle uçuksa istemes halasuna sölerun bi astoronot yelee örsün onu giydiririm neyine yetmiyyyyy :roflol:

mothercare'i nasil bilmezsin kiz? hangi alisveris merkezine gitsen vardir. ama dedigin gibi tuzlu biraz.

nan cerin benim c&a dan aldıım bodilerde mothercare yazıyodu o markayı da satıolar gaaba orda
ama indirimlileri aldım ben hem c&a ucuz ya baya

Back
X