• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

mureda aslında kurtlarlan beraber dağlarda yaşiy millet :1ninca: :roflol: o yok bu yok kaydirigubbakcemile3
hee la diyomda inanmıyonuz benim arkası alabildiğine orman :roflol::roflol:
sende ondan cok uzakta degilsin anlasila. ora nere bura nere?

allan safı istanbulun göbeğinde bilmiyo bide bana laf ediyy :roflol::roflol:

70 mi :1shok: kumaşı baya güzeldir o zamannn :lepi:
niye nan pahalı mıı:1shok:
anacım oda doğru yavv kaydirigubbakcemile3 benim gibin köy yerinde yaşamıyki hatunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

piştt cerenimoo :1ninca::1ninca: gidince unutmada benim egenin takımı :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: ayy ölecem nann sen kartanemdende pinti çıktın kızz

ne pintiliğimi gördünüz nan :mymeka: adım çıkmış 9a inmez 8e yaww -tatlicadiarzu-
nan cerin iki takım 70işte hem de güzel kumaşı tomuycuk marka iydir heralde

sen niye vazgeçtin nan o beşikten de hele

hee la diyomda inanmıyonuz benim arkası alabildiğine orman :roflol::roflol:

allan safı istanbulun göbeğinde bilmiyo bide bana laf ediyy :roflol::roflol:

kızıııımmmmm ben mahmutpaşa gülüyüm gittimmiydi kürkçü hana en ucuzundan kalitelisinden doldururum sepetimi dönerün ne annarım mothercareden falan daha adında meymenet yok :roflol:
istanbıldayım da parayı sokaktan toplamiyom heralllllll hiç olmadı gider pazardan alırım oluuummm delikafadulden

bencedeee :lepi:
hey millet zara kids indirme girmiş diye duydum hemen bi bakırköy yapıp görmem lazımmm kaydirigubbakcemile

valla mııı ben geçen baktıydım çok tatlı elbiseler vardıı seneye giyecek boyutta olanlardan alcam indirimi bekliyom nan ayy hemen gitmeliyiiiimmm

ne pintiliğimi gördünüz nan :mymeka: adım çıkmış 9a inmez 8e yaww -tatlicadiarzu-

evet tomuycuk çok kalitelüü de bacı dun ben aynısını şu battaniyeyi 22 ye sorduğum yerde 50 tl idi kaydirigubbakcemile3 ay ben en iisi ordan alem bebemin her bişeyini

gııı allahtan makinem 6 kg olanlardan yırttım hadi kaydirigubbakcemile3
benimkide 7 kg nann :roflol::roflol:

yok kızz sana diyolardı ben demiyom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
70 lira iyi diyom bende kaydirigubbakcemile3

kızıııımmmmm ben mahmutpaşa gülüyüm gittimmiydi kürkçü hana en ucuzundan kalitelisinden doldururum sepetimi dönerün ne annarım mothercareden falan daha adında meymenet yok :roflol:
istanbıldayım da parayı sokaktan toplamiyom heralllllll hiç olmadı gider pazardan alırım oluuummm delikafadulden

nan ben bi böle olamadım yaw nerde alışveriş merkezi orda ben indirim olmasını beklerün yalnız ya da outletten alırım
ya öle dükkana girince buyrun ne bakıştınız denen yerleri hiç seemiyom
pazara giderdim izmirde de burda hiç gidemiyom ki perş günü var ona gitcem bi gün işçıkışında çok geç oluyo emme nedelimm

nan düdükler bi banyoya girdim cenenin dibine vurmusunuz gıs eda murat nerde yattı kaldı dimi yine koltuktaaa

evet tomuycuk çok kalitelüü de bacı dun ben aynısını şu battaniyeyi 22 ye sorduğum yerde 50 tl idi kaydirigubbakcemile3 ay ben en iisi ordan alem bebemin her bişeyini

valla mı nan aynısı mı gııı :kedi:
kazıklandınmı ben şimdi :1shok:

Back
X