• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ay inş bulurum cnmmopuyorumnanaktan

ohaaaaaaaa eda hadi bugün benim dediğim arabadanmı neee hahaha üstüne edayla para koyup serce alcas da bizzzz:roflol::roflol:

onun sırt kısmı cok dar kıslar benden demesi birascık kilolu olsa sığmas bebeler:umursamaz:

yoh gııı bizim arkadaşın bebekinden tosun olamazlar heral çocuk resmen top gibi tombalak tospaaaa ve çokta rahat edio onda uyumayı çok sevio çocuk düşün yane o kaa kaydirigubbakcemile3

ben o fiyata görmedim diyenlerin yalancısıyım bacı kaydirigubbakcemile3 yolum düşerse sorucam da ben onu almayı duşunmuyorum hemen çunku kış bebişi zaten kış gunu ona koyup dışarda süremem önce oto koltuğu alıcam malum yaza kadar nereye gitse arabaynan gidecek o daha acil bunu yaza doğru alırımm hem o zamana yeni modeller çıkar bu daha da ucuzlarr yerimseniben

oyle deme kiz. benim oglumda ekim bebegiydi ama kis olmasina ragmen cok ise yaradi. yazi kisi yok bunun.

cerin, bi arkadasim var, ustune ne alsa 5-10 tl arasi. nerden buldun kizim diyorum, denk geldi diyor. bugune kadar ustunu verdigini gormedim. ona benzettim seni nedense.kaydirigubbakcemile3

benimde iş arkadaşım öyle o günde onunlaydık demekki kızın balıymış yane bana da denk geldi her bişeyler kaydirigubbakcemile3

ben o fiyata görmedim diyenlerin yalancısıyım bacı kaydirigubbakcemile3 yolum düşerse sorucam da ben onu almayı duşunmuyorum hemen çunku kış bebişi zaten kış gunu ona koyup dışarda süremem önce oto koltuğu alıcam malum yaza kadar nereye gitse arabaynan gidecek o daha acil bunu yaza doğru alırımm hem o zamana yeni modeller çıkar bu daha da ucuzlarr yerimseniben

bende yaza alıcam tatlım valla kışın arabalan nere çıkcakki bu cocuk yav.oto koltuğuda chiiconunkini alıcam :lepi:

oyle deme kiz. benim oglumda ekim bebegiydi ama kis olmasina ragmen cok ise yaradi. yazi kisi yok bunun.

hadi ya CADIARZU yannış mı düşünüyom yane sence ne bülem bana öyle geldi yani bi yere gidilcek olsa hemen sarıp sarmalayıp arabaya atarım giderim gitcem yere diodum ben kendi çapımda soğuklarda onda nas gezdirdin gı

hadi ya CADIARZU yannış mı düşünüyom yane sence ne bülem bana öyle geldi yani bi yere gidilcek olsa hemen sarıp sarmalayıp arabaya atarım giderim gitcem yere diodum ben kendi çapımda soğuklarda onda nas gezdirdin gı

valla bende sen gibi düşünüyom kızz kaydirigubbakcemile5

bende yaza alıcam tatlım valla kışın arabalan nere çıkcakki bu cocuk yav.oto koltuğuda chiiconunkini alıcam :lepi:

anam zaten seni aşaaası kurtarmas chicco al senn
ülen yaz günü bu eda garusu camı pencereyi dayalayıp yatıyodur şeytan dio gir eve herşeyi sil süpür o baştan bida alsın :roflol: :roflol:

anam zaten seni aşaaası kurtarmas chicco al senn
ülen yaz günü bu eda garusu camı pencereyi dayalayıp yatıyodur şeytan dio gir eve herşeyi sil süpür o baştan bida alsın :roflol: :roflol:

tüühh sanaaa :mymeka::mymeka:

kızz 0 aydan itibaren yatırılan bitek chiccoda var.kartanemde arastırmış oda onu almaya karar vermiş.hem fiyatıda 200 liraa senelerce kullancak kızz :mymeka:

tüühh sanaaa :mymeka::mymeka:

kızz 0 aydan itibaren yatırılan bitek chiccoda var.kartanemde arastırmış oda onu almaya karar vermiş.hem fiyatıda 200 liraa senelerce kullancak kızz :mymeka:

neeenn o kaaa vurdunnn aptal olcaaaaaaaaam :çok üzgünüm: şaka yaptuk heral :1closedeyes:
şii o ürünün linkini yolla bakem bana tosbaa

yatak-oto koltuk-salıncak(veya anakucağı) ilk aşamada lazım olanlaaa
yazında bebek arabası-mama sandalyesi büyük baş ihtiyaçlar bunlar demi pahalı olanlar bacılar
gerisi giyim kuşam tekstil işi yane yada dişlik cart curt gibi ayrıntılar

napıyonus çatlak gacılar
yaa ben daha kızıma doğru dürüst bişey almadım yaaa mafoldumben maşallah anacım siz bebeklerin çeyizini bilem düzdünüz heee
walla bende yarından tezi yok alışverişe başlıyomm kaydirigubbakcemile4

Back
X