• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızz sen merak etmee babası gibin olcek zaten :lepi: önce bana hizmet etcek sonra karıyaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam valla kafayı yerün muratıda batırır gelürün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee bekle anam cekecez özge kamerayı kuruyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adamı zaten manewi olarak göçertmişsin bide maddi olarak göçert tam olsun bariiii kaydirigubbakcemile3

nan ne kamerası kuruyo ki buu çektiklerini sana mı göstercek

anaaaaammmm delikafadulden adam uyumuş nan :roflol: sizin yüzünüzden adamlan cinsel hayatımızda bitti :roflol:

yok olmass şimdi öğrenmem lazım yoksa meraktan kendimi işi weremem :kedi:
ayy işini sevsinlerr...
anaaaaammmm delikafadulden adam uyumuş nan :roflol: sizin yüzünüzden adamlan cinsel hayatımızda bitti :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
anaaammmmmm çok güldüm kızzzzz :roflol:
git sen git kokuna uyanır :roflol:

2009 kasım anneleri bebişlere hediye çekilişi sonuçları;

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-ıtek
Wannababy-Nehiriver

herkese hayırlı olsun a.s.

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

beleşci yauww sanki aldıklarımı taşicak :roflol:
çok yedirirsen taşırım aplaaa :roflol:

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

nan bana çatırtı karusu çıkmış yaadelikafadulden nan o cimridir bana bişey almasss laelaelaelaelae
yav tubiş cidden gitmiş :1ninca::1ninca:
:roflol::roflol: bakalım uyandırırsaa :roflol:

yok nan burdayım acuk tv izledim geldim

çok yedirirsen taşırım aplaaa :roflol:

nan bana çatırtı karusu çıkmış yaadelikafadulden nan o cimridir bana bişey almasss laelaelaelaelae

yok nan burdayım acuk tv izledim geldim

aklıma kötü seyler geldiydi nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee kız çaturtu çıktı sanaa,işe iu yönünden bak nan ikinizde istanbuldasınız kargo ucuza gelcek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yav artıkın benim oğlanın vuruşları pek güçlü beaa kaydirigubbakcemile3 sıcrıyorum yerimden haa kaydirigubbakcemile3

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

anaaam gıııııııııı muredaaa inanmıyom laaannnnnnn bu kaa olur haaa
demekki benim o takımı gördüğümde egenin aklıma gelmesinde ki sebep buymuş olum erdim nan bennnn kaydirigubbakcemile3

kızz cerin nere kaçtın kızz kaydirigubbakcemile4
ben özgeme hediye aramaya yarın başlasam ancak 20 ağustosaa kaydirigubbakcemile3
allam yaa kız cicilerine bakmak çok zevkli oluyy zemuszemus

demekki benim o takımı gördüğümde egenin aklıma gelmesinde ki sebep buymuş olum erdim nan bennnn kaydirigubbakcemile3

kızz valla nehire dedimki değisek bu kız beniş yanlış anlıcakk :sinifsinif::sinifsinif:
ama sen ermişin kızzz vallaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anam oku üfle öyle yolla hediyemii kaydirigubbakcemile3
sana çok böyük sürprizlerim olacakkk :lepi:

kızım benim hediyem hazır hahahaha zemuszemus o 30 limiti ecük aşacam banane ya farz deel ya nehir karusunun yazdığı benim o takımda aklım kaldı olumm egeme onu almassam çatlarunnnnnnnnn

ay işallah benim beğendiğim kadar sende beğenirsin canım ya ne alsam egeme ve sana layık olmas biliyom ama zerrin teyzesinden hatıra olur :asigim: o kaa kıyafetin arasında büyümeden bi kere giyer işallah kafamçokkarıştı

aklıma kötü seyler geldiydi nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee kız çaturtu çıktı sanaa,işe iu yönünden bak nan ikinizde istanbuldasınız kargo ucuza gelcek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he bı o avantajım war kargo ucuza gelcek :lepi:

yav artıkın benim oğlanın vuruşları pek güçlü beaa kaydirigubbakcemile3 sıcrıyorum yerimden haa kaydirigubbakcemile3
benim kızım bugün çok sakindi:çok üzgünüm:
ne şanslı karısın nan cerin topiğin en zengün karusuna düştün lülülülülülü
kızz cerin nere kaçtın kızz kaydirigubbakcemile4
ben özgeme hediye aramaya yarın başlasam ancak 20 ağustosaa kaydirigubbakcemile3
allam yaa kız cicilerine bakmak çok zevkli oluyy zemuszemus
elini korkak alıştırma o zman bacım benimkinede bişeyler al :emir_bebek:
kızz valla nehire dedimki değisek bu kız beniş yanlış anlıcakk :sinifsinif::sinifsinif:
ama sen ermişin kızzz vallaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anam oku üfle öyle yolla hediyemii kaydirigubbakcemile3
sana çok böyük sürprizlerim olacakkk :lepi:

bende süpriz istiyomm alkisalkisalkis

Back
X