• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar aldığımız bebek kıyafetlerini normal deterjanlamı yıkıycaz
yoksa dalinin falan deterjanları var onlamı

normalle yıkamıcamızı biliyom da neyle yıkıcamızı bilmiyom dalinin varsa ondan alurukk
hacişakir sabun tozu gibi bişi var ondan almıştım ben ama o makinaya zararlıymış tıkanma yapıyomuş elde yıkamak için kullanıyom sadece

yohhh kırmızı deeldii senin kaaa güzel olaydı bende alurdum yiwrımm demi amaa :jeyyar: seninki çok güsel maşallahhh testeren güzel günnerde giysünn :roflol:
kırmızı olduundan öle gıı üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun didimm :roflol:
bide herseye karisiyor gibi oluyor ama nevresimlerin yorganlari hic kullanisli degil. sadece sus yani. en guzel battaniyeye sarinca oluyor.opuyorumnanaktan
nolcak nan şimdi yorgan kullanmıcaz mıı
ben de uyku setlerinin yorganlarına güveniyodum
kocam bana pinti denildiğini duysa bi tarafıynan güler heral o kaa acaip para harcıyom ki adam şoklarda kaydirigubbakcemile3 emeğine yazık kolay kazanılmıyo o para sen bilirsin ama dio benim bi kulaktan girio digerinden pırrrrrrrrrr :))
:roflol: :roflol:
al benden de o kaa valla
kendi paranı kazansan böle harcayamazsın derlerdi ama külliyen yalanmış insan kendi parasını daha rahat harcıyo hee :roflol:
arkadaşlar bebek arabası aldınız mı? dün baktım hiç bişe anlamadım modellerden begendıgım de 1500 idi.
:1shok:
ben zaten şimdi almıcam yaa şimdi bi ana kucağı bi de oto koltuğu bebek arabasını kullanmaya daha çok var
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzzz o ne öle sen sürmüyon kendi kendine mi gidio :roflol:
aman diem bacı pierre cardinin falan ne kaaa kullanışlı modelleri var 200 liraya gidip o kaa para verme sakın yauww bak gene pinti dicekler heeee lülülülülülü
park sensörü varmış nan

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

işin içine şaibe mi karıştı nan cerin muredaya çıkmışş laelaelaelaelae
tööbe tööbee
bi insanın kalbinin bu kadar temiz olduğuna inanasım gelmedii :roflol: :roflol:
ama bana nazlışımın yağmuru çıkmııışş süppeeer :lepi:

günaydınnnnn heee hacıııı duyda inanma ne kaaaa temiz kalpliymişük looo edoşnan ben zemuszemus
ya zaten ben hamiş olduğumdan beri erenlere karıştım karışacam la ay aklımdan ne geçse oluyo canım ne çekse hiç olmadık yerlerden önüme geliyo falan :nazar: bu tarz şeylerrr iyi saatte olsunlaa gıııı :1shok:

kıslar benim bebişim allah sağlık versin kısmet delüsü cıktı maşallahhh baska arkadasımda bi koli hazırlamıs şaşkınım yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

:nazar: asrın kuzum bereketiynen gelio anasıııı uğur böcüğüüüü :asigim:

günaydın kızlarr
nasılsınız hepinizin haftasonu güzel geçmiştir umarım
hepinize mutlu ve huzurlu bi hafta geçirmenizi dileyrumm

ayy pazartesii hoffff hiç iş yapasım yok nannn gaciler nolcek bu işin sonu kafamçokkarıştı
ama bu son hafta bi dünya iş var bitirip öyle tatile çıkmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmm o yüzden çalışmalıyımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile4

günaydın tatlı annişler bebişler
nasılsınız bakemm
bende iyiyim şükür sivri bi karınla dolaşıyom hele bide bebiş kafasını tam göbikime dayayıp yatıyo iyice sivriliyo çok komik oluyom
yaaaa bende isimini ayarlamadımm ahmet kesinde yanına bi isim düşünüyoz yani ek olarak
bide ben çift isim seviyomm
mesela ahmet esat,ahmet yekta
bilmom daha düşünüyok bakalım ne olur hayırlısı

bende yaza alıcam tatlım valla kışın arabalan nere çıkcakki bu cocuk yav.oto koltuğuda chiiconunkini alıcam :lepi:
ben dee ben deee
anam zaten seni aşaaası kurtarmas chicco al senn
ülen yaz günü bu eda garusu camı pencereyi dayalayıp yatıyodur şeytan dio gir eve herşeyi sil süpür o baştan bida alsın :roflol: :roflol:
park sensörü ha manyak ya sabah sabah yine güldürdün beni nann
adamım senin bebeeen adı nolcak olum bak doğacak yakında isim yok aaaaaaaaa ayuptuu yauwww
elif eda olcak gaaba kociş bunu kabul etti sonundaa
günaydın kızlarr
nasılsınız hepinizin haftasonu güzel geçmiştir umarım
hepinize mutlu ve huzurlu bi hafta geçirmenizi dileyrumm
günaydııınn
nasılsınız bakemm
bende iyiyim şükür sivri bi karınla dolaşıyom hele bide bebiş kafasını tam göbikime dayayıp yatıyo iyice sivriliyo çok komik oluyom
yaaaa bende isimini ayarlamadımm ahmet kesinde yanına bi isim düşünüyoz yani ek olarak
günaydın sana daa
yaa benim kız durmuyo hiiç çalışamıyom nan karnım kaynıyo gibiii

selam kızlarr hepiniiz çok özledimm yeni egeldim eve birde şifreyi unutunca siteye giremedim dellendim nihayet sorun çözüldüü inşş keyifler yerindedir biz iyyiyiz oğumla bbam köyde 3 katlı ev yaptı onu temizledik yerleştirdikk ben hamileyim diye annem hiç iş yaptırmak istemedii zorla yaptım ayak işlerini bana verdiler ama en sevdiğim şey merdiven inip çıkmak ahşap merdivenlerden herkes kolay doğuracan dedii<bide normal doğrumazsaamm soracam onlara yaa:))

günaydın sana daa
yaa benim kız durmuyo hiiç çalışamıyom nan karnım kaynıyo gibiii

ohh ne güzel annesi bebişin sağlıklı demekki çok güzel
kasları gelişiyomuşş hareket ederlerkenn maşallah
benim oluşum çok hareket etmiyo yada ben hissetmiyom çünkü steteskopla dinleyince içerde hiç durmuyo yani hareket sesleri geliyo
iştek ölee büyüyolar çok şükür

nasılsınız bakemm

günaydın narçiçeeemmm
ahmet yekta hımmm çok kelli felli laaaaaaaaaaaa adam ismi CADIARZU
karizma

Back
X