• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlaar a.s.

ne habersiniz?

günaydın zerencim opuyorumnanaktan

bende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan

ay bende c.tesi gördüm bebişimi canliz kocaman olmuş ekrana sığmıyo kaydirigubbakcemile3 bile düşün
sende yarın inşallah güzel sonuçlarla geleceksin datlum opuyorumnanaktan

işin içine şaibe mi karıştı nan cerin muredaya çıkmışş laelaelaelaelae
tööbe tööbee
bi insanın kalbinin bu kadar temiz olduğuna inanasım gelmedii :roflol: :roflol:
ama bana nazlışımın yağmuru çıkmııışş süppeeer :lepi:
nan içini ferah tut :olmaz: kamera karşısında çektikk.cerin karısı temiz kalplimiş iine doğmuş :lepi:
özgeme alıcam hediye bendeee :lepi:
günaydınnnnn heee hacıııı duyda inanma ne kaaaa temiz kalpliymişük looo edoşnan ben zemuszemus
ya zaten ben hamiş olduğumdan beri erenlere karıştım karışacam la ay aklımdan ne geçse oluyo canım ne çekse hiç olmadık yerlerden önüme geliyo falan :nazar: bu tarz şeylerrr iyi saatte olsunlaa gıııı :1shok:
kızz valla sana sorak artık bişeyi yapakmı yapmayakmı diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen kararı ver kaydirigubbakcemile3
günaydın canımm
yaww ne yapam bulamadım bi türlü heç biişeyi beğenemiyom oğluşuma
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
ama bulun artık bi isim yaavvv
elif eda olcak gaaba kociş bunu kabul etti sonundaa
anaaaam senin kızda bana adaş olcek haaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
günaydın karakızııımmm opuyorumnanaktan
selam kızlarr hepiniiz çok özledimm yeni egeldim eve birde şifreyi unutunca siteye giremedim dellendim nihayet sorun çözüldüü inşş keyifler yerindedir biz iyyiyiz oğumla bbam köyde 3 katlı ev yaptı onu temizledik yerleştirdikk ben hamileyim diye annem hiç iş yaptırmak istemedii zorla yaptım ayak işlerini bana verdiler ama en sevdiğim şey merdiven inip çıkmak ahşap merdivenlerden herkes kolay doğuracan dedii<bide normal doğrumazsaamm soracam onlara yaa:))
anam destna ne çok yoruyon yavrum sen kendini,enerjinede hayranım :nazar:
valla ben doğurayımda hiçfarketmez nasıl çıktığı kaydirigubbakcemile3
hehehe valla ev 3 katlıı her bi odasında emeğim var bi camlara tutmadım canım en aşağıda havuz katı var orayı da bıraktık kızkardeşim temizlerkene düştüü ödümüz koptuu 3 buçuk metreden boş havuza hemen acile gitti incinöme olmuş omzunda ve ppopsunda annem orayı kappatı hemen tabeeekız kardeş incinmiş ben hamile annemin boyu kısaa bilşeye uzanamadı sinir oldu valla temizlikçi kadımda anca camları sildii neyse sonra konuşuruk çok acımm bide duş aliyim öptüm seniiopuyorumnanaktan
ayy geçmiş olsun cnm zemuszemus
Günaydın bayanlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben sizi çokkkkkk özledim hemide acayipppppppp kaç gündür giremiyom dün de denize gittim cıbı cıbı zemuszemus nettınız balkalım fıstık ve içleri delikafadulden

günaydın nann delüüüü opuyorumnanaktan
nerdedin kaç gündür yaav.
koca antalyayı yola yola bitiremedin kaydirigubbakcemile3

herkese günaydııın şekerlerrrr a.s.
ceriiin rüyamda özgeyi gördüm kızz zemuszemuszemuszemus
resmini koymuşun buraya sözde kaydirigubbakcemile3
allaaaam minnacıkmış,sarı saçlı böyle azcık sacı varmış,mavi gözlümüş kızz :nazar:
.çok taktım ya gece gece kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oo maşallah şeker
korkma bişi olmaz allahın izniyle dinlen sende akşamları
benim de bi ultrasonda 770 birinde 880 didiler nan arada 1 gün fark var :roflol: :roflol:
bebem 100 gr almış bi günde delikafadulden
boyuynan ilgili heçbişey demiyo bizim doktorlar yaa sorayım bi daakine baari

senin bebişede maşallah canım :nazar: :nazar:
senin kıs günde 100 gr alıyosa yandın sen anacım kaydirigubbakcemile3 nası doğurcan sen bu cimcimeyi maşallah ona :nazar:
boyunu ben sordum özellile meraklıyımdır kaydirigubbakcemile3

bende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan
ayy cnm hadi gözün aydınn opuyorumnanaktan
iyi bak oğlanın pipisinedee artıkın aklında kalmasın nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaar a.s.

ne habersiniz?

günaydın zeren hoşgeldiinn a.s.

günaydın mart opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben sizi çokkkkkk özledim hemide acayipppppppp kaç gündür giremiyom dün de denize gittim cıbı cıbı zemuszemus nettınız balkalım fıstık ve içleri delikafadulden

günaydın canlizim denizemi gittin kıs anam benimde sorduğum sroya bak zaten deniz burnunun dibi kaydirigubbakcemile3 ay bende yüzmek istedim bu hafta sonu ama düğün dernek falan vardı gidemedik denize neyn
hee yaaa cok ıyı oluyo cok sıcak ancak denız serınletıyo agac altında boırde pıknık mangal yaptık ohhhh cok ıyı geldı valla iş iş bir yere gidemiyoduk yogunlukdan sositososito
ben zaten kısaca elfida diyecemm :roflol: :roflol:

oo maşallah şeker
korkma bişi olmaz allahın izniyle dinlen sende akşamları
benim de bi ultrasonda 770 birinde 880 didiler nan arada 1 gün fark var :roflol: :roflol:
bebem 100 gr almış bi günde delikafadulden
boyuynan ilgili heçbişey demiyo bizim doktorlar yaa sorayım bi daakine baari

ayy ne güzel nan ayrıntılıda görmek pek hoş olii
ayy bende sabırsızlanıyorum ban amı dedın kı 1 gun fark var dıye
günaydın zerencim opuyorumnanaktan

ay bende c.tesi gördüm bebişimi canliz kocaman olmuş ekrana sığmıyo kaydirigubbakcemile3 bile düşün
sende yarın inşallah güzel sonuçlarla geleceksin datlum opuyorumnanaktan

benımkı 22 haftalık kac gr dırdı teyzesı benım oglum 2 hafta küçük ama 500gr varmıdır kı :uhm:

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

ayy cnm hadi gözün aydınn opuyorumnanaktan
iyi bak oğlanın pipisinedee artıkın aklında kalmasın nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın zeren hoşgeldiinn a.s.

bakacam bakacam :jeyyar: :jeyyar: artık oglum yada kzızım dıye seveyım ya ıçımde hisde beni delirtiyo zaten bi susmuyo cok bilmiş ses :mymeka: yaa bu arada cekılıs mı yaptınız nan ben kıme cıktım ban akım cıktı sositososito

bakacam bakacam :jeyyar: :jeyyar: artık oglum yada kzızım dıye seveyım ya ıçımde hisde beni delirtiyo zaten bi susmuyo cok bilmiş ses :mymeka: yaa bu arada cekılıs mı yaptınız nan ben kıme cıktım ban akım cıktı sositososito

sustur nan o sesi artıkkk aaaa :mymeka:
yarın bak iyice pipişe susar artık sesdee kaydirigubbakcemile3
çekilişi şimdi koydumm bak.zaten sen ona o sana alcak kızzz kaydirigubbakcemile3
öle 2 kişi yok yanii kaydirigubbakcemile3

benımkı 22 haftalık kac gr dırdı teyzesı benım oglum 2 hafta küçük ama 500gr varmıdır kı :uhm:[/QUOTE .!.:
canlizim benimki c.tesi 24+2 de 750 gr dı

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

aaaa bana küçük annemiz çıkmışşşşş :lepi:

kenya canım bana o battanıyeyı göndee bılırsın cok saol zahmett ettın canım yaaqa delikafadulden

çatlak karuuu nolcek :mymeka:

günaydın mart opuyorumnanaktan

hee yaaa cok ıyı oluyo cok sıcak ancak denız serınletıyo agac altında boırde pıknık mangal yaptık ohhhh cok ıyı geldı valla iş iş bir yere gidemiyoduk yogunlukdan sositososito

ayy bende sabırsızlanıyorum ban amı dedın kı 1 gun fark var dıye

benımkı 22 haftalık kac gr dırdı teyzesı benım oglum 2 hafta küçük ama 500gr varmıdır kı :uhm:
günaydın tatlı anneler. benım kıde 22 haftalık 450 gr

aa bana ebisce çıkmışş ne zaman yolluyoruz kızlar adreslere nasıl ulaşıcaz seviçliyim mutluyum yupppiii

hayırlı sonuçlarla gelirsin inş. canımm

günaydın kızlaar a.s.

ne habersiniz?
günaydın canım iilik senden naber

nan içini ferah tut :olmaz: kamera karşısında çektikk.cerin karısı temiz kalplimiş iine doğmuş :lepi:
özgeme alıcam hediye bendeee :lepi:

ama bulun artık bi isim yaavvv

naal kameraya kaydettiniz yaww
ne edek anam bi isim beğenemiyom benn

500 civarıdır canım önceden küçük gözükmesine bakma benimkide öleydi şincik 1 hafta öne geçti

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
yaww ben yaremi nirden bulacam gerçi face kaydolmuşmuydu bu gacı bi bakem

Bizde dün kızıma kot pantolon aldık:)) Birde bir kac tane emzik:)
gülegüle kullansın canım bebişin

Back
X