• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hehehe valla ev 3 katlıı her bi odasında emeğim var bi camlara tutmadım canım en aşağıda havuz katı var orayı da bıraktık kızkardeşim temizlerkene düştüü ödümüz koptuu 3 buçuk metreden boş havuza hemen acile gitti incinöme olmuş omzunda ve ppopsunda annem orayı kappatı hemen tabeeekız kardeş incinmiş ben hamile annemin boyu kısaa bilşeye uzanamadı sinir oldu valla temizlikçi kadımda anca camları sildii neyse sonra konuşuruk çok acımm bide duş aliyim öptüm seniiopuyorumnanaktan

ayyyyyyyy çok çok çok geçmiş olsunn tatlımmmmmmmm allahhhhhhım korusun ya sen düşseydinnnnnn ayyy düşünmesi bile fena bak çok dikkatli ol tamam mııııııııııııı vereliniortak

anaaaam senin kızda bana adaş olcek haaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee sana adaş olcak teyzesii
senin bebişede maşallah canım :nazar: :nazar:
senin kıs günde 100 gr alıyosa yandın sen anacım kaydirigubbakcemile3 nası doğurcan sen bu cimcimeyi maşallah ona :nazar:
boyunu ben sordum özellile meraklıyımdır kaydirigubbakcemile3
günde 100 gr alırsa ben onu deel o beni doğurur :roflol:
ayy bende sabırsızlanıyorum ban amı dedın kı 1 gun fark var dıye
yok nan bi kere de dooru anna beee :mymeka:
ben 1 gün gittim 780 gr dedi ertesi gün başka doktro 880 gr dedi onu diyom beeee

Bizde dün kızıma kot pantolon aldık:)) Birde bir kac tane emzik:)

oo ne güzeel şimdi farkettim de benim kızıma aldıklarım hep pijama gibi don falan yaane bi de bikaç tulum çocumun sokaa çıkcak kıyafeti yok kafamçokkarıştı
kışlık etekler çıksın etek alcam ben minnoşuma

nan içini ferah tut :olmaz: kamera karşısında çektikk.cerin karısı temiz kalplimiş iine doğmuş :lepi:
özgeme alıcam hediye bendeee :lepi:

kızz valla sana sorak artık bişeyi yapakmı yapmayakmı diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen kararı ver kaydirigubbakcemile3

günaydın cnmm opuyorumnanaktan
ama bulun artık bi isim yaavvv

anaaaam senin kızda bana adaş olcek haaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın karakızııımmm opuyorumnanaktan

anam destna ne çok yoruyon yavrum sen kendini,enerjinede hayranım :nazar:
valla ben doğurayımda hiçfarketmez nasıl çıktığı kaydirigubbakcemile3

ayy geçmiş olsun cnm zemuszemus

günaydın cnmm opuyorumnanaktan

günaydın nann delüüüü opuyorumnanaktan
nerdedin kaç gündür yaav.
koca antalyayı yola yola bitiremedin kaydirigubbakcemile3

herkese günaydııın şekerlerrrr a.s.
ceriiin rüyamda özgeyi gördüm kızz zemuszemuszemuszemus
resmini koymuşun buraya sözde kaydirigubbakcemile3
allaaaam minnacıkmış,sarı saçlı böyle azcık sacı varmış,mavi gözlümüş kızz :nazar:
.çok taktım ya gece gece kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaammm hadi yaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
ayyy ya rebbiii herkeş aynı şeyi sölüyo sarı saçlı mavi gözlü bi kızçen olcek deyü adamı amma havaya sokiyler kara böcük olursa yolarun hepinzii:roflol:
yada canlizime sölerün o yolarrrrr :roflol:

aa bana ebisce çıkmışş ne zaman yolluyoruz kızlar adreslere nasıl ulaşıcaz seviçliyim mutluyum yupppiii

cnm özelden msjlasırsınız adresini alırsın.20o ağustosta kargolucaz.

naal kameraya kaydettiniz yaww
ne edek anam bi isim beğenemiyom benn

yaww ben yaremi nirden bulacam gerçi face kaydolmuşmuydu bu gacı bi bakem
kızz msnden kaşılıklı kamera açtık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öle çektik küçük kağıtlara yazdık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay yarem geliyo hep bura yav.özelden alırsınız adresleri.

insan hiç bi ismi yakıştıramıyo bebesine yavv.ben yakıştırdım gerçi bebeme EGE :lepi:

ark dr bana aşı olma dedı bende olmadım hıç sorun olmaz demi

cnm biz olduk vallaa.sağlık ocağında yaptılar dr.da önemli yaptır dedi.

ark dr bana aşı olma dedı bende olmadım hıç sorun olmaz demi
ben doktora sormadım bile gittim oldum

ayyy ya rebbiii herkeş aynı şeyi sölüyo sarı saçlı mavi gözlü bi kızçen olcek deyü adamı amma havaya sokiyler kara böcük olursa yolarun hepinzii:roflol:

o kadar isveçli bebelere baktım maviş maviş ama heeç şansım yok kafamçokkarıştı koca kahve gözleri uzun kıvrık kirpikleri olur dedesine dayısına veya bana çekerse şakkıdı

Son düzenleme:
kızz valla aynen öyle gördüm,kücücük ağzı var ayyy,yumuk yumukkk heryerii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok yorgunum dinlenemedim malesef dün sadece bir iki saat uzanabildim o kadar yorgunumki düğün kına falan derken bu haftayıda yedik böyle :bbo:QUOTE]

hadi yaaa :olmaz: dinlenmeye çalış bak ne dedi dr. sana yavv

sustur nan o sesi artıkkk aaaa :mymeka:
yarın bak iyice pipişe susar artık sesdee kaydirigubbakcemile3
çekilişi şimdi koydumm bak.zaten sen ona o sana alcak kızzz kaydirigubbakcemile3
öle 2 kişi yok yanii kaydirigubbakcemile3
hee ya susturcam onu yeterr artık dıycem gör ne göreceksen susdıycem aaaa :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allan delüsüü :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: valla zahmet ettı am aneyse hediyeyı kabul etmemek olmas saol kenyam yaaa cok mersii sositososito :lepi:

canlizim benimki c.tesi 24+2 de 750 gr dı

aaaa bana küçük annemiz çıkmışşşşş :lepi:

çatlak karuuu nolcek :mymeka:
eee benımkıde 500 vardır ya bellı anasına cektıyse yavrum 1kılo bılem gelebılürr delikafadulden
günaydın tatlı anneler. benım kıde 22 haftalık 450 gr

masallah canım benımkıde bakalım kac gr olmua lülülülülülü

canlizzzzzzzzzzzzzzz allan cezasuuuuuuuuuu yüzdün de geldin hemiiiiiiiiii çiçkoooooooooooooooooo naniknanik

ben doktora sormadım bile gittim oldum

kaç haftalıken yaptırdın benım 22 haftalık geçmı kaldım.

o kadar isveçli bebelere baktım maviş maviş ama heeç şansım yok kafamçokkarıştı koca kahve gözleri uzun kıvrık kirpikleri olur dedesine dayısına veya bana çekerse şakkıdı

belli olmaz belki maviş olur ama kahve gözlerde çok güzel

ay benim sarı saçlı mavi gözlü doğurma şansım hiç yok benim kızçem kapkara bişi olucak sanırsam kömür karası derim bende ona olsunnnn kaydirigubbakcemile3

Geçmiş çok geçmiş nasıl okuycam :olmaz:

ıyi haftalar Fıstıklar Ve tatlı Fıstık ıçlerimmmm a.s. a.s. a.s.

Biz çok çok enerjik geldik aranıza bu hafta sizlerleyiz nasips önümüzdeki hafta tatile ev işi tamamdır kaydirigubbakcemile4

canlar ben kaçar tlf evde unutmuşum zati anamı arayıp haber bilem alamadım
anneannem hastalanmış zaten 1 aydır çok iyi deeeldi annem cuma geldi yanından cumartesi gece fenalaşmış hastaneye yatırmışlar yoğun bakımda yatıyoo şincik gidip arayam bakım nasıl olmuş
hadi hepi,nizi öpüyom

hayırlı sonuçlarla gelirsin inş. canımm

günaydın canım iilik senden naber

naal kameraya kaydettiniz yaww
ne edek anam bi isim beğenemiyom benn

500 civarıdır canım önceden küçük gözükmesine bakma benimkide öleydi şincik 1 hafta öne geçti
benım bebek haftasına göre hep önde gıdıyordu ama bakalım sımdı nasıl delikafadulden

hee sana adaş olcak teyzesii

günde 100 gr alırsa ben onu deel o beni doğurur :roflol:

yok nan bi kere de dooru anna beee :mymeka:
ben 1 gün gittim 780 gr dedi ertesi gün başka doktro 880 gr dedi onu diyom beeee
hımm sincük annadım senın kız günde 100 gr alıyosa duba olcak demektir :roflol: :roflol: şişkoooooooooo

he nan yolarım :roflol: naniknanik

canlar kız ve erkek bebişlerin kilosu farklı oluyoo
başaka bebişlerle kıyaslamayın bebişlerinizi
benim bebişimde 20+3 de 417 gr dı
tabee bide bu ulturasonların doğru ölçmeme ihtimali var
yaa farklımı oluyomus ılk defa duydum :1shok:
canlizzzzzzzzzzzzzzz allan cezasuuuuuuuuuu yüzdün de geldin hemiiiiiiiiii çiçkoooooooooooooooooo naniknanik

hee nan yüzdüm cabbudu cubbudu ohhh :lepi: kız haberleriizlemedin mı bacım dün antalyada denize giren bir tombalak yüzünden deniz suları taştı ve 2 bogulan oldu cok sayıda evı sus bastı nan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hoooppp dıye bı atladım delikafadulden delikafadulden

hadi yaaa :olmaz: dinlenmeye çalış bak ne dedi dr. sana yavv

artık zaten bundan sonra bol bol dinlenecem hiçbir yere gitmek yok

Geçmiş çok geçmiş nasıl okuycam :olmaz:

İyi haftalar Fıstıklar Ve tatlı Fıstık İçlerimmmm a.s. a.s. a.s.

Biz çok çok enerjik geldik aranıza bu hafta sizlerleyiz nasips önümüzdeki hafta tatile ev işi tamamdır kaydirigubbakcemile4

hoşgeldin canımın içi
ohhh enerjik enerjik geldin acıkta bize ver o enerjinden opuyorumnanaktan

canlizzzzzzz senin bebiş 1 kg vardıır harbi nannnnnnnnn delikafadulden

bencede vardır :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar yaaa benim çok uykum geliyo yaaa.. ilk günlerde de böle olmuştu... yine uyuklamaya başlıyom sanırsammirmirmirmir
gidip bi yüzümü yıkayıp geliym

Back
X