• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

artık zaten bundan sonra bol bol dinlenecem hiçbir yere gitmek yok

hoşgeldin canımın içi
ohhh enerjik enerjik geldin acıkta bize ver o enerjinden opuyorumnanaktan

bencede vardır :roflol: :roflol: :roflol:

sen bana ve bebişme şişkoooooooooooooo mu dimek istenin nan yoksam ben mi yanış annadım :jeyyar:

Geçmiş çok geçmiş nasıl okuycam :olmaz:

İyi haftalar Fıstıklar Ve tatlı Fıstık İçlerimmmm a.s. a.s. a.s.

Biz çok çok enerjik geldik aranıza bu hafta sizlerleyiz nasips önümüzdeki hafta tatile ev işi tamamdır kaydirigubbakcemile4

slm nazlıımmm opuyorumnanaktan
ohh çok sevindim cnmcımm,doğa beyimiz eglensin artık bool boll opuyorumnanaktan

canlar ben kaçar tlf evde unutmuşum zati anamı arayıp haber bilem alamadım
anneannem hastalanmış zaten 1 aydır çok iyi deeeldi annem cuma geldi yanından cumartesi gece fenalaşmış hastaneye yatırmışlar yoğun bakımda yatıyoo şincik gidip arayam bakım nasıl olmuş
hadi hepi,nizi öpüyom

cnm çok geçmiş olsun,görüşürüz

slm nazlıımmm opuyorumnanaktan
ohh çok sevindim cnmcımm,doğa beyimiz eglensin artık bool boll opuyorumnanaktan

cnm çok geçmiş olsun,görüşürüz

Muredam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
Canımm inşallah çok mutlu zaten hafta sonuna gidilecek yavaş yavaş hazırlanabilirizyerimsenibenBisikletini alacak ps alacak planlar yapılıyor neler neler kıyamam yaa iyi gelecek bizlere :Saruboceq:
Canımsınnn bizde bol bol öperiz o tatlı yanakları Şeniz

günaydın canlarım beniim Şeniz ayy dün bebişim çok sakin dediydim yaa bugün sabah depiklerlen kalktımm :emir_bebek: çok keyiflendim hihoyyyt ben bi kahwaltı yapıyım gelürün yinee sositososito kahwaltı etmeyen warsa gelsinn sofram hazır cokacimcoook

anneannem hastalanmış zaten 1 aydır çok iyi deeeldi annem cuma geldi yanından cumartesi gece fenalaşmış hastaneye yatırmışlar yoğun bakımda yatıyoo şincik gidip arayam bakım nasıl olmuş
hadi hepi,nizi öpüyom

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

kızlar yaaa benim çok uykum geliyo yaaa.. ilk günlerde de böle olmuştu... yine uyuklamaya başlıyom sanırsammirmirmirmir
gidip bi yüzümü yıkayıp geliym

benimde çok uykum var mirmirmirmir

sen bana ve bebişme şişkoooooooooooooo mu dimek istenin nan yoksam ben mi yanış annadım :jeyyar:

yooooo ne şişkosu öle dermiyim hiç tombalak dedim senlen bebişine :jeyyar:

Hoşbuldummm Birtanem benimm opuyorumnanaktan

İstediğin enerji olsun Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Özlemişim zaten seni a.s.:1hug:

bende seni çok özledim canım Şeniz

slm kızlar aseba geçimiş olsun annen için

hoşgeldün yarem

naber nan kasım anaları ve danalarııı

iyilik nan cadı karu :jeyyar:

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

HEDİYELER 20 AĞUSTOS TA GÖNDERİLMEYE BAŞLAYACAKTIR..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN

hadi hepi,nizi öpüyom

çok geçmiş olsun canım... acil şifalar diliyorum

hadi hepi,nizi öpüyom

geçmiş olsun bye byee:gitme:

karakız bıze tombalak mı dedın hihoyyyt nan sen canınamı susadın gızımm sen hiç uçan hamile gördün nü

günaydın canlarım beniim Şeniz ayy dün bebişim çok sakin dediydim yaa bugün sabah depiklerlen kalktımm :emir_bebek: çok keyiflendim hihoyyyt ben bi kahwaltı yapıyım gelürün yinee sositososito kahwaltı etmeyen warsa gelsinn sofram hazır cokacimcoook

yaaa senmisin bebişim az oynuyo diyen öyle uyandırır seni işte kaydirigubbakcemile3

Geçmiş çok geçmiş nasıl okuycam :olmaz:

İyi haftalar Fıstıklar Ve tatlı Fıstık İçlerimmmm a.s. a.s. a.s.

Biz çok çok enerjik geldik aranıza bu hafta sizlerleyiz nasips önümüzdeki hafta tatile ev işi tamamdır kaydirigubbakcemile4
oo nazlııımm hoşgeldiin gördünmüü çekilişte bana çıkmışsıın :lepi:

hadi hepi,nizi öpüyom
geçmiş olsun canımm

oha kız nehir :roflol: :roflol: anaları ve danaları hee :roflol: :roflol: :roflol:
ıyı şekerım bızxen dün eglendık dınlendık geldik senı sormalı

oh ii yapmısın bende ne olsun evdeydim dün cok sıcaktı burası yaaaaaaaaaaazemuszemus

naber nan kasım anaları ve danalarııı
iyi nan ne olsun kaydirigubbakcemile3
Muredam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
Canımm inşallah çok mutlu zaten hafta sonuna gidilecek yavaş yavaş hazırlanabilirizyerimsenibenBisikletini alacak ps alacak planlar yapılıyor neler neler kıyamam yaa iyi gelecek bizlere :Saruboceq:
Canımsınnn bizde bol bol öperiz o tatlı yanakları Şeniz
ayy yerim ben onuu opuyorumnanaktan
bizde öyleydik yaa o yasta deniz denildimi gece uyumazdım ben hiç heyecandan kaydirigubbakcemile3

tubiişşşşşş :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nbr naann :jeyyar::jeyyar:

karakız bıze tombalak mı dedın hihoyyyt nan sen canınamı susadın gızımm sen hiç uçan hamile gördün nü

hiç uçan hamile görmedim bebişim ama denizi taşıran bir hamile gördüm haftasonu tüm haber kanallarında :roflol: :roflol:
canım şaka bir yana sana gerçekten çok yakıştı hamilelik Şeniz

oo nazlııımm hoşgeldiin gördünmüü çekilişte bana çıkmışsıın :lepi:

geçmiş olsun canımm

Gördümmm Çokta Süper olmuşşşş :lepi: :lepi:

Prensesimize ne alıcamm oyy Nazlı teyzesi nerelere baksın şimdiden şaşırdı valla hihoyyyt zemuszemus

Yanlız küçücük bir sorum olacak sizlere yollama tarihi ben Çeşmeden yollarım prensesimede kendim alamam oradan 1 temmuzda evde olacağım sorun olurmu canım olursa bakarım bir çıkar yolu opuyorumnanaktan

Ne alayım Prensese Yaaa beyazmı ne renk olsun kaydirigubbakcemile3

Back
X