• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bak bacım karazeytinin yolladıgına rahatlıkla sisebiliriz o zaman hihoyyythihoyyythihoyyyt

:olmaz::olmaz::olmaz:
sen yine de şişmemeye çalış gülüm
gerçi bu aralar mutfak birinci adresim oldu yaw
habire tıkanıyom son aylarda bebişimiz iyice oburlaşırsa zaten alacaz kiloları istemeden de olsa.ben de okuyunca 12 kiloya kadar normal diyom artık.6 kilo aldım
geriye 6 kilo kaldızemuszemus

zeytin kızz doğruysa iyimiş bu iş yavv :lepi: ozaman eski halimize çabuk dönerik dee ben daha çok verecem yaa işim zorr mafoldumbenmafoldumben

kızz nehirr sende ikide birdee kilomuzlan dalga geçme nan napalım :mymeka::mymeka:
sağlıklı olalım veririz kilolarıı

ben her halimle hem güzel..... hem şirin,,,,, hem dadlı..... hem sexüüüüüüü..... hem şımarık..... hem ciciyim taaaam mıııııı duydun mu nan kaydirigubbakcemile3

zeytin kızz doğruysa iyimiş bu iş yavv :lepi: ozaman eski halimize çabuk dönerik dee ben daha çok verecem yaa işim zorr mafoldumbenmafoldumben

kızz nehirr sende ikide birdee kilomuzlan dalga geçme nan napalım :mymeka::mymeka:

doğruymuş tabeee
bir çok yer de de böle okudum
durduk yere niye alıyoz sanıyorsunuz sanki habire yiyozkaydirigubbakcemile3
sadece bize düşen biraz hareketlenmemiz

saaa noliiiiiiiiiiii gııııııııııııııııııı çekil bakıım şöle ben şu çilliylen boğuşacammm azzzzzzzzzzzzzemuszemuszemuszemus:roflol::roflol:

ben her halimle hem güzel..... hem şirin,,,,, hem dadlı..... hem sexüüüüüüü..... hem şımarık..... hem ciciyim taaaam mıııııı duydun mu nan kaydirigubbakcemile3

he he aç tavuk kendini darı ambarında sanırmışş he gülüm heeeeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

saaa noliiiiiiiiiiii gııııııııııııııııııı çekil bakıım şöle ben şu çilliylen boğuşacammm azzzzzzzzzzzzzemuszemuszemuszemus:roflol::roflol:

kıskanma beni koruyalar nolmişşşşşşş turkbayragi

he he aç tavuk kendini darı ambarında sanırmışş he gülüm heeeeeeeeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hihoyyyt hihoyyyt öyleyim işe öleyimmm gözelim ben şişkoda olsam hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :CüvCüv: laelaelaelaelae

kızım kimin göbe daha büyük belli sor millete kimin ki büyük tosun gibisin nan dinime küfreden müsliman olsa barii :roflol: :roflol: naniknanik

arada 7 hafta oldini hatırlatam evet doğru benim göbemmm böyükkkkkkkkkkkk hemide kocaaaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaaaannnnnnnnnn ama senin göbeen yerinde sayıyı arkadan çıkanı görmiiin herhall tersine böyüyü senin göbeeennn:roflol::roflol::roflol::roflol:

arada 7 hafta oldini hatırlatam evet doğru benim göbemmm böyükkkkkkkkkkkk hemide kocaaaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaaaannnnnnnnnn ama senin göbeen yerinde sayıyı arkadan çıkanı görmiiin herhall tersine böyüyü senin göbeeennn:roflol::roflol::roflol::roflol:

yanlıs görmüsün nan benım popom cok deıl göbeme göre bacım karıstırın mı ne yoksam benımkı kızmı hihoyyyt hihoyyyt

yanlıs görmüsün nan benım popom cok deıl göbeme göre bacım karıstırın mı ne yoksam benımkı kızmı hihoyyyt hihoyyyt

e sende hep benim memeleri karıstırıon yaaaaa nolcakkk :roflol::roflol:

bana bak senin daha bebek göbeğin cıkmamıs ben sana deyimm o normal göbenn senin bende senin kadaa hamileykene göbeem çıkmamıstı ama sivrilik vardı seninki böleee yayvan nan:umursamaz:

hayyy ya rebbiiimmm dakka bir gol bir nannnn bi girdim muabbetin ortasına duşuverdim nan allan çatlak kasım anaları siz beni öldürceniz nan gülmekten :roflol:

ula işten geldim soyun dökün el yuz yıka bi pilav attım ocağa zor duştum kkya iki geyik kaçırcam deyü aklım gidiy fallaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

hala mı yiyonuz birbirinizi neennn
bana tlf geldi aksam misafirim geliii
iki börek acam yaavvv :) milfoyden :)))))

hayyy ya rebbiiimmm dakka bir gol bir nannnn bi girdim muabbetin ortasına duşuverdim nan allan çatlak kasım anaları siz beni öldürceniz nan gülmekten :roflol:

ula işten geldim soyun dökün el yuz yıka bi pilav attım ocağa zor duştum kkya iki geyik kaçırcam deyü aklım gidiy fallaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

gel gel hoşgeldinnopuyorumnanaktan

e sende hep benim memeleri karıstırıon yaaaaa nolcakkk :roflol::roflol:

bana bak senin daha bebek göbeğin cıkmamıs ben sana deyimm o normal göbenn senin bende senin kadaa hamileykene göbeem çıkmamıstı ama sivrilik vardı seninki böleee yayvan nan:umursamaz:

5.5 aylıgım bacım dah acıkmmıs mı dogru ben fazla kılo almadım arkadasımda dedı senın ıc karnın buyuk kalıba glöbegın cıkmıs ama 5.5 aylıga göre az dedısıvrı deıl karusuk bende annamadım yarın ola hayrola bkıyım zemuszemus

Back
X