hala mı yiyonuz birbirinizi neennn
bana tlf geldi aksam misafirim geliii
iki börek acam yaavvv :) milfoyden :)))))
yemek adı verme valla wanna görürse ayırır bacaklarını :roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemek adı verme valla wanna görürse ayırır bacaklarını :roflol::roflol::roflol:
5.5 aylıgım bacım dah acıkmmıs mı dogru ben fazla kılo almadım arkadasımda dedı senın ıc karnın buyuk kalıba glöbegın cıkmıs ama 5.5 aylıga göre az dedısıvrı deıl karusuk bende annamadım yarın ola hayrola bkıyım zemuszemus
hee vanna kuduruyo yemek diyene atlıcak ha valla vurur seni kenya hela birde peynirli börek deseydın tümden pestilin çıkmıstı delikafadulden
abbaaoowwww elim işte gözüm oynaşta olursa böle olur nann kkya girecem deyü pilavı piç etmişim laaaaa bu nası tuz öööööööööööööö ben bunu yersem valla fıçıya dönerün laelaelaelaelae
he doğru dimiş valla benimde iç karnım dar nan işte bak pörtledi bebek bde 13 haftam kaldı allah nasipederse oda günü gününe gelürseeee yaniiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 senin iç karnın 3 oda bi salon maşallah :roflol::roflol::roflol:
he doğru dimiş valla benimde iç karnım dar nan işte bak pörtledi bebek bde 13 haftam kaldı allah nasipederse oda günü gününe gelürseeee yaniiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 senin iç karnın 3 oda bi salon maşallah :roflol::roflol::roflol:
ben diyim sen zıçtın yolar bu karu seniii:roflol::roflol:
ben yemek yiyem gelürün opuyorumnanaktan
ay benim canım hala tatlı istiyo yaaaaaaaaaaa yemek falan yemesen hep datlu yesem diyom nolcak nan böle
abooooooooooo beceriksiz karıkar telef ettiler yemekleri kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızz bende patlıcanları yaktım çaktırmaa emiii :1ninca::1ninca:
sıkıyosa ne yiceni söleseneeee lülülülülülü
ay benim canım hala tatlı istiyo yaaaaaaaaaaa yemek falan yemesen hep datlu yesem diyom nolcak nan böle
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızz bende patlıcanları yaktım çaktırmaa emiii :1ninca::1ninca:
coook sagol canım ama aslında fotoğraf makinesi anlamındaki kamera degilde, video kamera anlamındaki kamera yı kastetmistim:)
canim benim o resmini eklediklerim ayni zamanda video kaydida yapio iki islem bir arada.yüksek cözünürlüklü ama sen video kamera istiyosan yinedee bu iki markanin üstünde kalitelisini bulmaniz zor ...Peki aptal bir soru olacak ama madem ki memory stick liler daha kullanıslı fiyatları neden 100 $ civarı daha düşük sizce??
deel anacum videoda kaydediyolar bunlar ikisi birarada...hee kız elif onlar foto mak.
benim de var mı dijital makinam da kociş amerikaya giderse profesyonel olanlardan alcak banaa
biyerden yürüttüm de sizin de bilginiz olsun canlarım
ben de toplamda 6 kilo almışım şuansenağlamasenağlamasenağlama
Hamilelik süresince aldığımız kiloaların dağılımı
Bebek 3500 gr
Plasenta 700 gr
Amniyon sıvısı 800 gr
Uterus(rahim) 900 gr
Meme dokusu 400 gr
Kan hacmindeki artış 1250 gr
Dokulardaki su artışı 1250 gr
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gr
Toplam=12 kg
Aldığınız bu kiloların yaklaşık 6 kilosunu bebeğinizin doğumuyla birlikte kaybedeceksiniz. Tutulan suyun da önemli bir kısmının kaybedilmesi ile doğumunuz takip eden ilk hafta sonunda aldığınız kilolarınızın 8 kiloya yakınını verdiğinizi fark edebilirsiniz.
Hamileliğiniz sırasında ne kadar çok kilo almışsanız o kadar kolay ve hızlı verebilirsiniz. Bu nedenle eğer hamileliğiniz süresince aşırı kilo aldığınızı düşünüyorsanız paniğe kapılmayın. Ancak bu durum sizi geriye kalan kiloları da kendiliğinizden vereceğiniz hisiine kaptırmasın. Kalan kiloları egzersiz ve diyet ile verebilirsiniz. Ancak bunun için aceleci davranmayın. Zira emzirme dönemi diyet yapmak için uygun bir dönem değildir
nolcak şişcen yakında dadlı deyıp durma nan öglen dedın senın yüzünde çikolata yedın sus nan boğaz lafı etme yasakkelime
aaaaaaa sen yemek mi yapıyonnnn :1shok:
hayret bugun dışarda yemiyonuz mu nan :roflol:
ay bebeeem ya sen yorulmuşundur yat boşver murat gelünce yapsın yeniden bi patlican yemeeee lülülülülülü hee bide ayaklaruna masajda yapsın o kaa yoruldun sen o patlicanları yakarkene aman deyim allahhhhhhh korusun bişi olur sağa sora gıııııııı :roflol: :roflol:
bende istiom milföyy böregini cok severim canimi cekttin yaaacokacimcoook