• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

napıyon kıss tubiş
iyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
tatli demekde yasak.:olmaz:
aaaa o yasak bu yasak delikafadulden
denize gidicem yarın kısmetse ondan hazır olsun didim kaydirigubbakcemile3
way adi karu way dimek denize gidiyon hiç bizede gel dimek yok :umursamaz:
kızzz gaz cıkarmak serbestmii delikafaduldendelikafadulden
nazi kampı mübarek kaydirigubbakcemile3
he walla yaaa delikafadulden
dondurmada yasak.:olmaz:
:icecream: :icecream: :icecream: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

he wannacık geri zaten solunum sıkıntısı vs var sürekli ambuluyolar tek başına solunum yapamıoo neyse edaoşum etkilenio benim iki senedir arkadasım burda görev yapıo ben nöbetlerine sık sık geldiğim için cok gördüm allah yardım etsin kimsenin basına gelmesin

bak o serbest. istedigin kadar sal anacim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok nan ilk zaman çoktu gazım ama şimdi hiç yok alıştım sütee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gidin gidin zavallı ben evde tıkılıp kalmışım denizi getirin lan ablanız ayakları önüne yarın benim doğum günüm bakayım adamım bana ne süprizi var

anaamm doğum gününmü kızzz,kocişinden bekle sürprizii lülülülülülü

he wannacık geri zaten solunum sıkıntısı vs var sürekli ambuluyolar tek başına solunum yapamıoo neyse edaoşum etkilenio benim iki senedir arkadasım burda görev yapıo ben nöbetlerine sık sık geldiğim için cok gördüm allah yardım etsin kimsenin basına gelmesin

anlatma anlatma. Allah yardimcilari olsun.:çok üzgünüm:

şu ayın üçü gelsede gidip görsem paşamıııııııııııı odasıda boyanıooooooooooo ohh bembeyazzzzzzzzzz mis gibiiiiiiiiiiiii

yok nan ilk zaman çoktu gazım ama şimdi hiç yok alıştım sütee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaamm doğum gününmü kızzz,kocişinden bekle sürprizii lülülülülülü

bekliyom emme bir şey çıkmazsa gebertirim onu.yarın girmezsemkk bilin ki yokum

eda, cekiliste cerin cikmis sana. alir artik dusune dusune 3.5 tlye bir badi.:roflol:

senin isinde kolay, ben napicam. nehir cadisi hicbirseyi begenmez simdi.:roflol:

kadina londradan alip yollayim dedim, bende sana sosyete pazarindan alirim dedi kiz.:dilcikar:

gıı edoşum egeye ala ala bişi kalmadıki 3.5 tl si varsa gene ii laa delikafadulden

kızım senin işin yaş nehir beleşçisi almaya alışmış vermeye deeel ama hediye gelenlerden beğenmediği olursa yollar belkim :roflol:

abla deme nann 82 doğumlusun sendee :mymeka:
şimdik ters tepecek senin taktikk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi kıızz çaktırmaa,valla bana hiç tuzlu gelmiyo deeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen tuzmu attı yoksa deeekaydirigubbakcemile3

geldim nannn
ay kocişim yauw yedi falla tuzlu tuzlu o pilavı bide eline sağlık demez mi :roflol:

bir şey sorayım size kan yapıcı çiğneme tableti kullanıyom tyoğurt ve süttle arasında kaç saat geçmeli mesala akşam yemeğinde yoğurtta vardı şimdi bu ilacı kaç saat sonra içmeliyim ve ilaçtan sonrada süt içecem aralarında kaç saat olamalı yav ben ne saçmaladım

Back
X