• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

nan 3500 değil 1000 tl bile vermem ben basın yayın okudum
fotoculuk derside aldım çağırırım üniden bi arkadaşı daha iyi :roflol:
nan delirmişmi bu fotocular bakalım iki kadın var ne dicekler fiyata

hee kızz çok para valla asla verememm :olmaz::olmaz:

evet canım

he ya ucuz geldi banada.ama bura küçük şehir

valla ucuz geldi banada cnmcımm zemuszemus

neyse kızlar ben cıkıyorum kocisimle ilgilenmeliyim uzun zamandır ilgilenemedim adamlan hadi optm byby

Hee biz 2 sene önce başlattık cnmm, okadar iyi olduki anlatamam yaa 5 kuruş çıkmıyo cebimizden valla zemuszemuszemuszemus

hayırlısı cnm inşallah allah hepimizi o yolda bekletmesin :Saruboceq::Saruboceq:

ayy benimkide diyo ama istemem ben yaaa, o halimide görmesin artık bi zahmett :bbo::bbo:
belkim epidural sezeryan olursa isterim elimi tutsun diyee kaydirigubbakcemile3 ama normal olursa asla giremeezz :olmaz::olmaz:

valla benimkinin tamamen kendi terchi bende hayır demedim hayatta kac kere böle bi mucizeye sahit olabilirimki bu fırsatı kacırmıycam dedi bende tamam dedim beraber yaptık beraber cıkarcasss hahahah:roflol::roflol::roflol::roflol:

neyse kızlar ben cıkıyorum kocisimle ilgilenmeliyim uzun zamandır ilgilenemedim adamlan hadi optm byby

hadi git cnmcıımmm opuyorumnanaktan iyi geceeellerr

valla benimkinin tamamen kendi terchi bende hayır demedim hayatta kac kere böle bi mucizeye sahit olabilirimki bu fırsatı kacırmıycam dedi bende tamam dedim beraber yaptık beraber cıkarcasss hahahah:roflol::roflol::roflol::roflol:

benimkide çook istiyo ama vallaa k.çınıda yırtsa aslaa almam onu içeriyee :olmaz::olmaz:
sezeryan olursa bende uyanık olursam olur sadece bana moral olsun diyee.

hadi kızlar iyigeceler.ben yarın şeker yüklemesi için erken kalkcam.dikkat edin kendinize

kızlaaaaaaar psikologlar doğum anında kocişlerin yanımızda olmasını uygun görmüyolar.adamlar soğuyomuş gördükten sonra aklınızda bulunsun

kızlaaaaaaar psikologlar doğum anında kocişlerin yanımızda olmasını uygun görmüyolar.adamlar soğuyomuş gördükten sonra aklınızda bulunsun

evet bunu çok iyi biliyorum cnmcımm.bende zaten o yüzden diyorum :olmaz::olmaz::olmaz:
arkadasımın başına geldi boşandılar biliyomusun mafoldumben

o psikologlar halt etmiş benim koçişim benden soğumassssssssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet bunu çok iyi biliyorum cnmcımm.bende zaten o yüzden diyorum :olmaz::olmaz::olmaz:
arkadasımın başına geldi boşandılar biliyomusun mafoldumben

aaaaaaaaaaaa çok kötü yaaaaaa.
o psikologlar halt etmiş benim koçişim benden soğumassssssssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben tedbir alın diye dedim yoksam al kocişi doğur bacım ne diyem ben

heee soğumaz soğumazz kaydirigubbakcemile3 sen al yanına canım kocanıı ben istemem :olmaz:

aaaaaaaaaaaa çok kötü yaaaaaa.

ben tedbir alın diye dedim yoksam al kocişi doğur bacım ne diyem ben

tabi tercih meselesi yaa herkes doğru bildiğini yapsınnn doğru tek değil göreceli kişiden kişiye değişioo şekerlerrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

resim çekmeyle uğraşıyom yaaa bitti ayarlıyımda koycam birazdan
herkese iyi gecelr opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaarr gene ilk düşen benüm tabüüü
bakem neler kaynattınız benden soora

Back
X