• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

hani beğendiğin mesaja puan veriyon ya gıı yukarda terazi gibi bişi varya ona basaraktan işte o rep.
kontrol panelinize bakın görürsünüz kim size yorum yapmış opuyorumnanaktan

aaaa ilk defa duydum nan ben onu

cerenimooo incisu pijamalaı 5e almış nan kafamçokkarıştı
burda da 5 liraya pijama var ama çok dandik bee

bende gördüm o pijamaları acilen karşıya geçmem lazım en kısa zamanda süper ya bayıldım ben onlara

kızlar yaa ben yğzğstğ yatmadan uyuyamam,şimdide yan yatıyorum bölee baya dönerek :kedi::kedi:
geceleyin bi tepik yedimkii herhalde oğluşumun bi yeri acıdı yaa senağlamasenağlama
uykusuuz geceler çok erken başladı yaav senağlama

aynen canım bende öyleyim yatamadığım içinde sabaha kadar bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum

yok nan numero doğruda yoğunluktan ben unuttum çaldırmayı :kedi: ahan aradım şindi gı kartanesüü

ooh millet dökülmüüşş
kızlar hasta olmayın nan öle klimaylaa
ankara serin oluyo sabahları bi yağmur havası var
benim de midem kötü bugün yaa böle bi kaynıyo gibi yanma da diil ne olduunu annamadım ya refllü dedikleri bu mu oluyokinee

canım bugün benimde midemde var bişi yanıyo kaynıyo sabahtan beri hayırdır inşallah

hee hacı bi gidem bakam 5 deyü atlicak halimiz yoh ya kalitelüyse alazaaamm :jeyyar:
incisununkiler güzele benziyo nan burdakiler güzel deeldii
yok nan numero doğruda yoğunluktan ben unuttum çaldırmayı :kedi: ahan aradım şindi gı kartanesüü
hee şimcik olduuu
canım bugün benimde midemde var bişi yanıyo kaynıyo sabahtan beri hayırdır inşallah

ayy netsek yaa sütmü içsem sumu içsem napsam bilemedimm

geçmiş olsun kartanesii bebek reflüye sebebiyet verebiliyor bazen banada oluyorr bide bu hafta olmaya başladı sankii kaburgalarım sıkışıkıyorr nefes almakta zorlanıyormuşum gibii doğuma kadar daha neler görücez hepimiz hayırlısı sağlıklısıyla bebeklerimizii alalım kucaklarımıza gerisi boşş

aaa ebisce gelmiş hoşgelmişş kısss nerelerdesinn çekilişte birizz sana nasıl ulaşacağımı düşünüyordum iyiisin inşş nasıl geçtii tatilin bakem

kız ebisceşeker yüklemesi yapdın mı hani bebişlerimiz aynı ahfataklık ya cvp yaz kahvaltı yapııp gelecem

kızlar ya anneannem hasta demiştim ya dün aslında durumu çok ağırmışta annem söylememiş
adanaya getirdiklerinde kalbi durmuş şimdide kalp hastanesinde yoğunbakımda yatıyoo
teyzemler bugün yanına çıkmışlar tanımamış bile teyzemleri çokk üzüldüm yaa
Allahım hakkında hayırlısını versin ne denebilirki başka

kızlar ya anneannem hasta demiştim ya dün aslında durumu çok ağırmışta annem söylememiş
adanaya getirdiklerinde kalbi durmuş şimdide kalp hastanesinde yoğunbakımda yatıyoo

geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin

çok üzüldüm canım Rabbim kolaylık versin hakkında hayırlısı neyse onu göstersin inşş dualar rahatlatır sende bolcana dua et başka yapıcak bişeyimiz yokkii...

evet canım toplamda 4 kilo aldım oda su son iki aydır.
sen zaten cok zayıfmıssıın canım ben 58le basladım suan 62 oldum cok almamıssın yani
ayy inş. bi hemoroid yuzunden sezeryan olmak zorunda kalmam ödüm kopuyo yaa

cnm merak etme sırf o nedenle olmazsın bak en yakın örnek ablam işte:)

hem de manayla hemoroitten de kurtulmuş sonra bir hamilelik daha geçirdi onda da hemoroit çıkmamış:)

neyse ben doğumdan sonra da 55 altına düşmeyi planlamıyorum inş daha fazla düşmem:)
yani kilo vermek için çok çabalamıycam:)
ama bi de eski kiloya göre çok almak selülit ya da çatlak oluşturursa die korkuyorum:(

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Hamilelik (Gebelik) 27. Hafta

Eğer rahim içine bir kamera yerleştirmek ya da direk olarak gözlemek mümkün olabilseydi, bebeğinizin gözlerini görebilirdiniz. Çünkü o'nun göz rengi artık belli ve sıkı durun: size göz kırpabilir. Bu haftaya gelindiğinde bebeğiniz gözünü açıp kapamaya başlıyor. Beyin olgunlaşması hızla devam ediyor ve sese verdiği tepkiler iyice arttı. Boyu 25 santimetreye yaklaştı ve kilosu 1000 kilogram civarında. ıkinci trimesterın sonu olan 27. haftada solunum ve uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle yattığınız zamanlarda nefes darlığı ortaya çıkabilir. Bu durum bebeğinize herhangi bir zarar vermez ancak siz daha rahat edebilmek için, geceleri yatarken kullandığınız yastık sayısını arttırmalısınız. Çoğu anne adayı bu dönemlerde uykunun dinlenmeden çok sıkıntı yarattığını söylemekteler. Bilinç altında yaşanan endişeler uykuda kabus olarak kendini gösterebilir. Hatta uykuya dalmada büyük zorluklar yaşayabilirsiniz. Tecrübeli anne adayları yatmadan önce yarım saatlik bir yürüyüşün oldukça faydalı olduğunu iddia ediyorlar. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da kan basıncınız. Gerçi doktorunuz her kontrolünüzde tansiyonunuzu ölçüyor ancak siz de 3-4 günde bir bunu tekrarlasanız yararlı olur. Zira halk arasında gebelik zehirlenmesi olarak da bilinen preeklempsi için riskli döneme girdiniz. Rutin kontrollerinizde yapılan ultrason incelemelerinde artık bebeğinizi bir bütün olarak göremediğinizi fark etmişsinizdir. Artık bebek bütün olarak değil kısım kısım incelenmekte. Yapılan ölçümler ile kilosu gerçeğe yakın ölçülerde tahmin edilebilmekte. Bu hafta ile birlikte gebeliğinizin ikinci trimester'ı sona erdi. Yolun büyük kısmı aşıldı.

kıslar bu haftada gözrengi bile bellii yanii biz göremiyoruz ama göz bile kırpıyorr hay Allahım sen nelere kadirsinnn

canım ya Allah şifa versin dua ediceksin başka ne gelir ki elimizden?

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Cinsiyet|Miniğin Adı|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım|Erkek|Asrın| 3 Ağustos kontrol
2|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|Kız+Erkek|| İki minik kalp atıyor ):):
3|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|Erkek|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
4|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|Kız||bebişi el salladı yuvacığından
5|nesrinb|25|25 Ocak|01 Kasım|Kız||Amniyosentez sonucunu bekliyor
6|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım|Kız||Bebeğimiz Çok sağlıklı Şükürler Olsun Rabbime
7|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım|||
8|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım|Kız||241 gr'lık bücürün kontrolü 3 Temmuz'da
9|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım|||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
10|real-queen|29|27 Ocak|03 Kasım|Erkek|||
11|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım|Erkek||Üçlü testi gayet iyi Maşallah..
12|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım|Kız+Erkek||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
13|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|Kız||bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
14|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım|Erkek||3 Lü test yapıldı.15 cm.200 gr.Sonuçlar Yarın:)
15|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım|Kız||ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz
16|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek|| Kırk Bin Kere Maşallah
17|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım|||
18|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım|Kız||
19|gurbetyaren|**|30 Ocak|06 Kasım|Erkek||250 gr 24 cm'lik minik :)
20|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|Erkek||pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
21|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım|Kız||
22|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
23|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|Erkek|| Oğluşu Geliyorr:)
24|ozlenozlem|**|01 Şubat|08 Kasım|Kız||
25|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|Kız|Naz| üçlü test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
26|MUREDA|27|02 Şubat|10 Kasım|Erkek|Ege|her şey yolunda 1 Ağustos kontrol
27|grape|29|02 Şubat|09 Kasım|Kız||
28|07narcicegi|26|02 Şubat|06 Kasım|Erkek||En son 50 mm.23 Mayıs kontrol var.
29|kenyaa|26|02 Şubat|09 Kasım|Kız|Asya|
30|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım|||Keseciği de pıtpıtları da gördü
31|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|||2 minik kalp atıyor
32|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|||keseciği gördü
33|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|Kız||4 lü test yapıldı.Sonuç haftaya bebişimiz çok iyi:)
34|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım|Kız||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
35|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|Erkek||Ailemizin 3. Erkeği geliyorrrrrrrrr.........
36|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|Kız||pıt pıtları gördü
37|zeren06| 25| 05 Şubat|12 Kasım|Kız||Kelebeğim kıpır kıpır
38| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım|||kalp atışlarını duydu
39|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım|Erkek||( Rabbim sana emanet meleğimiz )
40|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım|Erkek||bebişi 10 cm olmuşş
41|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım|Erkek||
42|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|Kız||pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.İkili test için kan verdi
43|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|Kız|Minel|ikili test yapıldı. 8 Haziran kontrol.
44|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım|Kız||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
45|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|||keseciği de bebeciği de gördü
46|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|Kız||
47|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım|Kız||Çok sağlıklı Maşallah
48|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|Erkek||73 mm olmuş bebişş
49|krispi|**|09 Şubat|16 Kasım|Erkek||
50|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|||pıt pıtları gördü
51|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım|Erkek||
52|sevvttaapp|**|10 Şubat|17 Kasım|Erkek||8 Haziran üçlü test :)
53|ozlem61_41|30|11 Şubat|10 Kasım|Erkek||
54|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|Kız||pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
55|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım|||
56|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|Kız|Özge|23 temmuz 2.düzey ultrasonda her biyerlerini görcem bebişimin
57|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım|Kız||Annesine El salladı...Kocaman oldu artıkın 50 mm.
58|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım|||kalp atışlarını gördü
59|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım|Kız||ikili test 20 Mayıs
60|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım|Erkek||Kalp atışlarını duyduk
61|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım|Erkek||21 Mart ilk kontrol
62|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım|Erkek||6,5 cm olduk6 Haziran Kontrol..
63|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım|||
64|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım|||
65|yarem21|32|14 Şubat|21 Kasım|Kız||6 Haziran kontrol 3 lü test..
66|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım|Erkek||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
67|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım|Erkek||kalp atışarını gördü
68|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım|Erkek||Bebişimiz 17 cm oldu:)Bir dahaki kontrol 20 Temmuz
69|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|||kontrol 4 Mayıs
70|tugbArif|**|15 Şubat|22 Kasım|Kız||438gr olduk
71|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım|Erkek+Erkek||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
72|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|Kız||pıtpıtları gördü
73|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|Kız+Erkek||2009 Kasım'ının gözbebekleriiiiii
74|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım|||
75|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım|Erkek||miniğinin kalp atışlarını duydu
76|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım|Erkek||21 Mayıs kontrol ve ikili test
77|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım|Erkek||kalp atışlarını duydu
78|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım|||kalp atışlarını duydu
79|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım|||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
80|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım|Erkek||Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
81|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım|Erkek||
82|canliz|25|27 Şubat|30 Kasım|Erkek||
83|bircan||||Kız|||
|JJuLiEtt||||||Artık Ocak annesii
|yazgülüm|||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|esterya|||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|BONCUK26|||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|dorukk||||||FAHRİ KASIM ANNESİ
|NURHAYATK|||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|mehlikaMERYEM|||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|mercan76|||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
[/table]

benim halen erkek yazıyodu... değiştirdim... oldumu bakalım...

canım tekrar geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

ya ben de istiyorum listeye yazılmak:)
benimle oğluşumun başı kel mi?
ben 17 kasımda doğum yapıcam sat 10 şubat yaşım 31 miniğin adı tam belli değil tarık olma ihtimali yüksek 3 ağustosta da şeker yüklemeye gidicem:)

Back
X