2009 Kasm Anneleri

slm kızlar ben geldım bugun ayrıntılaya girdim geldim bebgım herşey normel cıktı yanlız böbreklerınde ggenısleme göruldu doktor doguma kadar düzelebılır cok ciddi deil eger duzelmessede bebek 1 aylıkken getirin birde öle ıncelerız dedı bakalım herseyın hayırlısı

ultrasonda bole sonuclar cıkabiliyor canım sakın moralini bozma kesin sonuc vermiyor ultrasonlar birsey olmadıgını göreceksin opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: kız güldürme benii gülmekte istemiyorum dün ne kadar endişelendiğini düşünüyorum üzülüyorum ama şimdi bölee anlatıncada gülmekten alıkoyamıyom kendimii :roflol:

aslında bu şeker yüklemelerini çok kilolulara yapıyolarmış ama şimdiki doktorlar tedbir amaçlı tüm gebelere yapıyolarmış

uff ya valla bir çok şeyi boşuna yapıyoz zaten

ayy kızlarr dün benim kocişe dedimki kknın en taş fırın kocası ilan edildin dedim nasıl güldü sonraa dün siz dediniz ya kapımız sana açık falan diyee onları anlattım öldü gülmekten diyo beni mi çekiştiryonuss utanmıyonus mu kaydirigubbakcemile3 bide dün akşam meyve yerken bana bi tane kayısı verdi diyo bak bunuda yaz sana kayısı verdim bide dün bi bardak su verdi diyoo bak bunuda yaz :roflol: :roflol: :roflol:

cinsiyet erkek cerinim canım sıkıldı ya kızlar hal akendime gelemedım böbrek olayına ınsallah birsey olmas :sinifsinif:

canımcım allahın izniyle bişeysi yoktur rabbim korusun :Saruboceq:

o zmn birinciyiyi kesin yaptırcaz
peki gece 12 den sonra bişey yemesem olur dimi
iğrenç bişey mi kıslar şeker yüklemesi
kusmam dimi
peki tahlil yapılmıyomu
ikincisi için tahlilmi yapılcak

saol bitanem.hepimizi korusun yüce rabbim
canım 12 den sonra yeme açlık tokluk ilk 50 gr da farketmio diolar ama gittim yüksek cıktı onlara uydum bosu bosuna 100 gr yapıldı sen yeme zemuszemus ne tahlilinden bahsediosun anlamadımki zemuszemus önce gdion aç verion kanını sonra suyu içiosun bi saat bekleyip tekrar kanını veriosun okadarrropuyorumnanaktan

100 lük yapılırsa 4 kere kan veriosun 1 ac sonra suyu içion 1 satt sonra sonra 1 er saat arayla 2 tane daha

cinsiyet erkek cerinim canım sıkıldı ya kızlar hal akendime gelemedım böbrek olayına ınsallah birsey olmas :sinifsinif:

yiğit ulan ooooooooooooo hiçççççççç bişicik olmasss tiyzesinin tosunu o tosunuu yirin onu ben yauwwwwwwwwww
ee senin bebeeen yavrım fazla gelişiy çocuk kaydirigubbakcemile3
tatlışım bak burda herkesin panik yaşadığı korktuğu zamanlar oldu ama allahıma şukur kimsede bişicikler olmadı rabbim kasım danacıklarımızı koruyooooooooooooo :lepi:

slm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık

gözüğn aydın canımm opuyorumnanaktan

ayy kızlarr dün benim kocişe dedimki kknın en taş fırın kocası ilan edildin dedim nasıl güldü sonraa dün siz dediniz ya kapımız sana açık falan diyee onları anlattım öldü gülmekten diyo beni mi çekiştiryonuss utanmıyonus mu kaydirigubbakcemile3 bide dün akşam meyve yerken bana bi tane kayısı verdi diyo bak bunuda yaz sana kayısı verdim bide dün bi bardak su verdi diyoo bak bunuda yaz :roflol: :roflol: :roflol:

hahahah arifi kk değiştirdi bak gördünmüüüüüüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gül gül napak o aksamdı allah bidaa yaşatmasın şimdi aklıma geldikce bende kocama gülüom iki elini birden karnıma koymuşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol: çocuğum sakin ol dieeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol: bende bi çığlık adam zıpladı yernden :roflol::roflol::roflol::roflol:
görüyon mu weledi daha şimdiden maymun etti sizi :emir_bebek:
üzülme tatlım yaa e doktorda demiş ya zaten önemli değil diyeeeŞeniz

Şeniz

saol cerincim yaa valla hareketeri okadar ürkütücü olmaya basladıki kemikleri bile hissedilio artık :1shok: bu arada aksam seni kırdıysam özürdilerim vallahi ben saka amcalı yazmıstım ama sert geldi sanırımki tekrar özürdilerim ben adasımın annesini kırrarmıyım yaaa.s.a.s.Şeniz

yok yaaaaa boşversene dün akşamki o kaa olaydan sora onu mu duşunuyon hala delü dün akşam tek olay asrın olayı asrının tepikleri bence süprizzzzz
bende seni kırmak istemedim özetlen bişi yokkk Şeniz :lepi:

manyak yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

yok yaaaaa boşversene dün akşamki o kaa olaydan sora onu mu duşunuyon hala delü dün akşam tek olay asrın olayı asrının tepikleri bence süprizzzzz
bende seni kırmak istemedim özetlen bişi yokkk Şeniz :lepi:

ŞenizŞenizŞeniz olsun ben bidaa söliyimde yalnıs anlasılmak istemem canımcımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kenyoşşşşşşşşş hoşgeldinnnnnnnnnnnn ben akşam doğuruodum işte ne olsunnnnnnnnnn

tubiş ve nehir hadi hayırlısıynan bebeleri görüp gelin hayırlı haberlerlennnn

cersu cum senin geçmiş doğum gunun kutlu olsun ama bu gunun doğum gunu çocuğu yarem kaydirigubbakcemile3 yarem kıssssssss doğum gunun kutlu olsun nice senelereeee

tubiş ve nehir hadi hayırlısıynan bebeleri görüp gelin hayırlı haberlerlennnn

cersu cum senin geçmiş doğum gunun kutlu olsun ama bu gunun doğum gunu çocuğu yarem kaydirigubbakcemile3 yarem kıssssssss doğum gunun kutlu olsun nice senelereeee

inş canım öğleden sonra gidip bakacam içimdeki mike tyson a anam nası vuruo nan:nazar::roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi canım ne oldu hastaneden mi etkilendin yoksa

yok gı ben oraya herzaman gidiom alakası yok bi iki sayfa geriyi oku anlıycan bebek resmen içimde ayağa kalktı karnım tas gibi oldu bi kaç kasılma falan anam acaip tırstık yani anlatamam öğlene doktorum beklioo 3 ünde gitcedik kontrole bugüne alındıı yaşasın bebişimide görcemmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar bişi sormak isteyom şimdi yemek adı vermek manasında deel danışacaam hemen canınız çekmesin nan taa mı :oklava:
ya ben acaip derecede tatlı yemek istiyom böle yemek vermeyin tatlı verin hesabı e böle çikolata tarzı yemiyem diom sonuçta faydalı da deel bugun pastaneden şu krokanlar var ya hani fındıklı fıstıklı susamlı falan oluy kıtır kıtır onnardan aldım
hani içinde çeres falan varya ondan yiyem diyom onnarın bbi zaarrı varmıdır acep şekeri yakıyolarmı onu yaparken yauw napsamkii -tatlicadiarzu-

yok gı ben oraya herzaman gidiom alakası yok bi iki sayfa geriyi oku anlıycan bebek resmen içimde ayağa kalktı karnım tas gibi oldu bi kaç kasılma falan anam acaip tırstık yani anlatamam öğlene doktorum beklioo 3 ünde gitcedik kontrole bugüne alındıı yaşasın bebişimide görcemmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kasılma yasadın demek magnezyum içiyomusun sen belki magnezyum eksikliğinden olmustur aman dikkat et kendine canım hayırlı haberlerle gel canımm:Saruboceq:

Back
X