2009 Kasm Anneleri

ya kızlar bişi sormak isteyom şimdi yemek adı vermek manasında deel danışacaam hemen canınız çekmesin nan taa mı :oklava:
ya ben acaip derecede tatlı yemek istiyom böle yemek vermeyin tatlı verin hesabı e böle çikolata tarzı yemiyem diom sonuçta faydalı da deel bugun pastaneden şu krokanlar var ya hani fındıklı fıstıklı susamlı falan oluy kıtır kıtır onnardan aldım
hani içinde çeres falan varya ondan yiyem diyom onnarın bbi zaarrı varmıdır acep şekeri yakıyolarmı onu yaparken yauw napsamkii -tatlicadiarzu-

bende hiç tatlı yemezdim bu aralar bende tatlıya düştüm gı fırında sütlaç ye hem faydalı hem hafif ben süt içmiom hiç iki günde bi sütlaç yiyom zemuszemuszemuszemus

kasılma yasadın demek magnezyum içiyomusun sen belki magnezyum eksikliğinden olmustur aman dikkat et kendine canım hayırlı haberlerle gel canımm:Saruboceq:

opuyorumnanaktan yok canım bişe içmiom bakalım ne diycek doktorumuz bide kenya ben gibi korkmayın bu haftalar bebeğin hareketleri okadar netleşioki insanın içi geçioo ben dün korkudan bayılıodum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan yok canım bişe içmiom bakalım ne diycek doktorumuz bide kenya ben gibi korkmayın bu haftalar bebeğin hareketleri okadar netleşioki insanın içi geçioo ben dün korkudan bayılıodum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi yaa insan daha var nasıl olsa diye hiç hazırda hissetmez kendini bende kesin korkardım bişi olmaz Allahın izniyle yaa :Saruboceq:

bende hiç tatlı yemezdim bu aralar bende tatlıya düştüm gı fırında sütlaç ye hem faydalı hem hafif ben süt içmiom hiç iki günde bi sütlaç yiyom zemuszemuszemuszemus

hee bide sütlaç vardı demi nan :1shok:
ya iyi fikir ama işyerinde elimin altında olsun deyü onnarı demiştim zart zurt nerde bulcam olum ben sütlacı :)

cinsiyet erkek cerinim canım sıkıldı ya kızlar hal akendime gelemedım böbrek olayına ınsallah birsey olmas :sinifsinif:

canım çok geçmiş olsun
moralini iyi tut
bişeycik çıkmaz gıııı
oğluşun hayırlı olsun tatlum

SAT Kardeşümmm gözün aydınnn kaydirigubbakcemile2
kızçe geliyi kızçeeee :nazar:

:1shok: anaaam o kasılmalar erken doğuma sebep olurmuymuş gııı abbaaooww bende oluy dr bana da magnezyum verdi de ben içmiyodum hani ilaç ya güya içmeyim deyü anaaamm bende atam yanıma gııı ii ki dedin bak zeytünümm

sat kardeşüm saol.bende atlattım çok şükür
allahtan herşey normal dedi doktor
magnezyumu normal kullanım şekliyle kullanmak lazım çünkü erken doğum riskini tamamen ortadan kaldırıyormuş.ama ben de kasılmallar olduğu zamanlar alam dediydim
iyice bi araştıram ben de ilaç kullanmak istemiyom.kilo aldırıcı ilaç değilse kullanalım bari
kilo alımın çok normal dedi doktor 6 ayda 6 kilo bunun 700 gr bebişimkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt

canımcım allahın izniyle bişeysi yoktur rabbim korusun :Saruboceq:

canım 12 den sonra yeme açlık tokluk ilk 50 gr da farketmio diolar ama gittim yüksek cıktı onlara uydum bosu bosuna 100 gr yapıldı sen yeme zemuszemus ne tahlilinden bahsediosun anlamadımki zemuszemus önce gdion aç verion kanını sonra suyu içiosun bi saat bekleyip tekrar kanını veriosun okadarrropuyorumnanaktan

100 lük yapılırsa 4 kere kan veriosun 1 ac sonra suyu içion 1 satt sonra sonra 1 er saat arayla 2 tane daha

he anladım şincik demek kan veriyom orda belli oluyo
tahlil derken ondan bahsediyodum
desene önce kan verecem ulan o bir saate ne edcem yawww
dergiler götürem yanımazemuszemus
gözüğn aydın canımm opuyorumnanaktan

saol bebişim benimopuyorumnanaktan

hadi yaa insan daha var nasıl olsa diye hiç hazırda hissetmez kendini bende kesin korkardım bişi olmaz Allahın izniyle yaa :Saruboceq:

he ya bende cok tırstım valla anam resmen artık içimde bir insan var bunu diyebiliyorum önceki hareketleri hep fasafisoymuşş valla zemuszemus

ya kızlar bişi sormak isteyom şimdi yemek adı vermek manasında deel danışacaam hemen canınız çekmesin nan taa mı :oklava:
ya ben acaip derecede tatlı yemek istiyom böle yemek vermeyin tatlı verin hesabı e böle çikolata tarzı yemiyem diom sonuçta faydalı da deel bugun pastaneden şu krokanlar var ya hani fındıklı fıstıklı susamlı falan oluy kıtır kıtır onnardan aldım
hani içinde çeres falan varya ondan yiyem diyom onnarın bbi zaarrı varmıdır acep şekeri yakıyolarmı onu yaparken yauw napsamkii -tatlicadiarzu-

zararlı tabi hazır hazır ıyyyyyyy
git kendin yap tembel senikaydirigubbakcemile
o değilde kıslar ben de 3 gündür bişey sayıklıyom
rüyalarıma bilem girdi
kociş bugün bulmaya çalışacak
şaremek bkaydirigubbakcemileöle bişeymi anlayamadım
aslında rüyamın etkisinde kalıyom normalde pek de cnm çekmiyo
böle dikenlerin arasında topluyoz ya ondan iştekaydirigubbakcemile3
bacımlar ben dustayım gelirim birazdan

kese yapam yumşak ellerimle sana
hadi ben de geliyom

hee bide sütlaç vardı demi nan :1shok:
ya iyi fikir ama işyerinde elimin altında olsun deyü onnarı demiştim zart zurt nerde bulcam olum ben sütlacı :)

al lan pastaneden bitane zart zurtmuş bitane sütlaç yeter nanzemuszemus

canım çok geçmiş olsun
moralini iyi tut
bişeycik çıkmaz gıııı
oğluşun hayırlı olsun tatlum

sat kardeşüm saol.bende atlattım çok şükür
allahtan herşey normal dedi doktor
magnezyumu normal kullanım şekliyle kullanmak lazım çünkü erken doğum riskini tamamen ortadan kaldırıyormuş.ama ben de kasılmallar olduğu zamanlar alam dediydim
iyice bi araştıram ben de ilaç kullanmak istemiyom.kilo aldırıcı ilaç değilse kullanalım bari
kilo alımın çok normal dedi doktor 6 ayda 6 kilo bunun 700 gr bebişimkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt

he anladım şincik demek kan veriyom orda belli oluyo
tahlil derken ondan bahsediyodum
desene önce kan verecem ulan o bir saate ne edcem yawww
dergiler götürem yanımazemuszemus

saol bebişim benimopuyorumnanaktan
bi saati bosver esas 100lük olursa ne halt etcen onu düşün en az 4 saat :umursamaz:

zeytünn o magnezyumu ağrı oldukçamı içecen yoksa her akşam bi tane yazıyo benim kutuda öyle mi içces gıı ??
ben 5 kilo aldım pazartesi dr ordaki tartıya bi çıkam bakam ne diyo tartııı lülülülülülü

001bap.jpg

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

HEDİYELER 20 AĞUSTOS TA GÖNDERİLMEYE BAŞLAYACAKTIR..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

ay kız inşallah 100 gerek kalmaz yawww
oda kilo aldırıyo deymi
istemem bağane
kaçarım hasataneden
anacım bide bunlar da para deymi
offf offfff

yok gı kilo neyim aldırmazda aslında şeker yüklemesinin ii bişey olmadığını sölüo bazı doktorlarr:umursamaz:

zeytünn o magnezyumu ağrı oldukçamı içecen yoksa her akşam bi tane yazıyo benim kutuda öyle mi içces gıı ??
ben 5 kilo aldım pazartesi dr ordaki tartıya bi çıkam bakam ne diyo tartııı lülülülülülü

cnm ben de ilacı almadım henüz ama ilaçismi okuyabildiğim kadaruyla
magnesium diaspo.... gibi bişey yazar nasıl kullanılacak eczacı söler sanırsam da
normalde doktor yanında hep bulunsun özellikle kasılmaların olduğunda hemen iç dediydi
yan etkilerine bi bakam belkim kasılmalar olduğunda günde 1 tane yeterli olur sanırsam
zaman hemen geçiriyormuş
5 kilo ne güsel ben bile senden çok almışım
herşeyi de yiyom bile
gece 12 kdr habire atıştırıyom bişeyler
sen ne diye gitcen doktora gıı daha yeni gitmedinmiydi

yok gı kilo neyim aldırmazda aslında şeker yüklemesinin ii bişey olmadığını sölüo bazı doktorlarr:umursamaz:

evet ya durduk yere ne gerk var şimdi eskiler de yüklememe oluyodu
doğurup geliyodu :umursamaz:

anam çekiliş ne zaman yapıldı
bana annembir melek çıkmış ne güsel
hazır heryerde indririm varken cici cici şeyler alırız valla
annembir melek istanbuldaydı sanırsam anam ortak biyerde buluşsakta versek bari
kargo masrafımızda olmaskaydirigubbakcemile3
hemide bir güsel taşınırız oleeeeeeeeeyhihoyyyt

evet ya durduk yere ne gerk var şimdi eskiler de yüklememe oluyodu
doğurup geliyodu :umursamaz:

anam çekiliş ne zaman yapıldı
bana annembir melek çıkmış ne güsel
hazır heryerde indririm varken cici cici şeyler alırız valla
annembir melek istanbuldaydı sanırsam anam ortak biyerde buluşsakta versek bari
kargo masrafımızda olmaskaydirigubbakcemile3
hemide bir güsel taşınırız oleeeeeeeeeyhihoyyyt

he gı eskiler tarlada yazıda cıkarıp geliolarmış bebeleri şimdi her b . k var :umursamaz:

Back
X