2009 Kasm Anneleri

napıyonus kıslaarr off ben sıkıldım yaaa zaman geçmek bilmiyooo saat 3 bucuk olsada kızımı görmeye gitsemm

Günaydın Fıstıklarım Ve fıstık içlerim a.s. a.s. a.s.

Asebam gelmiş geçmiş olsun cnm yaa bende anneannemi habire gezdiriyorum oda rahatsızlandı:(Ama çok mutlu bizimle inşallah hepte mutlu olur kıyamam ona ben a.s. a.s.

Ya ben Dün tatlı yedimmmm ve hiç mideme dokunmadıı çok bişi yemedim ama yinede vardı biraz nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum aman efendim bir keyfim yerine geldi anlatamam hihoyyyt

Havada Allah sesimizi duydu bir serinledi üstüne çıktık balkona hafifte müzik açtık sohpet gırgır şamata derken gece yarısı oluverdi..

Kartanemi
söyledim çekilişte bana çıktı ay sormayın eşim bile ne alalım bebişe nesi eksik ne renk seviyorlar :)))
ayyy süpeer bişi nazlım yaa çok heyecanlı gerçekteeen
ben dedim ya senin zevkin senin hatıran renk hiç farketmez
senin yağmurun ne renk sever canımm
slm kızlar ben geldım bugun ayrıntılaya girdim geldim bebgım herşey normel cıktı yanlız böbreklerınde ggenısleme göruldu doktor doguma kadar düzelebılır cok ciddi deil eger duzelmessede bebek 1 aylıkken getirin birde öle ıncelerız dedı bakalım herseyın hayırlısı
bişi olmaz gıı geçer demiş ya doktor korkma seen
o zmn birinciyiyi kesin yaptırcaz
peki gece 12 den sonra bişey yemesem olur dimi
iğrenç bişey mi kıslar şeker yüklemesi
kusmam dimi
peki tahlil yapılmıyomu
ikincisi için tahlilmi yapılcak

saol bitanem.hepimizi korusun yüce rabbim
onu içiriyolar 1 saat sonra kan alıyolar ben aç gitmedim aç olmamam gerekiyomuş zaten
:1shok: anaaam o kasılmalar erken doğuma sebep olurmuymuş gııı abbaaooww bende oluy dr bana da magnezyum verdi de ben içmiyodum hani ilaç ya güya içmeyim deyü anaaamm bende atam yanıma gııı ii ki dedin bak zeytünümm
nan kasılmamı başladı sendee
doktor bana sordu başladı mı deyüü yooo dedimm acaba başlamışmıdır ben mi annamıyom dedim
annenin anlamadığı kasılma kasılma deeldir dedi
ayy kızlarr dün benim kocişe dedimki kknın en taş fırın kocası ilan edildin dedim nasıl güldü sonraa dün siz dediniz ya kapımız sana açık falan diyee onları anlattım öldü gülmekten diyo beni mi çekiştiryonuss utanmıyonus mu kaydirigubbakcemile3 bide dün akşam meyve yerken bana bi tane kayısı verdi diyo bak bunuda yaz sana kayısı verdim bide dün bi bardak su verdi diyoo bak bunuda yaz :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
baya yorulmuştur gıı kocan bugün erkenden yatar gari

amaan okumucam geçmişi falan sıkıldım nan nehirciim canım bişi olmaz yaa belki de bundan sora olacak şeylerdir en büyüğümüz olarak sen oldun deneme tahtası
ekim annelerinde varmı ki böle bişiler yaşayan

manyak yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
slmlar kıslarrr nasılsınız
iyiyz gülüm hoşgeldina.s.
tubiş ve nehir hadi hayırlısıynan bebeleri görüp gelin hayırlı haberlerlennnn

cersu cum senin geçmiş doğum gunun kutlu olsun ama bu gunun doğum gunu çocuğu yarem kaydirigubbakcemile3 yarem kıssssssss doğum gunun kutlu olsun nice senelereeee
na ben karıştırdım heee :kedi: bu sefer mikser ben oldum :lepi: ewet kendimi günün mikseri ilan ediyorumm :lepi:
ya kızlar bişi sormak isteyom şimdi yemek adı vermek manasında deel danışacaam hemen canınız çekmesin nan taa mı :oklava:
ya ben acaip derecede tatlı yemek istiyom böle yemek vermeyin tatlı verin hesabı e böle çikolata tarzı yemiyem diom sonuçta faydalı da deel bugun pastaneden şu krokanlar var ya hani fındıklı fıstıklı susamlı falan oluy kıtır kıtır onnardan aldım
hani içinde çeres falan varya ondan yiyem diyom onnarın bbi zaarrı varmıdır acep şekeri yakıyolarmı onu yaparken yauw napsamkii -tatlicadiarzu-
bi iki taneden bişey olmaz ama sütlü dadlu yesen hem daha hafif hem daha sağlıklı cokacimcoook

001bap.jpg

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI

Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

HEDİYELER 20 AĞUSTOS TA GÖNDERİLMEYE BAŞLAYACAKTIR..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
nan nehiriver karısı şu listeyi ikide bi gözümüze soıkma nan zaten topiğin en cimri karusu bana düşmüşş :umursamaz:
ayy islerim ancak bitti:hooray:
nediyonuz gislarr herkesin keyfi yerinde mi bakem
ne mutlu sana işlerini bitirmişsin kız biz senlen sat kardeşiyiz herhalde baksana haftalarımız aynı kaydirigubbakcemile5

amaan okumucam geçmişi falan sıkıldım nan nehirciim canım bişi olmaz yaa belki de bundan sora olacak şeylerdir en büyüğümüz olarak sen oldun deneme tahtası
ekim annelerinde varmı ki böle bişiler yaşayan

he valla sorma deneme tahtası oldum önce ben sonra siz zemuszemus birazdan dusa girip cıkıcas doktora bakalım neymiş bu:lepi:

kızlar şeker yükleme tahliline giderken aç mı tokmu gidicez anlamadım.bi arkadaşım aç gitti biri tok kafam karıştı iyice.

kızlar şeker yükleme tahliline giderken aç mı tokmu gidicez anlamadım.bi arkadaşım aç gitti biri tok kafam karıştı iyice.

bende yarın 4 te gidicem doktora ac gidemem bidaha geldiğinde yuklemeni yaparız demişti illa ac gerekiyosada ertesi gun yine giderim

slm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık

zeytinim hoşgeldin canım
ay seninki de kesin pamuk prenses demek hadi gözün aydın canım
canım bu arada ayrıntılıda cd verdilermi sana ne kadar sürdü ay bende hatıra kalsın diye özellikle gidip ayrıntılı çekmek istiyom cd ye kaydedip veriyolarya hani öylemiydi seninki hele bi anlatıver kısss

o zmn birinciyiyi kesin yaptırcaz
peki gece 12 den sonra bişey yemesem olur dimi
iğrenç bişey mi kıslar şeker yüklemesi
kusmam dimi
peki tahlil yapılmıyomu
ikincisi için tahlilmi yapılcak

canım ben umutta yaptırdım c.tesi günü sabah aç karnına korkma kusmassın hatta bak kartanesi yanına limon al demişti bana ben sabah mahmuru limon almadan gitmiştim ama hastanedekiler sağolsun içine limon suyu ekleyp verdiler zaten kaydirigubbakcemile3

ayy kızlarr dün benim kocişe dedimki kknın en taş fırın kocası ilan edildin dedim nasıl güldü sonraa dün siz dediniz ya kapımız sana açık falan diyee onları anlattım öldü gülmekten diyo beni mi çekiştiryonuss utanmıyonus mu kaydirigubbakcemile3 bide dün akşam meyve yerken bana bi tane kayısı verdi diyo bak bunuda yaz sana kayısı verdim bide dün bi bardak su verdi diyoo bak bunuda yaz :roflol: :roflol: :roflol:

kıs bak daha ne istiyon yavaş yavaş başladı işte senin herüf sana hizmet etmeye kk sayesinde kaydirigubbakcemile3

he valla sorma deneme tahtası oldum önce ben sonra siz zemuszemus birazdan dusa girip cıkıcas doktora bakalım neymiş bu:lepi:
git bak bakalım neymiş asrınımızı ayağa kaldıran kaydirigubbakcemile3
nan tuba dün msj yazdım krispiye acaip sevindi senin cıkmana nan
hee bende çok sewindim belli olmuyo mu kafamçokkarıştı
bak burda yazıyoo şeker yüklemesiyle ilgili bişeyler Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 24.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

ne mutlu sana işlerini bitirmişsin kız biz senlen sat kardeşiyiz herhalde baksana haftalarımız aynı kaydirigubbakcemile5

isim cok yoktu aslinda ama salak gibi kendime is yarattim yoruldum -tatlicadiarzu-
hee giii baska birkac kis daha var sat kardesimiz:dance:dün listeyi güncellerken gördüydüm...

doktora mi gidiyon sekercigim hayirli haberlerle dönersin insallah
doktor karnin cok büyük derse kizma tamam mi gercekler acidirlülülülülülülülülülülülü

cnm ben de ilacı almadım henüz ama ilaçismi okuyabildiğim kadaruyla
magnesium diaspo.... gibi bişey yazar nasıl kullanılacak eczacı söler sanırsam da
normalde doktor yanında hep bulunsun özellikle kasılmaların olduğunda hemen iç dediydi
yan etkilerine bi bakam belkim kasılmalar olduğunda günde 1 tane yeterli olur sanırsam
zaman hemen geçiriyormuş
5 kilo ne güsel ben bile senden çok almışım
herşeyi de yiyom bile
gece 12 kdr habire atıştırıyom bişeyler
sen ne diye gitcen doktora gıı daha yeni gitmedinmiydi

canım ayrıntılıya devlete gittim ya raporunu göstercem dr kan ilacı bitti onu yazdırcam

:roflol:
git bak bakalım neymiş asrınımızı ayağa kaldıran kaydirigubbakcemile3

hee bende çok sewindim belli olmuyo mu kafamçokkarıştı

bak burda yazıyoo şeker yüklemesiyle ilgili bişeyler Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 24.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

bakam soram gelem zemuszemus

isim cok yoktu aslinda ama salak gibi kendime is yarattim yoruldum -tatlicadiarzu-
hee giii baska birkac kis daha var sat kardesimiz:dance:dün listeyi güncellerken gördüydüm...

doktora mi gidiyon sekercigim hayirli haberlerle dönersin insallah
doktor karnin cok büyük derse kizma tamam mi gercekler acidirlülülülülülülülülülülülü

he doktora gidiom aksam hastalandımda e bilios göbüşümüs büyük iç karnımız dar öle folloş değilizzzzz bizzzzzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: 30 haftaya gelioz ne kaldı surda içerdekini sen bi bilsen ne fena oldugunu o göbüşümün nie öle oldunu anlarsın :roflol::roflol::roflol:

Back
X