benim elif yeğenim olmasaydı aslında elif koyardım
çok narin kibar bir isim bence
evet yaa elif çok kibar zeynep de güzel bu iki isim hiç eskimiyo benim çok hoşuma gidiyoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan zeytüün aynıyız valla biz de elif eda koycez sanırımm
edayı ve elayı beğeniyorum ama çocuğa katacağı bi anlamları yok diye tek koymak istemiyorum ama aslında iki isim koymayı hiç istemiyodum zorluk gibi geliyodu gerçi iki isim sünnet peygamber efendimizin tüm çocukları iki isimlii
evet yaa elif çok kibar zeynep de güzel bu iki isim hiç eskimiyo benim çok hoşuma gidiyoo
kıslar ya ben aşerdim yawwwdelikafadulden
aklımdan çıkmıyo heçç
hani şu dikenlerin arasından topladığımız var ya onlardan siyah olanından
ahh canim kiyamam sanakıslar ya ben aşerdim yawwwdelikafadulden
aklımdan çıkmıyo heçç
nan zeytüün aynıyız valla biz de elif eda koycez sanırımm
edayı ve elayı beğeniyorum ama çocuğa katacağı bi anlamları yok diye tek koymak istemiyorum ama aslında iki isim koymayı hiç istemiyodum zorluk gibi geliyodu gerçi iki isim sünnet peygamber efendimizin tüm çocukları iki isimlii
kızlaaaarrr doktoru aradıımm şeker normalmiş idrarda da bişi yokmuş ama kanım çok düşmüüüşşş
asla düşmicek dediğim değerdeydi çok düşmüş demekki demirden eksik besleniyon dediii :gitme:
demir nede var yaw ben bi bakemm
gynoferon başlıcamışım ben dee
benimde kendi adim elif olmasaydi cok hosuma gidiyo ama anali kizli elif olmaz ki:roflol:
kızlaaaarrr doktoru aradıımm şeker normalmiş idrarda da bişi yokmuş ama kanım çok düşmüüüşşş
asla düşmicek dediğim değerdeydi çok düşmüş demekki demirden eksik besleniyon dediii :gitme:
kız o ne adını de bakem mureda yok nede olsa sopa gelmez bize
bö-ğürt-lenn
ay derken bile bi tuhaf oldum anacım
kimsenin canı çekmesin zaten yollarda da bulursunuz banane işte
insanın 2 gündür rüyasına girermi yaw
ama bu günkü rüyamda toplayıp yemiştim güyakaydirigubbakcemile3
yapma ya canım canın çok istemiştir şimdi anam satılımıyor ki insan alsın bence severim onu bari sende recelini alda ye.
ahh canim kiyamam sana
daha oldumu ki türkiyede o meyve
burda oldu ben toplayip recelini yaptim
iki isim sünnet evet hem cocugun tercihine bagli kullanilabilio..aslinda benim aklimda hanim sahabelerden isimler koymak vardi ama o zamanin isimleri simdi güzel durmuyo...senin aklinda varsa yaz bana canim
benimde kendi adim elif olmasaydi cok hosuma gidiyo ama anali kizli elif olmaz ki:roflol:
şimdiye kadar başlamadın mı kan yapıcı ya benimde düşük ilaç kullanıyom birdE SABAH NAMZINDA İKİ KAŞIK TUT PEKMEZİ İÇİYOM birde haftada iki defa mercimek çorbası oda etkili
canim yesil yaprakli bütün sebzeler, salatalar demir yüklü
ama cok düstüyse bu sekilde tamamlaman imkansiz hapa yada kan suruplarina baslaman gerek
inek sütü demir eksikligi yapiyomus bu arada haberin olsun
kıslar ya ben aşerdim yawwwdelikafadulden
aklımdan çıkmıyo heçç
yok yaa daha önce iyi demişti başlatmamıştı
of yaa beslenmeme hiç dikkat etmiyomm moralim bozulduuu :çok üzgünüm:
akşam yemek yapmaya vaktim olmuyokii yaaa öğlen çıkan etlerden bir iki yiyom işte yeşillik de yemiyoz ne zamandır maydonoz zararlıymış dediler bıraktım yaaaaa
biri bana yemek hazırlamalıııı -tatlicadiarzu-
dok banda kansızlık var böyle devam ederse dahada düşür demişti çok morelim bozulmuştu o günden sonra dikkat ediyom özellikle tut pekmezi yiyorum hurma falanyok yaa daha önce iyi demişti başlatmamıştı
of yaa beslenmeme hiç dikkat etmiyomm moralim bozulduuu :çok üzgünüm:
akşam yemek yapmaya vaktim olmuyokii yaaa öğlen çıkan etlerden bir iki yiyom işte yeşillik de yemiyoz ne zamandır maydonoz zararlıymış dediler bıraktım yaaaaa
biri bana yemek hazırlamalıııı -tatlicadiarzu-
bugünde bulmazsa kızımın biyerinde bçğürtlen çıkmasın sonra((((((((((((((((((((((
o ne ki yaaa ben anlamadım...:uhm:
canım geçmiş olsun
şeker yüklemen sadece 50 gr mı yapıldı
kan ilacı kullanmıyormuydun sen
ben başından beri kullandım nerdeyse
o dediğini kullanıyom bende
keçiboynuzu dut pekmezi ye en iyi onlarda var biliyom ben
bir de süyah üzüm bunları aç karnına al
ilacı bile alırken kesinlikle limonlu su iç
c vitamini demir emilimini hemen sağlıyormuş