2009 Kasm Anneleri

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/291587-2009-kasim-anneleri-bebislerimize-hangi-isimleri-koyacagiz-7.html
ahanda bu konu varmis zaten ben yeni gördüm
simdi accik yemek yapayim gelicem tekliflere acigiz

kartanesi .!.:
yeşil yapraklı sebze yemiyeli uzuuun zaman oldu
zatenn hap verdi dee
inek sütü eksiklik yapıyosa ne sütü içcez gıı
canim inek sütünü kalsiyum acisinda almaya mecbursun ama dozunu iyi ayarlamak gerekli...1 2 bardak günde fazlasi zarar
sabahlari cay iciyosan icine limon sIK...
kuru üzüm kan yapar pekmezleride dahil..kirmizi bütün meyvelerde kan yapici özellige sahip....simdi isim vermiyim karilarin cani cekio...
yaz mevsimindeyiz nasilsa kirmizi birsürü meyve var su an
hani su karazeytinin aserdigi varya acayip kan yapiyo
bide cappy nin kirmizi meyveler diye bi meyve suyu var ben türkiyedeyken hep onu ictim
dedem kansiz kaldi doktor onu tavsiye etti

maydonozu ben hergün kahvaltıda yiyom
senelerdir de bu böle
anam ne zararı varmış bilemedim ben
ben biraz otçulum ama benim de her zaman kansızlığım oluyo
ama keçiboynuzu baya tüketmiştim ilk zamnalar

yaa zeytünüm ben de sürekli maydonoz yiyodumm hani toksinleri atıyomuş ya burda arkadaşlar ilk başlarda maydonoz yemek düşüğe sebebiyet veriyo dediler bıraktım almıyom bileneee
vur dediler öldürdüm sanırım kaydirigubbakcemile3

evet 50 gr. zaten onda bişi çıkmazsa 100lüğü yapmıyolar

ben hiç ilaç kullanmıyodum şimdi verdi bi zahmet
ya evde ferrum fort vardı onu içsem nolarki aynı deel mi bunnar neyse çıkışta alem bi tane yazdırmadım ama doktora kaç parakiii
siyah üzüm yiyom aslında aldım işyerine de 2-3 haftadır yemiyodum gıı
dayak istiyom ben zateen :oklava:

canım o ilaç demir + folik asit+ b 12 vitamini içiriyor
karışım yapmışlar kardeşim ferrum fort kullanıyo ama sen bilirsin
canım 12 ytl falan olmalı acele etme yakınsa git doktora yazdır cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/291587-2009-kasim-anneleri-bebislerimize-hangi-isimleri-koyacagiz-7.html
ahanda bu konu varmis zaten ben yeni gördüm
simdi accik yemek yapayim gelicem tekliflere acigiz

canim inek sütünü kalsiyum acisinda almaya mecbursun ama dozunu iyi ayarlamak gerekli...1 2 bardak günde fazlasi zarar
sabahlari cay iciyosan icine limon sIK...
kuru üzüm kan yapar pekmezleride dahil..kirmizi bütün meyvelerde kan yapici özellige sahip....simdi isim vermiyim karilarin cani cekio...
yaz mevsimindeyiz nasilsa kirmizi birsürü meyve var su an
hani su karazeytinin aserdigi varya acayip kan yapiyo
hee belli gıı onun kan yaptığı zaten tipinden :roflol:

yaa zeytünüm ben de sürekli maydonoz yiyodumm hani toksinleri atıyomuş ya burda arkadaşlar ilk başlarda maydonoz yemek düşüğe sebebiyet veriyo dediler bıraktım almıyom bileneee
vur dediler öldürdüm sanırım kaydirigubbakcemile3

yuhhh ohala sen ordamı kaldın
o ilk üç ayda geçerliydi gız
hatta nane rezene falan da demişlerdi
ben şincik nane de yiyom delüüüükaydirigubbakcemile3

kartanem midende rahatsızlık varsa fernol türü mideye dokunuyor sanada dokunursa ferlos çiğne tab var onu al dok bana onu verdi

gyno ferro yu 3.aydan beri kullanıyorum bende kanını artırıyo ama cok az miktarda artıyor her ay bütün ilaçlarda böle herhal ama kilo aldırmadı bana teyzemiz kullandı 16 kilo aldı hamileler için olmayanını

elifcim ya neden önce demedin bakem sen
pazar denize gittiydik yol üzerinde bir sürü görmüştüm demek aklımda kaldı o siyah küçük şirin şeyler
kan da yapıyormuş kesin bu hafta sonu kova götürem de toplayam hemide reçelini yapam

gyno ferro yu 3.aydan beri kullanıyorum bende kanını artırıyo ama cok az miktarda artıyor her ay bütün ilaçlarda böle herhal ama kilo aldırmadı bana teyzemiz kullandı 16 kilo aldı hamileler için olmayanını

he ben de bu ilaçla 6 kilom aldım işte
onuda almazdım belkimde ilaç yaptı herhal
yoksam yemiyomkaydirigubbakcemile3
bu arada ben öğle yemek yemeği unutmuşum kıslar
bişeyler yiyem de gelem

kızlaaaarrr doktoru aradıımm şeker normalmiş idrarda da bişi yokmuş ama kanım çok düşmüüüşşş
asla düşmicek dediğim değerdeydi çok düşmüş demekki demirden eksik besleniyon dediii :gitme:
demir nede var yaw ben bi bakemm
gynoferon başlıcamışım ben dee

geçmiş olsun canım ilacını düzenli al.... beslenmene de dikkat et düzelirsin... üzme kendini bu dönemde çok normal kan düşüklüğü :1hug:

bö-ğürt-lenn
ay derken bile bi tuhaf oldum anacım
kimsenin canı çekmesin zaten yollarda da bulursunuz banane işte
insanın 2 gündür rüyasına girermi yaw
ama bu günkü rüyamda toplayıp yemiştim güyakaydirigubbakcemile3

yapma ya canım canın çok istemiştir şimdi anam satılımıyor ki insan alsın bence severim onu bari sende recelini alda ye.

böğürtlen şekerim
ayyyyy tuhaf oldum bak yinedelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 marketlerde satılıyo onlardan kızzz... büyük market yada manavlara bakın bulursunuz umarım...

Kartanem benim anneannemde yıllardır kansızlık ama hat safhada sürekli hastaneye yatıyor ve kan yükleme yapılıyordu birçok kişiden almışızdır ..Birgün yine böyle bir durumda kansızlık denildiğinde hastaneye yattı nasıl olduysa orada bir kadın yeşil mercimek haşlamasını ve hergün bir tabak yemesini söylemiş o gün bugün inanmayacaksın ama hiç bu konuda hastaneye yatırmadık:)
Sonrasında birçok kişiye söyledik bazı kişiler biliyormuş bunu biz bilmiyorduk ara ara bende yaparım canım haşlayıp yemeğini yeşil olacak..Birde bu gidişimde doktorum bana muhakkak et biliyorsun vs dedi bende kızların dediklerini yapıyorum kırmızı mercimek çorbası içine atıyorum kıyma et vs yada çıkardığım direk et sularını kullanıyorum..
Yap cnm bunu haftanın birkaç günü ilaç niyetine haşla yeşil mercimeği ye yanına domates vs tatlandırıcı bu işi çözmen çok kolay olacak

dupduru bi kızın olsun inş.
derinde bu ara cok duydum hos bi isim

ayyy teşekkür ederrim canım opuyorumnanaktan

nan zeytüün aynıyız valla biz de elif eda koycez sanırımm
edayı ve elayı beğeniyorum ama çocuğa katacağı bi anlamları yok diye tek koymak istemiyorum ama aslında iki isim koymayı hiç istemiyodum zorluk gibi geliyodu gerçi iki isim sünnet peygamber efendimizin tüm çocukları iki isimlii

iki isim sünnetmi dediniz ozaman banada DURU nun yanına bi isim bulun nan

kızlaaaarrr doktoru aradıımm şeker normalmiş idrarda da bişi yokmuş ama kanım çok düşmüüüşşş
asla düşmicek dediğim değerdeydi çok düşmüş demekki demirden eksik besleniyon dediii :gitme:
demir nede var yaw ben bi bakemm
gynoferon başlıcamışım ben dee

canım ben o kadar kan serumu yedim genede kanım normale dönmedi aynı zamanada gynoferonda kullanıyorum düşün dr devam dedi gynoferona

elifcim ya neden önce demedin bakem sen
pazar denize gittiydik yol üzerinde bir sürü görmüştüm demek aklımda kaldı o siyah küçük şirin şeyler
kan da yapıyormuş kesin bu hafta sonu kova götürem de toplayam hemide reçelini yapam
ben yaptim recelini cok güzel oldu..hem bak marketlerdede satiliyomus hafta sonunu bekleme git al bir za nefsini körle haftasonuda toplar iyice tikinirsin

kıslarr be bebe yagı bende tuylenme yaptı sizdede oldumu böle küçücükler
bebe yagina ne hacet kizim ben hamile kaldim kalali kocamin gögüs killariyla yarisir hale geldim..orman kackinlarina döndürdü bi kiz beni..göbek cizgisini gectim artik..eskiden tatli minik cizgi simdi kil yumagi gibi-tatlicadiarzu-

kartanesi canim nazli yazmis yesil mercimegi bende duymustum..kan yapici özelligi var diye...bide icin alirsa eger su hayvanin dalak diye bi organi varya kan deposu onu kizartip yiyebilirsin...bolca kirmizi ette tüketirsen belki ilaca cok yüklenmeden kiloda almadan kanini birazcik düzeltebilirsin....

kıslar ya kışın battaniyeye çok ihtiyaç oluyomuş ölemi
hani şu penye olanlara kalın yünlü 3tane yetermiş 4 tane felanda penye olsa iyiymiş
çok kusup kirletiolarmış kışın çamaşırda zor kuruyo hele antalya gibi memlekette
yane ne kadar çok olursa okadar iyiymiş doğrumudur

ben yaptim recelini cok güzel oldu..hem bak marketlerdede satiliyomus hafta sonunu bekleme git al bir za nefsini körle haftasonuda toplar iyice tikinirsin

bebe yagina ne hacet kizim ben hamile kaldim kalali kocamin gögüs killariyla yarisir hale geldim..orman kackinlarina döndürdü bi kiz beni..göbek cizgisini gectim artik..eskiden tatli minik cizgi simdi kil yumagi gibi-tatlicadiarzu-

kartanesi canim nazli yazmis yesil mercimegi bende duymustum..kan yapici özelligi var diye...bide icin alirsa eger su hayvanin dalak diye bi organi varya kan deposu onu kizartip yiyebilirsin...bolca kirmizi ette tüketirsen belki ilaca cok yüklenmeden kiloda almadan kanini birazcik düzeltebilirsin....

nasıl olsa gecicek dimi bu durum

Kartanem benim anneannemde yıllardır kansızlık ama hat safhada sürekli hastaneye yatıyor ve kan yükleme yapılıyordu birçok kişiden almışızdır ..Birgün yine böyle bir durumda kansızlık denildiğinde hastaneye yattı nasıl olduysa orada bir kadın yeşil mercimek haşlamasını ve hergün bir tabak yemesini söylemiş o gün bugün inanmayacaksın ama hiç bu konuda hastaneye yatırmadık:)
Sonrasında birçok kişiye söyledik bazı kişiler biliyormuş bunu biz bilmiyorduk ara ara bende yaparım canım haşlayıp yemeğini yeşil olacak..Birde bu gidişimde doktorum bana muhakkak et biliyorsun vs dedi bende kızların dediklerini yapıyorum kırmızı mercimek çorbası içine atıyorum kıyma et vs yada çıkardığım direk et sularını kullanıyorum..
Yap cnm bunu haftanın birkaç günü ilaç niyetine haşla yeşil mercimeği ye yanına domates vs tatlandırıcı bu işi çözmen çok kolay olacak

geçen gün birisi bana bunu söyledi... demir eksikliğine karşı çok etkiliymiş gerçekten....

kıslar ya kışın battaniyeye çok ihtiyaç oluyomuş ölemi
hani şu penye olanlara kalın yünlü 3tane yetermiş 4 tane felanda penye olsa iyiymiş
çok kusup kirletiolarmış kışın çamaşırda zor kuruyo hele antalya gibi memlekette
yane ne kadar çok olursa okadar iyiymiş doğrumudur

bende 4 tane kalın battaniye bi tanesi süs için 5 tane var
penye olarakta iki tane almıstım iki tanede hastane cıkısında var 4 tane bayaa olmus ama kıs bebegi olcaklar gerekli bencede

Back
X