Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yataktan kalkıp pc basına geciyom yaa harbi bagımlılık yapıyor yanii opuyorumnanaktan hosgeldin canım sen geldin ben cıkıcam birazdan :a015:
sende bide alışveriş bağımlılığı var :roflol:
nere kızzz :gitme::gitme:
yok nannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok sıkıldım evde yaa anneme gidicem keyfim yok sinirlerim altust
kaç dakka sürdü senin ultrason canımkıslar ya bugün ultrasona girdim ya ayrıntılı
anacım ev geldim göbüşüm çok sertleşti
ama her yeri değil bir yerde şişlik var gibi
bebişim ayağımı diyom ama eccük itiyom tık yok
ultrasondan etkilenmişmidir bebişim
kızdı herhalde içerde
ayy kızlarr dün benim kocişe dedimki kknın en taş fırın kocası ilan edildin dedim nasıl güldü sonraa dün siz dediniz ya kapımız sana açık falan diyee onları anlattım öldü gülmekten diyo beni mi çekiştiryonuss utanmıyonus mu kaydirigubbakcemile3 bide dün akşam meyve yerken bana bi tane kayısı verdi diyo bak bunuda yaz sana kayısı verdim bide dün bi bardak su verdi diyoo bak bunuda yaz :roflol: :roflol: :roflol:
zeytünn o magnezyumu ağrı oldukçamı içecen yoksa her akşam bi tane yazıyo benim kutuda öyle mi içces gıı ??
ben 5 kilo aldım pazartesi dr ordaki tartıya bi çıkam bakam ne diyo tartııı lülülülülülü
cok sıkıldım evde yaa anneme gidicem keyfim yok sinirlerim altust
ınsallah muradecım ya yiğit bebek saglıkla gelır canım oglum benım yerimm onu ben zemuszemus
kaç dakka sürdü senin ultrason canım
bide cd kaç dakkalık
:roflol::roflol: nan arif eniştede adam oluyy :roflol:
ban içiyom gülüm hergece yatmadan 1,5 saat öncee 2.kutuya geçtim vallaa.
ne oldu kızzzz heeekafamçokkarıştı
gelir gelirr bebeeemmm sakın takma olurmuuu Şeniz
kartanem gel canım
sana neler yaparım neler
kız evde ne yiyonuz peki
benim kociş ev yemeklerini çok sever o yüzden yemeklerimizi hep evde yeriz
dönüşümlü olarak yapmaya çalışırım gı ben
genellikle mevsiminde yaparım herşeyi biraz sağlıkçıyızda biz
makinadan dolayı deme şincik
akşam kocişini fırçala sende pita verme deyü
işim vardı benim onla desün pis görümce
yok yaa daha önce iyi demişti başlatmamıştı
of yaa beslenmeme hiç dikkat etmiyomm moralim bozulduuu :çok üzgünüm:
akşam yemek yapmaya vaktim olmuyokii yaaa öğlen çıkan etlerden bir iki yiyom işte yeşillik de yemiyoz ne zamandır maydonoz zararlıymış dediler bıraktım yaaaaa
biri bana yemek hazırlamalıııı -tatlicadiarzu-
içcem zateen kuru üzümüm de var yanımdaacnm hapını mutlaka iç,sakın kiloyu felan düşünmeelmaz:
lmaz:
ben her sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi yiyorum,bide öyle gün içide aklıma geldikçe kuru karaüzüm yiyorum.aklında olsun bunlarda kan yaparr opuyorumnanaktan
ben hala tuzlu tuzlu taburenin üstünde oturuyom :roflol::roflol:
duşa gidip geliyom kızlaarrr :roflol: