- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
selam kizlar... bugün doktora gittim.. ayrintili güzel gecti cok sükür.. kizim 860gr olmus.. ama doktor bana rahim boynunun kisaldigini söyledi.. sonra sanci makinasina girdim.. sanci oldugu göründü.. gece zaten kasilmalarim olmustu.. yatman gerek yürümicen fazla dedi.. bebegin eside asagdaymis.. ya canim cok sIkIldi simdi bu rahim boynunun kisaligi erken doguma sebep oluyormus dedi.. cok korkuyorum erken dogum icin henüz cok erken degilmi ya![]()
canim gecmis olsun....kizinada masallah

gecen suyum gelince benide bagladilar o sanci makinesine...korkma sakin doktorunun dediklerini birebir uygula erken dogum riski varsa yat dinlen,benim doktorum 28.haftaya kadar bekleyebilirse bebegin korkma demisti sende 26.haftadasin canim...olmadi seni hastaneye yatirilar zaten..dikkat et kendine
dadlum seni sirt üstü yatiriyolar ya bebek suyunu yutuyomus..sonrada kendine gelmesi zaman aliomus..su tek tarafta toplanmis olabilirkıslar ya bugün ultrasona girdim ya ayrıntılı
anacım ev geldim göbüşüm çok sertleşti
ama her yeri değil bir yerde şişlik var gibi
bebişim ayağımı diyom ama eccük itiyom tık yok
ultrasondan etkilenmişmidir bebişim
kızdı herhalde içerde
ben hala tuzlu tuzlu taburenin üstünde oturuyom :roflol::roflol:
duşa gidip geliyom kızlaarrr :roflol:
insan söylemez pis gaci ...bizim gicimiz pissin sicaktan sen denizlere git gel:mymeka: