2009 Kasm Anneleri

nehircim geçmiş olsun
bak korkulacak bişey yokmuş
inşallah sana çok sancı vermez şimdiden

kenyacım takma kafana sakın
17 yaşındaysa sen de sorunlarını eşinle değil direk kendisiyle hallet
ne o küçükse küçüklüğünü bilecek bana ben istemeden bişey yaptıracak
ağzının payını veririm valla
sen bence şimdiden taviz verme canım
haddini bilsin bak bende sinirlendim şimdi
bir kere büyüklerine saygılı olmayı öğrensin
bence aç telefon ona iste cnm
ağırlığını koy senden çekinmeli bence
iste işim var de makinayle getirsin

yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..

bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlışımmmmmmmmmmm gözün aydınnnnn Şeniz
eee kızııımmm ASRIN kasım bebelerinin en büyüğü olcek kısmetsa bizim bebelerin abisi o gııııııııııııı kaydirigubbakcemile2 yirin onu ben yaa hareketli böcükkkkkkkkkkkk :nazar:

eşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu soledi :oklava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen

ayyy canım yaaaa küçük görümce kadar kıl bişey daha yoktur haaa ööööö allah yardımcın olsun evin küçüğü die şımartılmış gıcık yaratuklar onnar boşver sallama naniknanik

nehircim geçmiş olsun

getirecek zaten esek gibi
bundan sora yonetilmeyi gorcek o
bi gelsin oturtmıcam kıcının ustune

bu arada bende küçük görümceyim eminim yengemde bağa gıcık oluyodur nannn sırnaşık şey
ama allamaaa şükür ossunn benim küçük görümcem yok eşimden büyükler abloşları onnarda kardeşlerine çok düşkün bende kardeş gibiyim ohh iyiyük yane 3 taneler nan bide hepsi küçük olsa sıyırırdım fallaaaa delikafadulden

ayyy canım yaaaa küçük görümce kadar kıl bişey daha yoktur haaa ööööö allah yardımcın olsun evin küçüğü die şımartılmış gıcık yaratuklar onnar boşver sallama naniknanik

aynen öle yaa bebek sanıyolar koca kızı yaa
cekemem valla bundan sonra abisininde izni var gosterecem gununu :jeyyar:

:1shok::1shok::1shok:erken dogum riskin mi var yani...canim cok dikkat et kendine....
akintinin rengi degisince ne oluyo ki benimde bu günlerde sanki biraz sarardi, kivami koyulasti
erkenci gelmek istiyo bebegin galiba annesi.... kocaman adam olmusta annesini simdiden zorlar olmus,,,:nazar:

ayy hep öyledir zaten görümceler..abilerine göre hic büyümezler:dilcikar:
kücük o daha cocukla cocuk olma gibi seyler:tomato:
sinir seyler:mymeka:

nehircim geçmiş olsun

tatlışımmmmmmmmmmm gözün aydınnnnn Şeniz
eee kızııımmm ASRIN kasım bebelerinin en büyüğü olcek kısmetsa bizim bebelerin abisi o gııııııııııııı kaydirigubbakcemile2 yirin onu ben yaa hareketli böcükkkkkkkkkkkk :nazar:

yok canım erken doğum riski falan yaa cok sükür dönüomus bu haftalarda bebişimizzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolun kızlar ii dilekleriniz için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

getirecek zaten esek gibi
bundan sora yonetilmeyi gorcek o
bi gelsin oturtmıcam kıcının ustune

ın ınnnnnnnnnnnnnnnnnn tutmayın kenyamıııı kaydirigubbakcemile4vkaydirigubbakcemile3
evet kızım koy ağırlığını valla abisinin evine gelmeye çekinsin ki adam olsun merhametten maraz doğar zatenn hıh :1closedeyes:

bu arada bende küçük görümceyim eminim yengemde bağa gıcık oluyodur nannn sırnaşık şey
ama allamaaa şükür ossunn benim küçük görümcem yok eşimden büyükler abloşları onnarda kardeşlerine çok düşkün bende kardeş gibiyim ohh iyiyük yane 3 taneler nan bide hepsi küçük olsa sıyırırdım fallaaaa delikafadulden

piss küçük görümce seni
kız sen de öle haddini bilmezlerdense saçını başını yonarız hakaydirigubbakcemile
ama sen cici görümcesindir senden beklemem ben:olmaz:

yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..

bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun we gözün aydın :emir_bebek:
eşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu soledi :oklava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen
lafa gelince çocuk oluyolar ama maşallah senden benden çok şey biliyolar :oklava:
canıme korkma bendede aynı sorun vardı bıde bunun yanında kalbınde ve kafatasındada sorun var dedıler aminosentez yaptık testlerin hepsi temiz çıktı 20 gün sonra dr ye tekrar gittik genişleme küçülmüştü. hamilelik ilerledikçe düzeliyormuş.
sanada çok geçmiş olsun
he bendede war bi tane ölee küçük görümce şımarık oluyolarr

piss küçük görümce seni
kız sen de öle haddini bilmezlerdense saçını başını yonarız hakaydirigubbakcemile
ama sen cici görümcesindir senden beklemem ben:olmaz:

anam ben yengemi senede 2 defa ya görürüm ya görmem aynı şehirde deelis nan ama olsakda yinge beni sever yani etliye sütlüye karışmam ilk evlendiği zaman ben lisedeydim heveslen biraz sülük gibi yapışıyodum kadıncaza o zaman bi illet olmuştur belkim :roflol:

eminim bişeye karısmıyosundur :1no2:

çok geçmiş olsun we gözün aydın :emir_bebek:

lafa gelince çocuk oluyolar ama maşallah senden benden çok şey biliyolar :oklava:

sanada çok geçmiş olsun

he bendede war bi tane ölee küçük görümce şımarık oluyolarr

saol canımcımmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

bu arada ben doktora gittim ama kimse merak edip sormuyo bileee :çok üzgünüm:

ayyyyyyyyy datlum yauw yeni girdim girer girmezde şu kenyanın gıcık görümcesi akşama damgasını vurdu arada kaynadı pardon yauwwww
napıyo kızceee anası gibi çiçko olmuş muuuuuuuuuuuuuuuuu :lepi:

Back
X