2009 Kasm Anneleri

kız valla kurtulamaz benim elimdenn kaydirigubbakcemile
ben kimleri adam ettiimm :lepi:
amaaaan bacım anlatırım bigün uzuuuuun uzuuuuunn

oheeeeeeeeeeee anaaamm gıııı bugun öylesine bi bizim burda bi sosyete kısmının gittiği bahçeşehir pazarı var ora gittim aynısı ya sordum karu 25 dedi de almadım abbaaoowww gözünü sevvdiğimin istanbılı taşı torpaa altın falla delikafaduldend

oheeeeeeeeeeee anaaamm gıııı bugun öylesine bi bizim burda bi sosyete kısmının gittiği bahçeşehir pazarı var ora gittim aynısı ya sordum karu 25 dedi de almadım abbaaoowww gözünü sevvdiğimin istanbılı taşı torpaa altın falla delikafaduldend

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

kız pazarda tezgahta adam atmış parça 1 lira bebe eşyaları bi tane elime denk geldi bi kalın kumaş kaliteli sıcacık tutar ama zıbın gibi deel tek üst nası giydircem deyü almadım alsamıydım acep :)

kız pazarda tezgahta adam atmış parça 1 lira bebe eşyaları bi tane elime denk geldi bi kalın kumaş kaliteli sıcacık tutar ama zıbın gibi deel tek üst nası giydircem deyü almadım alsamıydım acep :)

kızz sende çok afedersin şeyni buldun sey arıyon haaaaa :mymeka::mymeka:
giymezmi cnm giyer tabiiii

ne bülem ya almadım işte aman napimmm giden o olsun
nan ben taktım ya o eminönündeki hanlara gidecem deyü kısmetsa daha hiçbiyerden bişe alasım gelmio bölede arıza bi tipim allah bilir ordada bi mok bulamam bu kaa heveslendim ya :roflol:

bende bebişimi görcem Allahın izniyle yarın
seker yuklemesi olcek
bide badana için boya ve parke bakcazz
yarın bayaa işimiz var yaa

ne bülem ya almadım işte aman napimmm giden o olsun
nan ben taktım ya o eminönündeki hanlara gidecem deyü kısmetsa daha hiçbiyerden bişe alasım gelmio bölede arıza bi tipim allah bilir ordada bi mok bulamam bu kaa heveslendim ya :roflol:

inekli ve kırmızı görürsen dayanaman nasılsaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bebişimi görcem Allahın izniyle yarın
seker yuklemesi olcek
bide badana için boya ve parke bakcazz
yarın bayaa işimiz var yaa

çok yorma tatlım kendinii :olmaz:

edaaaaaaaaaaaaa o converse ne öyle yaaaaaaaaa allahım ne kaaaaaaaa datluuuuuu bittim naaaaaaannnn manyak dana yauw :nazar: güle güle giysin onlarlan güzel güzel adımlar atsın egemm :asigim:

inekli ve kırmızı görürsen dayanaman nasılsaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok yorma tatlım kendinii :olmaz:

hee laa bugun pazardan az daha bi tane alıyodum çok datlu inekli bişidi ama 10 lira dedi adam sadece tuluma :1shok: ne bi zıbın vaa ne bi şapka ne bi patik hıhh dedim çok beklersinnnnnn ineğe tav olmadım yane almadım kaydirigubbakcemile5 ama korkarım sonunda bu çocuk donsuz cıbıl cıbıl kalcak nan ortalıklarda abbbaoowwwwww wanna hastane çıkışını aldı bi benim özgem kaldı çıplak eimi delikafadulden

Back
X