eda gıı sen egeme bi tane battaniye almışın pofuduk mavi şapka ve patikte mevcut hani onu ne kadara almıştın gı
40 cnmm :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda gıı sen egeme bi tane battaniye almışın pofuduk mavi şapka ve patikte mevcut hani onu ne kadara almıştın gı
bundan sora o beni takcek :jeyyar::jeyyar:
öyle olecek tabi ay çok yorgunuöm uykumda var süt içip yatecem.kenya senmiydin süt içerken bana hatırlatın diyen sen isen kalk sende sütünü iç hadi
40 cnmm :kedi:
kenyam sen o görümceni bana yolla oğlum mike tyson gibi gecirio bana iki tanede ona cakarıss olmadı üsütne düşer ezerim kaza süsü veririm nası fikirrr:roflol::roflol::roflol:
sağol canımm hemen kalkıp içiyom simdi unuttuydum gene :dance:
oheeeeeeeeeeee anaaamm gıııı bugun öylesine bi bizim burda bi sosyete kısmının gittiği bahçeşehir pazarı var ora gittim aynısı ya sordum karu 25 dedi de almadım abbaaoowww gözünü sevvdiğimin istanbılı taşı torpaa altın falla delikafaduldend
aha ben kalktım sende kalk sonra demedi deme hadi öpildünüz çıkıyım artık
kız pazarda tezgahta adam atmış parça 1 lira bebe eşyaları bi tane elime denk geldi bi kalın kumaş kaliteli sıcacık tutar ama zıbın gibi deel tek üst nası giydircem deyü almadım alsamıydım acep :)
ne bülem ya almadım işte aman napimmm giden o olsun
nan ben taktım ya o eminönündeki hanlara gidecem deyü kısmetsa daha hiçbiyerden bişe alasım gelmio bölede arıza bi tipim allah bilir ordada bi mok bulamam bu kaa heveslendim ya :roflol:
bende bebişimi görcem Allahın izniyle yarın
seker yuklemesi olcek
bide badana için boya ve parke bakcazz
yarın bayaa işimiz var yaa
ben az bakınam sağa solaaa
hee gülüm sokağamı gidiyon,yormayasın kendiniiii opuyorumnanaktan
inekli ve kırmızı görürsen dayanaman nasılsaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok yorma tatlım kendiniilmaz: