ya bu saat gündüz neen geçmeyde akşam oldumu uçiy yaaaaaa hof gene kaç olmuş anacım yaaa :sinifsinif:
ben didiom nan yatıyom hadi ii geceler herkeşeee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:gitme::gitme::gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu saat gündüz neen geçmeyde akşam oldumu uçiy yaaaaaa hof gene kaç olmuş anacım yaaa :sinifsinif:
bende ateş ölçer baktım kalmamış gelmiş bitmiş ayır demiştim eşşeğe bideee
iyi geceler canım görüşmek üzere a.s.ya bu saat gündüz neen geçmeyde akşam oldumu uçiy yaaaaaa hof gene kaç olmuş anacım yaaa :sinifsinif:
aaa dur bekle naaannn o da bi yerden gelir hediye :roflol:
bende ateş ölçer baktım kalmamış gelmiş bitmiş ayır demiştim eşşeğe bideee
aaa dur bekle naaannn o da bi yerden gelir hediye :roflol:
bencede :lepi:
çatlayınnn işteee demekki bende nekaaa çok dost biriktirmişim bunca sene nekadar insana emek vermişim ki ektiğimi biçiomm bu arada bi haber arkadaslarımdan biride tüm oyuncaklaımızı gönderiozemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben kacıyom kıslarrr optm yarın gorusurz inş. by by
naan sırt üstü yatılmamalı diyolar yaa ben hep sırtüstü yatıyom yaa başka türlü rahat edemiyoom bebiş su mu yutuyo şimdi sürekli :1shok:canim gecmis olsun....kizinada masallah
gecen suyum gelince benide bagladilar o sanci makinesine...korkma sakin doktorunun dediklerini birebir uygula erken dogum riski varsa yat dinlen,benim doktorum 28.haftaya kadar bekleyebilirse bebegin korkma demisti sende 26.haftadasin canim...olmadi seni hastaneye yatirilar zaten..dikkat et kendine
dadlum seni sirt üstü yatiriyolar ya bebek suyunu yutuyomus..sonrada kendine gelmesi zaman aliomus..su tek tarafta toplanmis olabilir
insan söylemez pis gaci ...bizim gicimiz pissin sicaktan sen denizlere git gel:mymeka:
oooh maşallahhhyalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..
bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cadı küçük görümce seniiibu arada bende küçük görümceyim eminim yengemde bağa gıcık oluyodur nannn sırnaşık şey
ama allamaaa şükür ossunn benim küçük görümcem yok eşimden büyükler abloşları onnarda kardeşlerine çok düşkün bende kardeş gibiyim ohh iyiyük yane 3 taneler nan bide hepsi küçük olsa sıyırırdım fallaaaa delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:anam ben yengemi senede 2 defa ya görürüm ya görmem aynı şehirde deelis nan ama olsakda yinge beni sever yani etliye sütlüye karışmam ilk evlendiği zaman ben lisedeydim heveslen biraz sülük gibi yapışıyodum kadıncaza o zaman bi illet olmuştur belkim :roflol:
eferüm naanaman zaten bana bayılmasını beklemiyorum sonuçta canı diilim o yüzden haddimi bilirim yane ben hiç bi zaman onu ablam gibi sevemem o da beni kendi kardeşi gibi olması gerektiği kadar sayıp sevelim yeter ama bunu kabullenecek görümce nerdeee bi ben varım işte delikafadulden
tuvalet ihtiyacında artıyo mu öle baskı yapınca peki
3.5 lira mıı :1shok:slm kızlar bugün salı pazarına gittim çok uygundu fiatları bebek fermuarlı bataniyeler 10 ytl bebek pijama takımı 3.5 ytl hastane ye uygun valiz vardı 5 ytl. ilk kez gittigim için ücretleri düşük geldi. gerçekten düşük mü yoksa bana mı öyle geldi
eda gıı sen egeme bi tane battaniye almışın pofuduk mavi şapka ve patikte mevcut hani onu ne kadara almıştın gı
40 cnmm :kedi:
ben de aynısını 20ye aldııımmm :lepi:oheeeeeeeeeeee anaaamm gıııı bugun öylesine bi bizim burda bi sosyete kısmının gittiği bahçeşehir pazarı var ora gittim aynısı ya sordum karu 25 dedi de almadım abbaaoowww gözünü sevvdiğimin istanbılı taşı torpaa altın falla delikafaduldend
kız pazarda tezgahta adam atmış parça 1 lira bebe eşyaları bi tane elime denk geldi bi kalın kumaş kaliteli sıcacık tutar ama zıbın gibi deel tek üst nası giydircem deyü almadım alsamıydım acep :)
:lepi: :lepi:he gıı o iki hanın adını aratıyomda hiç pişman olan yoh herkeş çok güzel ve ucuz deyooo ayy işallah özgem egem ve elif edamın şansına çokk güzel ve ucus şeyler bulurummmm :lepi:
nan cerenimooo gelmişin gıı kahvaltı mı ediyon yoosamm