2009 Kasm Anneleri

kızlar su kasılmalar hakkında bılgı verırmısınız.bacakalra gırenı bılıomda karna nasıl bısey oluyo tam anlamadım.benım karnım cok sert bıde oğluslar pek hareketlı:nazar:karnımın ıcı bazende rahmıme bıcak saplanıo arada sızlerede oluyomu?????bılgı verırmısınız lutfen

naberin kızlar dün kayınvalidemde kaldım birasdan derse gidecem akşamada köye çıkarım heraldee bir yoğun koşturmaca yazdan bişey anlamıyoruz burda gelen gidenden yaaa

slm cnm hoşgeldin a.s.
her sene benimde öyle olurdu gellen gideenn ama bu sene kociş kimseyi kabul etmedi hamile olduğum için.
evde yokuz diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nehiriver maşşallah oğluşuna benimkide okadar olmuşmudur teyzesiiiopuyorumnanaktan korkma canım aynıları bana da oluyorr kasılmalar başlaıycakmışş zaten doğuma hazırlık ebe söylemiştii bu arada kaburgama dayıyor ayaklarını nefessiz kalıcakmışım gibi oluyor ağrıyor gece oldu baya ağlıycaktım nerdeysee kayınvalidemdeydim ya anlattım kendisi 6 yaşıyan çocuk sahibi ölmüş ikizlerii ve büssürü düşüğü var bu aylardan sonra ağırlık artıkkça ağrın sıızn olması normal dedii ama yinede bu ara doktora gitmem lazım benim doktor nihayet dönmüşş

slm cnm hoşgeldin a.s.
her sene benimde öyle olurdu gellen gideenn ama bu sene kociş kimseyi kabul etmedi hamile olduğum için.
evde yokuz diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en iyiisni yapmışş gerçi aban gelmiyolar daha çok anneme ve kayınvalideme ama orda da koşturuyomm napimm bu kadar hareket bi işime yaramazsa doğumda var yaaakaydirigubbakcemile3

kızlar su kasılmalar hakkında bılgı verırmısınız.bacakalra gırenı bılıomda karna nasıl bısey oluyo tam anlamadım.benım karnım cok sert bıde oğluslar pek hareketlı:nazar:karnımın ıcı bazende rahmıme bıcak saplanıo arada sızlerede oluyomu?????bılgı verırmısınız lutfen

valla cnm benim ayaklarıma giriyo kramp,magnezyum içiyorum.
karnı giren nasıl bişey bilmiyorum yasamadım :kedi:
benim oğluşumun poposu nerdeyse orası çok sertleşiyo sadece hareketleriye alakalı yanii..

nehiriver maşşallah oğluşuna benimkide okadar olmuşmudur teyzesiiiopuyorumnanaktan korkma canım aynıları bana da oluyorr kasılmalar başlaıycakmışş zaten doğuma hazırlık ebe söylemiştii bu arada kaburgama dayıyor ayaklarını nefessiz kalıcakmışım gibi oluyor ağrıyor gece oldu baya ağlıycaktım nerdeysee kayınvalidemdeydim ya anlattım kendisi 6 yaşıyan çocuk sahibi ölmüş ikizlerii ve büssürü düşüğü var bu aylardan sonra ağırlık artıkkça ağrın sıızn olması normal dedii ama yinede bu ara doktora gitmem lazım benim doktor nihayet dönmüşş

saol canım yaa tabi seninkide olmustur büyüyolar artık ilk defa böle bişe oldugu için cok korktum o aksam ama artık hazırlıklıyım teyzmde aksam dedi daha bunlar bişe değil die :kedi: az kaldı artık ya sağ salim gelsinlerr başka ne isterim allahtannnnnnnnnopuyorumnanaktan

slm arkadaslar...........

slm tatlıımm,nasılsınn opuyorumnanaktan

en iyiisni yapmışş gerçi aban gelmiyolar daha çok anneme ve kayınvalideme ama orda da koşturuyomm napimm bu kadar hareket bi işime yaramazsa doğumda var yaaakaydirigubbakcemile3

hee kızz sen bi normal doğurama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm cimcimeler napıyonuz kaydirigubbakcemile3 işiniz gücünüz lak lak
bensiz olurmu ulennnnnnnnnnnnnnn bide çekirdek çıtlıyolarmıs ohhhhh

kız nehir ne çekirdeği?

çok zararlıymış çekirdek yemek hamişken, ablama dr söylemiş ben de bayılırım ama yemeyin demiş içinde antioksidan mı ne varmış hemen kabuğunun altında sanırım. ben de doğurayım bi dünya yiycem:)

bu arada merhaba herkese...
annemler bende olduğundan pek giremiyorum kızlar, ama hemen her gün kısa bir süre de olsa bakıyorum size napıyosunuz die.

kız nehir ne çekirdeği?

çok zararlıymış çekirdek yemek hamişken, ablama dr söylemiş ben de bayılırım ama yemeyin demiş içinde antioksidan mı ne varmış hemen kabuğunun altında sanırım. ben de doğurayım bi dünya yiycem:)

annemler bende olduğundan pek giremiyorum kızlar, ama hemen her gün kısa bir süre de olsa bakıyorum size napıyosunuz die.

hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan

napıyonuz ne kaynatıyonuz gene geler kacırdım zemuszemus

ne olsun cnm sabah muhabbeti iştee zemuszemuszemuszemus
kaçırmadın daha bişey geeeelll kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan

ne olsun cnm sabah muhabbeti iştee zemuszemuszemuszemus
kaçırmadın daha bişey geeeelll kaydirigubbakcemile3

sabah muabbetiymişş kızıııııııııımm ben öğlen yemeeeni yedim geldim nannn zabahımı kaldı hain karularrrr :oklava:

kız nehir ne çekirdeği?

:1shok: nee zararlımı mıymışşş yaa ben çekirdee çok sefiyom ama gerçi tuzlu deyü yemiyodum ama olsun yinede yasah olmasın yauwww laelaelaelaelae

Back
X