2009 Kasm Anneleri

ya bizim bu işyerindeki pc beni hasta edio int problem var kk da sayfaları tam açamıyom iki saate ilerliyo bazen iyide genelde arıza muabbete dahil olamıyosam ve yazdıklarınıza laf yetiştiremiyosam benim performansımdan deel yaneeee kaydirigubbakcemile3

Selam canım ne olsun dünden beri hem gergin şimdide üzgün benneyaptımki

Bilmiyorum canım çok tşk ederim tahilillerine başlamışlar işte bakalım belli olacak bu hafta sanırımbenneyaptımki
tatlım Allah acil şifalar versin lütfen moralini yüksek tut
:roflol:
:roflol: :roflol: ne var olum sinbo deyüpde geçme ben fritözümü ondan almıştım falla canavar gibi de çalışıyyyy hemde bim'den almıştım nan :roflol:
telsizide alabülürük yane :jeyyar: ama yoh nan cazur cuzur uyuyon çocuğunda aklını alır onnar nan delikafadulden
nan simbo dan mutfak tartısı aldıydı bi arkadşım pili patladı kız yaralanacaktı nerdeyse haberiniz olsun.. demedi dimeyin
saol canım yaa .. dün gittim tatlım bebğim ters dönmüş bu normal dedi doktor bazen dönermiş bebekler büyüdükce kafaları aşşağı çekiomus onları :) daha yukarı dönmesi zor dedi büyüdüğü için hareketlerini net hissediosun bu seni korkutmus dedi (resmen sallıo beni ) yalancı doğum sancılarıymıs onlar bu aydan itibaren rahim kendini doğuma hazırlıomuş bu durumlarda sırt üstü yatıp bol bol su içmek lazımmış.. 5 dk fazla gelen kasılmalar kanlı yada artan akıntılar bebeğin suyu gelmesi hareket azalmasında ise direkt doktora giidilmesi gerekiomuş...teyzesi oğlum 900 gr 36 cm :nazar: olmuş ayağınıda ağzına sokmuştu :roflol::roflol:
anamm yerim ben onnarın koca kafalarını yaa maşallaahh eşşek kadar olmuş da ayağını ağzına mı alırmışş
slm arkadaslar...........
slm canım naber
naberin kızlar dün kayınvalidemde kaldım birasdan derse gidecem akşamada köye çıkarım heraldee bir yoğun koşturmaca yazdan bişey anlamıyoruz burda gelen gidenden yaaa
kız ne o kadar koşturuyon bea
kız nehir ne çekirdeği?
çok zararlıymış çekirdek yemek hamişken, ablama dr söylemiş ben de bayılırım ama yemeyin demiş içinde antioksidan mı ne varmış hemen kabuğunun altında sanırım. ben de doğurayım bi dünya yiycem:)

bu arada merhaba herkese...
annemler bende olduğundan pek giremiyorum kızlar, ama hemen her gün kısa bir süre de olsa bakıyorum size napıyosunuz die.
yaa çekirdek zararlımıymışşş nie ama yaaa sefiyom ben çekirdek çitlemeyii

ne bileyim ben de bir tabak dolusu yemiştim sonra ablam tel etmişti de ona söylemiştim o da sakın ha yeme demişti korktum ben de başkalarından da duydum zararlı die:(

ben de bayılıyorum ama yiyemiyorum... doğumdan sonra ilk işim şöyle güzel bir kahve içmek ve çekirdek yemek.

tv.de doktor da söylemiş aynı şeyi, şimdi annem de onayladı:(

çok canım çekerse bir tanecik yiyorum nefsim körlensin diye...

şu arçelik yada krafttan alırım heral telsizi amannnn herşeyi aldım da o kusur kaldı sanke he süprizzzzz
ya eda ve nehir gacisi hani nan liste yapıyodunuz neler aldınız deyü nan karularrrr

sabah muabbetiymişş kızıııııııııımm ben öğlen yemeeeni yedim geldim nannn zabahımı kaldı hain karularrrr :oklava:

hee kızz biz daha ayılamadık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şu arçelik yada krafttan alırım heral telsizi amannnn herşeyi aldım da o kusur kaldı sanke he süprizzzzz
ya eda ve nehir gacisi hani nan liste yapıyodunuz neler aldınız deyü nan karularrrr

anam doğru diyon kızz senin için dökecem akşam üstü herşeyii kaydirigubbakcemile5

slm cimcimeler napıyonuz kaydirigubbakcemile3 işiniz gücünüz lak lak
bensiz olurmu ulennnnnnnnnnnnnnn bide çekirdek çıtlıyolarmıs ohhhhh
hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

kız nehir ne çekirdeği?

çok zararlıymış çekirdek yemek hamişken, ablama dr söylemiş ben de bayılırım ama yemeyin demiş içinde antioksidan mı ne varmış hemen kabuğunun altında sanırım. ben de doğurayım bi dünya yiycem:)

bu arada merhaba herkese...
annemler bende olduğundan pek giremiyorum kızlar, ama hemen her gün kısa bir süre de olsa bakıyorum size napıyosunuz die.

yok gıı bize öle bi bilgi gelmedi tuttugunuzu çitleyin denildi :roflol::roflol:

tatlım Allah acil şifalar versin lütfen moralini yüksek tut
nan simbo dan mutfak tartısı aldıydı bi arkadşım pili patladı kız yaralanacaktı nerdeyse haberiniz olsun.. demedi dimeyin
anamm yerim ben onnarın koca kafalarını yaa maşallaahh eşşek kadar olmuş da ayağını ağzına mı alırmışş
slm canım naber
kız ne o kadar koşturuyon bea

yaa çekirdek zararlımıymışşş nie ama yaaa sefiyom ben çekirdek çitlemeyii

he teyzesi oldu valla eşşek kadar ayağını bilem emioooodu :roflol::roflol::roflol:

çekirdek mi
ama olmas ki böle o yasak bu yasak deyü
ben yiyom ama offff ne zararı olur ki yawww
daha pazar günü bir kase dolusu yedim valla
şöle akşamlarıda keyif yaparken ohh ne güsel oluyo
eccük yesek bari

hee kızz biz daha ayılamadık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam doğru diyon kızz senin için dökecem akşam üstü herşeyii kaydirigubbakcemile5

hee hacı yap bi güzellik yauw gerçi şu havuzlu hana girdiğinde herrrr şeyyyyy varmış nan görünce hatırlarım ama listeyi yaparken bide özelliklen gereksiz şunu almadım deyü not düşerseniz sevinirim
çok mu oldum kı :kedi:

hee hacı yap bi güzellik yauw gerçi şu havuzlu hana girdiğinde herrrr şeyyyyy varmış nan görünce hatırlarım ama listeyi yaparken bide özelliklen gereksiz şunu almadım deyü not düşerseniz sevinirim
çok mu oldum kı :kedi:

aboww :1shok::1shok:
kaydirigubbakcemile3 yaparım kızz napam sana yapmayamda kime yapaaamm Şeniz

çekirdek mi
ama olmas ki böle o yasak bu yasak deyü
ben yiyom ama offff ne zararı olur ki yawww
daha pazar günü bir kase dolusu yedim valla
şöle akşamlarıda keyif yaparken ohh ne güsel oluyo
eccük yesek bari

kıs ben şimcik yiyom hamilelğimin basından beri yiyiom doktorumada demiştim bikere öle bişe olsa yeme derdizemuszemus

kıs ben şimcik yiyom hamilelğimin basından beri yiyiom doktorumada demiştim bikere öle bişe olsa yeme derdizemuszemus

yiyelim demüüü bişeycik olmas
cildi güzelleştirir hem
bana dün bile çerez de yeyün dendi
çekirdek de bi çerezhihoyyyt
fındık ceviz de yemek lazım da ben şimdi yaş fındık yiyom
pazarlarda var yin gariiiiiiiiiiiiiiiiii

yiyelim demüüü bişeycik olmas
cildi güzelleştirir hem
bana dün bile çerez de yeyün dendi
çekirdek de bi çerezhihoyyyt
fındık ceviz de yemek lazım da ben şimdi yaş fındık yiyom
pazarlarda var yin gariiiiiiiiiiiiiiiiii