ay çok uykum geldii :bbo:
ben şu esyaları yayamda cerenimonun istediğini yapmaya çalışam bakalımm :bbo:
ceren ne istedi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok uykum geldii :bbo:
ben şu esyaları yayamda cerenimonun istediğini yapmaya çalışam bakalımm :bbo:
ceren ne istedi ki
söleyemem cok ayıppp:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne aybı kız merak ettim
sen fazla meraketme boşverrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
hee gözüme battı nan ben acken sen nasıl yimek yedın :mymeka: ben o saatte actım bacım sen o zaman günde bir kac posta hatta 10 posta felan yemek yıyon desene delikafadulden naniknanikgızım zabah 8'de kahvaltı ediom saat 12 farkındaysan neen acıkmıyomuşum acabaaa hımmmm sabah yediğim iki lokmamı gözüne battı nan allan çiçkosuuuuuuuuuu :sinifsinif:
hos bulduk bacım opuyorumnanaktanhoşgeldinnnopuyorumnanaktan
yok gıı bize öle bi bilgi gelmedi tuttugunuzu çitleyin denildi :roflol::roflol:
he teyzesi oldu valla eşşek kadar ayağını bilem emioooodu :roflol::roflol::roflol:
sen fazla meraketme boşverrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
hee gözüme battı nan ben acken sen nasıl yimek yedın :mymeka: ben o saatte actım bacım sen o zaman günde bir kac posta hatta 10 posta felan yemek yıyon desene delikafadulden naniknanik
hos bulduk bacım opuyorumnanaktan
ya merekdan ya merakdan canım evet fazla merak etme zaten merak etmıs ojdan böle olmus demı gıı nehır
siz böyle derseniz ben dahda merak ederim işte ip ucu verin hele
he nan yiyekkye yiyek can boğazdan gelirropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee gözüme battı nan ben acken sen nasıl yimek yedın :mymeka: ben o saatte actım bacım sen o zaman günde bir kac posta hatta 10 posta felan yemek yıyon desene delikafadulden naniknanik
hos bulduk bacım opuyorumnanaktan
ya merekdan ya merakdan canım evet fazla merak etme zaten merak etmıs ojdan böle olmus demı gıı nehır
oklu oku icim daraldi gerisini okumucam iste:bbo:
bakinsaniza hele bisey sorucam sizde de geceleri saga yada sola yattiginizda kalcalariniz agriyomuCADIARZU
benim yaklasik 1 haftadir ne tarafima yatarsam o tarafim sanki uyusmus gibi uyaniyorum aslinda gece icinde sürekli uyanip yön degistiriyorum ama 1 saat bile bir tarafimda yatsam uyusmus oluo..cok sinir bozucu hic güzel uyuyamiyorum artik![]()
he canım aynennkaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:
bakinsaniza hele bisey sorucam sizde de geceleri saga yada sola yattiginizda kalcalariniz agriyomuCADIARZU
benim yaklasik 1 haftadir ne tarafima yatarsam o tarafim sanki uyusmus gibi uyaniyorum aslinda gece icinde sürekli uyanip yön degistiriyorum ama 1 saat bile bir tarafimda yatsam uyusmus oluo..cok sinir bozucu hic güzel uyuyamiyorum artik![]()
uykum var uyıycımmm galibaaa
bende gelem tostos yatak gııı kay öteye çek kıçını nan :teselli:
ahhh canım benım möhüm bişi deil kız ceren karısı ne almamız lazım bebek ıcın ne almammız lazım onunla ılgılı lıste ıstedı nehır garısında olay bundan ıbaret sız ne aldınız dıye sordu öle yani :roflol: :roflol: merak etıgın konu bu sekerim delikafadulden