2009 Kasm Anneleri

slm kızlar...bende 25 haftalık hamileyim..doğum kasımın ilk haftası inşallah..son günlerde takip ediyorum sizi..benim bebiş çok hareketli ya geceleri uyumakta zorlanıyorum,uyutmuyo yaramaz aşırı tekmeliyoo,onu sorucam size sizin bebişlerin hareketi nasıl..

hee bizimkilerde coştu tatlım yaaa kaydirigubbakcemile3
artık bam bam oldular kaydirigubbakcemile3

slmm millettt napiyonuz bakem
ulaaayyyynnnnn cenenizin bagi cözülüs yine 50 sayfa yazismisiniz cuüüüüiii§§§ yani kim okucak okaaa gecmisikaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı
biri bana özet gecsin söyle en kisasindan

slm cnmmmm a.s.
işte kasılmalar,ağrılar,tepikler :roflol::roflol: bu kaaaaa

2 aşımızıda olduk kızlar 3. olacak doğumdan 6 ay sonra buda bitti..

Şu şekeri yaptırmadan önce açlık şekeri vs dedi kadın baktır sonra git yüklet şeker kafam karıştı ya bir işlemde yapılmıyormu?? Yapanlardan biri anlatabilirmi..

pis eda gıcık eda nolcek
uyuzzzzzzzzzzzzzzzz
biz zattın ilk denememizde de omamıştı:)))))

gözüm üstündee :1ninca::1ninca::1ninca:
oyy gördüm göbüşüü çok tatlııı :nazar:

Şu şekeri yaptırmadan önce açlık şekeri vs dedi kadın baktır sonra git yüklet şeker kafam karıştı ya bir işlemde yapılmıyormu?? Yapanlardan biri anlatabilirmi..

geçmiş olsun nazlıcıımm opuyorumnanaktan
şimdi o şekerli şeyi içmeden önce bi kan alıp açlık sekerine bakıyolarmış,sonrada şekerli suyu içince tekrar kan alıp baıyolarmış onu kastetmiş.yani içmeden öncede yaptır diye cnmm zemuszemuszemuszemus
bende yarın sabah gidicem.dr.umu aradım c.tesi randevum 3,5 ta o saate kadar aç kalamam diye sen orda yaptır öyle gel dedi zemuszemus

nazlıcım ya senin daha tecrübeli olman lazım
ben bugün yaptırdım önce kan veriyon kan tahlil sonucu çıkmadan
hemen şekeri yüklüyorlar(eczaneden glikoz adı altında 1 ytl satıyorlar-50 gr)
1 bardak içip 1 saat salak gibi bekliyon kusmaman gerekiyor tabe
sonra hemen bita kan veriyon sonra doktor 2 kan sonucu arasında farka bekcek işte
salak ça bir işlem yane değer düşükse bu sefer 100 gr lık yüklemek için aynı haltlar cnm

sağlıklı olsunlarda başka bişey istemeyiz canım ya..ama uyku düzeni sıfır bu bam bamdan:)

valla surem bendede uyku yok artık yaa :sinifsinif:
artik gece uykulari bize haram oldu sekerlerim:gitme:
tekmeler öyle sertki insani uykudan uyatiyo....

sanki noluyosa bebekleri analari uyumaya calisiyo onlarda uyusalarya misil misil sicak suyun icinde
benim yaramaz kizim dün babasinin dudagina öyle bi tekme salladi ki herifim korktu:roflol:

canım aç gitmen gerekiyo..onlar kan alıp sana bi bardak şekerli su veriyolar,içip bir saat sonra tekrar kan veriyosun ama biraz bide bulandırıyoo..başka bişeyde yiyip içmiyosun bu bisaatte..

anam bi gittim geldim doktorunu değiştirme düşüncesi oluşmuş
anam erken doğum şeyinin özetini bana da geçin de
ben de zaten bizim gacıya oldum olası ısınamadım
ama ben normal doğum istiyom acıya razıyım sağlıklı olsun yeter
kartanem ya sertlikle birlikte bende hafif haifif ağrılar oluyo:((((((

canım bende yarın yaptırıcam
ilk önce aclık kan sekerine bakacaklar
sonra bi bardak sekerli su gibi bişi iöeceksin 1 saat bekleyecekler ve tekrar kan alacaklar işlem bu kadar canım

artik gece uykulari bize haram oldu sekerlerim:gitme:
tekmeler öyle sertki insani uykudan uyatiyo....

sanki noluyosa bebekleri analari uyumaya calisiyo onlarda uyusalarya misil misil sicak suyun icinde
benim yaramaz kizim dün babasinin dudagina öyle bi tekme salladi ki herifim korktu:roflol:

:roflol::roflol:
seninki babayı tekmeliyo allahtan..bizimki şimdiden korkuyo mu ne babadan:)

gözüm üstündee :1ninca::1ninca::1ninca:
oyy gördüm göbüşüü çok tatlııı :nazar:

geçmiş olsun nazlıcıımm opuyorumnanaktan
şimdi o şekerli şeyi içmeden önce bi kan alıp açlık sekerine bakıyolarmış,sonrada şekerli suyu içince tekrar kan alıp baıyolarmış onu kastetmiş.yani içmeden öncede yaptır diye cnmm zemuszemuszemuszemus
bende yarın sabah gidicem.dr.umu aradım c.tesi randevum 3,5 ta o saate kadar aç kalamam diye sen orda yaptır öyle gel dedi zemuszemus

Anladım şimdi canım önce bize gel dedi anasağlığındaki bayan açlık şekerine bakarım sonra oraya git deyince şaşırmıştım bende tamamdır öyle yapayım sağlık ocağı dibimde en azından yakın yer iyi olur

nazlıcım ya senin daha tecrübeli olman lazım
ben bugün yaptırdım önce kan veriyon kan tahlil sonucu çıkmadan
hemen şekeri yüklüyorlar(eczaneden glikoz adı altında 1 ytl satıyorlar-50 gr)
1 bardak içip 1 saat salak gibi bekliyon kusmaman gerekiyor tabe
sonra hemen bita kan veriyon sonra doktor 2 kan sonucu arasında farka bekcek işte
salak ça bir işlem yane değer düşükse bu sefer 100 gr lık yüklemek için aynı haltlar cnm

Canım bende Doğada yoktu herkeze biz olmuştuk ama direk 100 lük ve bebek yada anne çok kilolu olduğunda yapılıyordu şimdi ise herkeze yapılıyormuş ayrı ayrı yerlerde yapalım deyince kafam karıştı bende sizin gibi biliyordum önce kan alıp sonra şeker yükleyip tekrar diye kadınceğiz sadece burada kolay olur diye demiş anladım şimcik kaydirigubbakcemile3
canım aç gitmen gerekiyo..onlar kan alıp sana bi bardak şekerli su veriyolar,içip bir saat sonra tekrar kan veriyosun ama biraz bide bulandırıyoo..başka bişeyde yiyip içmiyosun bu bisaatte..

Aç gidicem okdir .Pöfffff yarebbim sonrasında usgler var hadi hayırlısı ..Surem hoşgeldin canım bu arada sende a.s. a.s.

Back
X