2009 Kasm Anneleri

sabir edacigim az kaldi dogumdan sonra hic uyuyamayacagimizi düsünüp aslinda bu günlere sükretmemiz gerek:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: eee zaten bende ondan bu kadar kederleniyomm :roflol::roflol:

ben yimek yapam akşama
ben kaçar kıslar
hepinizi öpüyorum
mucckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hadi by cnmmm opuyorumnanaktan

aaaa öyle mi canım yaaa birkaç gündür giremeyince gündemi takip edemedim çok sevindim ama
bende bi kıs bebek çıksada şöyle güzel birşey alsam diyordum çok iyi oldu
bak şimdi düşünürüm durumuza ne yakışır acep ne alsam diyekaydirigubbakcemile3

bende kaç gündür seni bekliyorum oğluşuna ne alsam acaba diye opuyorumnanaktan

ben yimek yapam akşama
ben kaçar kıslar
hepinizi öpüyorum
mucckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kolay gelsin bebişim yorma kendini opuyorumnanaktan

gece uyuyamayan hatunlar doğum sonrası için hazırlık yapıyorsunuz işte şimdiden alıştırın kendinizi
walla benim kociş yastık görevini yaptığı için rahatça uyuyorum ama bazen kasılmalarım oluyor ona dayanamıyorum:gitme:

hoşbulduk canım özlemişim valla gel öpem bakıyımŞeniz
heyt beee sendende o çıkardı ancak kuzum
hani kemal haniiiiiii:olmaz:şimdiden yiğit oldu haaa sakın kayınvalidene söyleme kıs doğunca söyle:roflol::roflol:

naniknanik naniknanik :roflol: kocam da öle diyo dogum akadar sen bişi deme diyo ama kocam hep yiğit diyo anneside annasın artık gecen gün kahvaltıdayız hanımıs benımyiitim dedi duymudtur herhelde esım sen bana bırak dedı biz kemal kesin koyarık demedıkkı o fıkrını söledı sadece bız tebkısız kaldık :dance: naniknanik naniknanik lülülülülülü kızım besık ıle foto makınasını aldırdık yeter :kedi: dogum akadar ses etmeyık ne alırsa alsın sonra gelsin yiğit bebek laelaelaelaelae
napimm ayy kocam yiğit begendın sositososito

itek karusuuuuuuuuuuuu benimki kesin irkek miş nan konti garenti ayrıntılı amca da öle dedi pipiş var dadı yiğit koycam kaydirigubbakcemile3
nann canliz kilo alımın ne şekilde ? yani benim erkek doğuracama kimse inanmıy nann karnım yok doru düzgün amaa kıçım ve basen o biçim oldu :( c.tesi dr. gidince paktırcam bidaha kız mı erkek mi

canlız gı yiğitin yanına bi de efe eklesene
yiğit efe
anam ne güsel oldu
aklımdaki isim
erkekim olursa ikinciye koyarım herhal

kızım benim koca cins taam mı öle iki isim sevmiyo efe ismide cok diye ben istemedıdım aslında anlamları aynı sayılır eltımın ogluda ege bır ara dedık efe ege uyumlu olur dıye de benyiit dedım esımde begendı simdi oda yiğit dıyo y asadece efe yada yiğit olur yanı ıkısı olmass kaydirigubbakcemile

anasinin kaburgalari göbek kordonu plasenta ne buluyolarsa onunla oynuyolarkaydirigubbakcemile3

diktatör babayla karsi karsiya galiba simdiden hazirliyo cocuk kendisini

hemde ne cakti varya herif korktu resmen ..kiz babasina ayak kaldirinca benimki temkinli yaklasiyo artikinkaydirigubbakcemile3
bende hep ya sirt üstü yatardim yada yüz üstü artik ikiside mümkün olmayinca heryerim uyusmus sekilde uyumaya calisiyomdelikafadulden

aynen öyle şeker:emir_bebek:

leyyynnn
burda oturdum kaldim saatin farkinda degilim 3 olmus benim koca zili caldi calicak bi kasik yemek yapmadim ben dahamafoldumben
ben accikin yollaniyorum sayfayi kapatmiyorum okurum yazdiklarinizi
hadi öptük sizi :a015:

naniknanik naniknanik :roflol: kocam da öle diyo dogum akadar sen bişi deme diyo ama kocam hep yiğit diyo anneside annasın artık gecen gün kahvaltıdayız hanımıs benımyiitim dedi duymudtur herhelde esım sen bana bırak dedı biz kemal kesin koyarık demedıkkı o fıkrını söledı sadece bız tebkısız kaldık :dance: naniknanik naniknanik lülülülülülü kızım besık ıle foto makınasını aldırdık yeter :kedi: dogum akadar ses etmeyık ne alırsa alsın sonra gelsin yiğit bebek laelaelaelaelae
napimm ayy kocam yiğit begendın sositososito

yok kuzum yiğit güzel birşey demiyorum
ama sen yinede doğana kadar deme nann ballısın sen biraz daha gelir hediyeler kaydirigubbakcemile3yerimsenibenuyanıklık yap yaniiii:roflol:

leyyynnn
burda oturdum kaldim saatin farkinda degilim 3 olmus benim koca zili caldi calicak bi kasik yemek yapmadim ben dahamafoldumben

hadi yapta gel bakalım tembel gacı senii:mymeka:

ebisiiiimm nerelerdesin gıııı yoktun bi ara merak ettimdelikafadulden

valla surem bendede uyku yok artık yaa :sinifsinif:
yaaa kızlaar ben gece 12de yattım 6.30 a kadar arada namaz olmak kaydıynen deliksiz uyuyomm
emme bugün aşırı uykum varyaaa kafamı kaldıramıyooom

anam bi gittim geldim doktorunu değiştirme düşüncesi oluşmuş
anam erken doğum şeyinin özetini bana da geçin de
ben de zaten bizim gacıya oldum olası ısınamadım
ama ben normal doğum istiyom acıya razıyım sağlıklı olsun yeter
kartanem ya sertlikle birlikte bende hafif haifif ağrılar oluyo:((((((
şimdi sertlik kasılma farklı renkte akıntı akıntı çokluğu falanmış tımammıı
benim de karnım sert diye korktumdu şimdi gittim uzandım baktım daş gibi deel normal sertlikte zaten benim etim hep sıkı olduundan böle olduuna kanaat getirdim çünkü kasılma yok bende
anasinin kaburgalari göbek kordonu plasenta ne buluyolarsa onunla oynuyolarkaydirigubbakcemile3

diktatör babayla karsi karsiya galiba simdiden hazirliyo cocuk kendisini

hemde ne cakti varya herif korktu resmen ..kiz babasina ayak kaldirinca benimki temkinli yaklasiyo artikinkaydirigubbakcemile3
bende hep ya sirt üstü yatardim yada yüz üstü artik ikiside mümkün olmayinca heryerim uyusmus sekilde uyumaya calisiyomdelikafadulden
yaa ben sırtüstü yatabiliyom sadecee ve de yatıyom yaa zaarlımı şimdi bu kesin yana dönersem sırtım çok ağrıyyyooo
gece uyuyamayan hatunlar doğum sonrası için hazırlık yapıyorsunuz işte şimdiden alıştırın kendinizi
walla benim kociş yastık görevini yaptığı için rahatça uyuyorum ama bazen kasılmalarım oluyor ona dayanamıyorum:gitme:
hımm dimek kasılma uyutmayan bişee
valla ben gece deliksiz uyuyom yaa ben daha o evrelere gelmedim gaaba -tatlicadiarzu-
nann canliz kilo alımın ne şekilde ? yani benim erkek doğuracama kimse inanmıy nann karnım yok doru düzgün amaa kıçım ve basen o biçim oldu :( c.tesi dr. gidince paktırcam bidaha kız mı erkek mi

nan ebiiş bu doktorlar bizim bebeleri karıştırıyomu gıı bana artık millet ne zaman izne ayrılıyon demeye başladı nan 9 aylık muamelesi görüyom kalçada heçbişe yok sadece bi göbekk

o kilosunu demiyo cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben diyem sanaa kaydirigubbakcemile3 ben 74,5 la başladım gecen ay dr.da 76,5 geldimdi bide c..tesi tartılcam bakalım kaç çıkcam :sinifsinif::sinifsinif:

amaan inanma öle karnının şeklimiş,popo büyürmüş hikaye onnar :olmaz:

bacım ben 5 kılo felan aldım normal gıdıyom yanı göbeklı garuydum zaten :kedi: daha bırazdaha cıktı ama cok deıl dıyolar tanıdıklar ıyımısım

leyyynnn
nan ne 3 ü 4 oldu saat hadi naşşşş sırnaşık şey

yok kuzum yiğit güzel birşey demiyorum
ama sen yinede doğana kadar deme nann ballısın sen biraz daha gelir hediyeler kaydirigubbakcemile3yerimsenibenuyanıklık yap yaniiii:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: haklusun :jeyyar: aldırana kadar zaten ses cıkarmıyom ben :lepi:

o kilosunu demiyo cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben diyem sanaa kaydirigubbakcemile3 ben 74,5 la başladım gecen ay dr.da 76,5 geldimdi bide c..tesi tartılcam bakalım kaç çıkcam :sinifsinif::sinifsinif:

amaan inanma öle karnının şeklimiş,popo büyürmüş hikaye onnar :olmaz:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: ben 45 kılo ıle hamile kaldım simdi 50 kıloyum tamm mı mafoldumben :roflol: :CüvCüv:

Back
X