Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla bilmiyorum hiç ölçmedim heral öledirzemuszemus:roflol:ben 9 aylık olduumda nasıl olcam çok merak ediyom nan
karazeytinin 90mış tahminen benim de öledir akşam ölçcem seninki 70 falan mı gıı :roflol: :roflol:
kasılma nasıl birşey bak karnın birden sertleşiyor ve bi ağrı oluyor ama 1 dak.sürmüyor geçiyor.sertleşmede taş gibi oluyor sanki bebiş bi tarafa toplanmış gibigeçmiş olsun canım idrar tahlili yaptırman iyi olmuş ilaç verirler heralde
ya bana da nst yapsalardı ya ben anlamıyom kasılma nası bişee
kendim gibi göbişimde küçük çok rahatım şuan yaaa her hareketi rahatlıkla yapıyorum ama sadece akşamları yapamıyormuşum gibi yapıyorum acıtasyon yaniiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:yok gülüümmm :teselli::teselli: ayy kıyamam sanaa bıdııııkkkk :teselli::teselli:
şimdi biz iricene olduk ya ondan sen pek güççük geliyiin :roflol::roflol:
yaa geçmiş olsun cnmm a.s.
çıkmaz bişey inşallah kültürdende.allah hepimizi korusun zamanında doğurmay nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
mafoldumben mafoldumben hiçde bıle basında 1 yokkkkkkkkkkkkkkk ulennnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz başındaki 1 i unutmuşunn :roflol::roflol::roflol:
145 :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden he ben begenemedin mi bacumm :mymeka: :mymeka:kim sen miiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben koyayım istersen kuzum:roflol:
kızzz canliz gacısıı senin göbüş kaç cm kızzzz :uhm::uhm:
ayyy sen bide gel beni düşün şimdiden 105 cm olmuşım delikafaduldendelikafadulden
hee kız itek bi ölç hele bakemmmm kaydirigubbakcemile3
walla bilmiyorum hiç ölçmedim heral öledirzemuszemus:roflol:
kasılma nasıl birşey bak karnın birden sertleşiyor ve bi ağrı oluyor ama 1 dak.sürmüyor geçiyor.sertleşmede taş gibi oluyor sanki bebiş bi tarafa toplanmış gibi
kendim gibi göbişimde küçük çok rahatım şuan yaaa her hareketi rahatlıkla yapıyorum ama sadece akşamları yapamıyormuşum gibi yapıyorum acıtasyon yaniiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:
mafoldumben mafoldumben hiçde bıle basında 1 yokkkkkkkkkkkkkkk ulennnnnnnn
delikafadulden he ben begenemedin mi bacumm :mymeka: :mymeka:
benim göbe metre ölçmiyii :dilcikar: :dilcikar:
geçmiş olsun canım idrar tahlili yaptırman iyi olmuş ilaç verirler heralde
ya bana da nst yapsalardı ya ben anlamıyom kasılma nası bişee[/Q
kartanem nst aslında çok erken.ama yinede baktı.birde vajinal ultrasonla baktı rahim ağzına normal çıktı ama herşey korkutur oldu beni
mafoldumben mafoldumben hiçde bıle basında 1 yokkkkkkkkkkkkkkk ulennnnnnnn
delikafadulden he ben begenemedin mi bacumm :mymeka: :mymeka:
benim göbe metre ölçmiyii :dilcikar: :dilcikar:
ölçtüm nan nevar 107 cmcıktı olum napalım az birazcık pombalaksak :kedi: hem benım içimde yiğit var tamam mı pipiş tasıyoz aaaaaaaa sırt o gelır yarım kılo kaydirigubbakcemile3
bu arada bebeginin yuzunu siyah beyaz ultrasonda goren varmı
benimkisini gecen ay fotosunu cekmişti bursadaki bayan doktorum
burdaki belli olmaz dedi gecti
siz gordunuz mu bebişinizi
nannn bizde pipi taşıyoz ama o kaaa göbek yapmadık sanki göbeği pipi kaplıyor:roflol:ölçtüm nan nevar 107 cmcıktı olum napalım az birazcık pombalaksak :kedi: hem benım içimde yiğit var tamam mı pipiş tasıyoz aaaaaaaa sırt o gelır yarım kılo kaydirigubbakcemile3
inş.canım çok az kaldıııııııı:sm_cool:kartanem,itekcim,müredam çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla geçiririz şu üç aylık dönemi ve alırız kucağımıza mis kokulu bebişleri.
bu arada bebeginin yuzunu siyah beyaz ultrasonda goren varmı
benimkisini gecen ay fotosunu cekmişti bursadaki bayan doktorum
burdaki belli olmaz dedi gecti
siz gordunuz mu bebişinizi
ya kıslar ben gelecek hafta şeker yüklemesi için gidecektim ama annemin işi varmış enese bakamayacak bende bi sonraki hafta gitsem diyorum geç olmaz heralde zamanı netede bakmadım hiç hangi haftalrda diye
ya kıslar ben gelecek hafta şeker yüklemesi için gidecektim ama annemin işi varmış enese bakamayacak bende bi sonraki hafta gitsem diyorum geç olmaz heralde zamanı netede bakmadım hiç hangi haftalrda diye