kuzulularım ben geldimmmopuyorumnanaktan
hosgeldinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ulen bamya olmayıpta ne olacak el kadar çocuğu ne yaptın sen:roflol::roflol::roflol:
wayyy bee şimdiden klibi var haaa hangi kanalda çıkar haaa hacı bizde izlesek:roflol:
şuan 23 haftalık sanırım zamanı geçmiyormuş
yap kıs walla çok iyi oluyor gece enes uyanıyor ayy karnım diyorum kalkamıyormuş gibi yapıyorum sen niye kalkıyon ben bakarım diyor halbuki ne kalkması sadece onu uyandırıyorum:jeyyar::roflol::roflol:
anlayana kadar göbeem çatladı nannn :roflol:
niye kızzz kaynanayı yedin yetmedi kenyaya göz diktin bide çakallll :roflol:
ulen bamya olmayıpta ne olacak el kadar çocuğu ne yaptın sen:roflol::roflol::roflol:
wayyy bee şimdiden klibi var haaa hangi kanalda çıkar haaa hacı bizde izlesek:roflol:
şuan 23 haftalık sanırım zamanı geçmiyormuş
yap kıs walla çok iyi oluyor gece enes uyanıyor ayy karnım diyorum kalkamıyormuş gibi yapıyorum sen niye kalkıyon ben bakarım diyor halbuki ne kalkması sadece onu uyandırıyorum:jeyyar::roflol::roflol:
kuşlar iyiyim, annemlerde hayvani bir tadilata giriştik, ben tasarladım deyü proje takibi de başıma patladı. Neyseki bitti bitecek işler :)
Kuzum iyi, haftasonu gibi doktora gidesimiz var, her bi nane iyi şincilük.a.s Sizde ne var ne yok bakem, herkeş iyi mi??
senınkıler bamya mı kızz :roflol: :roflol:
senınkıler bamya mı kızz :roflol: :roflol:
kuşlar iyiyim, annemlerde hayvani bir tadilata giriştik, ben tasarladım deyü proje takibi de başıma patladı. Neyseki bitti bitecek işler :)
Kuzum iyi, haftasonu gibi doktora gidesimiz var, her bi nane iyi şincilük.a.s Sizde ne var ne yok bakem, herkeş iyi mi??
sümüklü bamya :roflol: :roflol:
yok nann ne sümüğü :mymeka:bu dadlu bamya:roflol::roflol::roflol:
seninki doğsun görürüz bamya mı sümüklümü
ne zannediyorsa içerdekini:roflol::roflol:
bamyayı beyenmiyo gacu ne çıkaracaksa artık:roflol:he nan hakkat ne sanıosa kargaya yavrusu şahin gelir die bosuna dememişlerr canlizde bişe sanıo karnında doğan görünümlü sahin tasıo mercedezz sanıo onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlaaarrr eve gider gitmez atcam kendimi yatağa nasıl uykum var annatamam yaaaa ooof niye bele oldum beeen
bamyayı beyenmiyo gacu ne çıkaracaksa artık:roflol:
yaa bu uyku bende de öle yaa gündüz uyuyorum birde akşam hemen uyuklamaya başlıyorum mirmirmirmir
bamyayı beyenmiyo gacu ne çıkaracaksa artık:roflol:
yaa bu uyku bende de öle yaa gündüz uyuyorum birde akşam hemen uyuklamaya başlıyorum mirmirmirmir