2009 Kasm Anneleri

abowww :1shok::1shok: eminmisin kızzz
:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:yandı yandııı:roflol::roflol:

kendım ıçın bişiistemiyom nan nehir bebek yıkayayı ögrensin diye alıstırma yapsın bende diyom sırnaşık şey

merci canım ben bebek yıkamyı biliom tosun yıkamyı öğrenmesemde olurrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kendım ıçın bişiistemiyom nan nehir bebek yıkayayı ögrensin diye alıstırma yapsın bende diyom sırnaşık şey

senle ilgili şüphelerim var nan geçenlerde de nehire mi diyodun kay da yanına yatem diyee :1shok:
krispiye diyoduk emme asıl aramızdaki erkek casuscanlizmiiş

:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:yandı yandııı:roflol::roflol:

merci canım ben bebek yıkamyı biliom tosun yıkamyı öğrenmesemde olurrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: cok gıcıksın nan bi kese atmadın bakamassın sen cocuga benı bıle yıkayamıyon nan sen :dilcikar: :dilcikar:

tosun deme bak :roflol: sen kaşındık anam
tosun sana gosunnnn delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:

senle ilgili şüphelerim var nan geçenlerde de nehire mi diyodun kay da yanına yatem diyee :1shok:

aboww :1shok::1shok::1shok:
karıları yola yola tercihlerimi değiştiki nan bunun :roflol::roflol:

amanın namahrem erkek varr:1ninca:delikafadulden
gel hacı şunu ayda bir yapak anca sonuç alursun vereliniortak:roflol::roflol::roflol:
bence hiç uzatmayın sadece doğacağı günü hesaplasın yeter hatta hesaplayıcılardan yapsın yormayın şimcik kısı hamiş hamiş:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: cok gıcıksın nan bi kese atmadın bakamassın sen cocuga benı bıle yıkayamıyon nan sen :dilcikar: :dilcikar:

anam sana kese atamam nan ben ne gücüm yeter ne suyum yeter ne sna uygun kesem bulunur git seni belediye yıkasın :roflol::roflol::roflol::roflol:

o zaman ben ona tahmini doğum tarihim olan 5 kasımı diyem o bana zamanı gelince hatırlatsın :roflol: :roflol:

he bak bu olarrr :roflol::roflol::roflol::roflol:

he nan benim yanıma yatıodu sapukmu neeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aboww :1shok::1shok::1shok:
karıları yola yola tercihlerimi değiştiki nan bunun :roflol::roflol:

hepinize küstüm oynamıyorummmmmmmmmmmmmmmm sizinle ben sapuk degilim yaaa :kedi: senağlama senağlama senağlama

hadi ben gidioomm uyucam eve gider gitmez

hadi bye bye:gitme:

amanın namahrem erkek varr:1ninca:delikafadulden

bence hiç uzatmayın sadece doğacağı günü hesaplasın yeter hatta hesaplayıcılardan yapsın yormayın şimcik kısı hamiş hamiş:roflol::roflol::roflol:

he nan en iyisi zaten kafası karısıoo karunun:roflol::roflol::roflol:

ulen kocan atsın ne istiyon gacıdan
o da kocişine atar bi kese öğrenir bebiş yıkamayı
sana gerek yok:roflol:

hepinize küstüm oynamıyorummmmmmmmmmmmmmmm sizinle ben sapuk degilim yaaa :kedi: senağlama senağlama senağlama

gel lan tosunum buraya annanemin sulama havuzu var bacesinde kocaman götürürüm seni oraya bide elime fırca alır yıkarun seni gel küsmeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

Back
X