:roflol: delikafadulden yok kız ne cekıncem onlar nasıl yapmıs ogullarını lülülülülülü odam ayrızaten yaz hergun banyo yapıyoruz nolcikkkk kaydirigubbakcemile3
:dance::dance::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: delikafadulden yok kız ne cekıncem onlar nasıl yapmıs ogullarını lülülülülülü odam ayrızaten yaz hergun banyo yapıyoruz nolcikkkk kaydirigubbakcemile3
aboww :1shok::1shok: gitsene cnm bi dişçiye yaavv
olabilir canım doğal ama dikkat yinede bi dişçiye git istersendiş eti kanaması yasayan varmı kızlar
ben o kan haplarıyla aldıgımı dişlerimden kaybediyorum :)
cidden yaa bizim yatak odası üst katta misafir odası aşağıda ama yinede yapamam:kedi:hee kızz bende öyleyim koca evde 1 kişi misafir olsun aslaaaa olmaz aslaaaaaa :kedi::kedi::kedi:
film izlemezsinizde film çevirirsiniz artık :roflol::roflol::roflol::roflol:
hazır evde boşş :roflol::roflol:
yaa ben dişciye bi gitsem 6 ay cıkamıyom
ama genede bi sormak lazım
gerci hamilelikte normalmiş
kadın dogumcum normal dedi :uhm:
kuduruk nan bu naniknaniknaniknanik
olabilir canım doğal ama dikkat yinede bi dişçiye git istersen
cidden yaa bizim yatak odası üst katta misafir odası aşağıda ama yinede yapamam:kedi:
bu filmi herkes izleyemez kıs +18e girer bu film:roflol::kedi:
way utanmaz kuduruk gelin seniiiiiiiiiiii
bak bize ne kaaaa edepliyiz:roflol:
nie nan ulen nolcek karı bızımıgözetlıyo nan odamız dıp dıbede deılkendı odamızdatv de var bazen bızkendımız ayrı bır sey ızlemek ıstedımızde gecerık odamızda ızlerık ulen kayananamdayım dıye esir mı sandınız beni actionda yaparım karıyerde bebe de :roflol: :roflol:
nie nan ulen nolcek karı bızımıgözetlıyo nan odamız dıp dıbede deılkendı odamızdatv de var bazen bızkendımız ayrı bır sey ızlemek ıstedımızde gecerık odamızda ızlerık ulen kayananamdayım dıye esir mı sandınız beni actionda yaparım karıyerde bebe de :roflol: :roflol:
ne takcam nan zaten hergun banyo yapan bırıyım ben eee nerden anlıcak kadın annasın ya kendı yapmamıs mı aaaaa ahh genclıgım dıyodur belkıde simdi kaydirigubbakcemile2
heyyyyyyyyt beeee dewam kıs
anam bazı gaynanalar basıyormuş walla dikkat et haaa
terliğini falan aramasın sizin odada:roflol::roflol::roflol::roflol:
heyyyyyyyyt beeee dewam kıs
anam bazı gaynanalar basıyormuş walla dikkat et haaa
terliğini falan aramasın sizin odada:roflol::roflol::roflol::roflol:
kilitli bacım giremes :dance: hemo kapıyı çalmadan asla gırmes bız ses vermeden bızım odaya camasırlarımızı bıle koyacak oldugunda komıdıne koyar gıder dolabı bılem acmaz fana korkutmusum gadunu nan vereliniortak
kilitli bacım giremes :dance: hemo kapıyı çalmadan asla gırmes bız ses vermeden bızım odaya camasırlarımızı bıle koyacak oldugunda komıdıne koyar gıder dolabı bılem acmaz fana korkutmusum gadunu nan vereliniortak