2009 Kasm Anneleri

sorma kardeşş

:1shok: anaa kiim tuba mı ayrı yatcakk nan action suz naapcak o

ah anacım actıon yapcak hal mi kaldıı yaşlandık nan kaydirigubbakcemile3 nerdeeeee o eski günlerrr
cerinin kulakları çınlasınn diyodu ya ben zamanında neydim diyeee kaydirigubbakcemile3 aynen öleee

iyi yaa sewindim olmasın aramızda bölee şeylerr :1hug:
kız zaten bugün cok gec kalktım açtım burayı acuk muhabbbet kahvaltı derken hazırlandım çıktım e geç geliceğimide biliyodum ohh geldim yatağım hazırrr sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amaaan iyi olmuş valla kızzz kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyom hadi iyi bakın kendinize.iyi geceler
iyi geceler dadlummopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amaaan iyi olmuş valla kızzz kaydirigubbakcemile3
hee ben işimi bilirimmzemuszemus
uyumadınız mı ay uyuyamıyorum uykudan uyandımn yanlarım ağırıyor aynı yönden yatmaktan

walla zor oluyoo hep aynı yöne yatmak walla ben ne yalan söliyim hep sola yatmıyom bi sola bi sağaaa ölee sabah ediyomm

uyumadınız mı ay uyuyamıyorum uykudan uyandımn yanlarım ağırıyor aynı yönden yatmaktan

ayyy benimde her yerim ağrıyo yatınca vallaa :sinifsinif:

iyi geceler dadlummopuyorumnanaktan

hee ben işimi bilirimmzemuszemus

walla zor oluyoo hep aynı yöne yatmak walla ben ne yalan söliyim hep sola yatmıyom bi sola bi sağaaa ölee sabah ediyomm

bende kızzz habire dönüyom vallaaaa :kedi::kedi: napam anam nasıl yatam hep solaaa :kedi:

nan bu nehiriwer gittide aşağıda duran hayaleti mii:1shok:

:1shok::1shok: dün korku filmi bugünde özgeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana uyku haramm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar hepinisi sefiyomm çokkk
bizde seni sefıyoss kızz bu arada resimlerde cillop gibi çıkmışsınnyerimseniben

bende kızzz habire dönüyom vallaaaa :kedi::kedi: napam anam nasıl yatam hep solaaa :kedi:

:1shok::1shok: dün korku filmi bugünde özgeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yk kız dün acuk tırstım ama hemen uyudum hemde uzun zamandır bu kaa rahat uyumamıştım ben artık yerimi buldum doğurana kadar bu yataktayımm:lepi:

:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

bizde seni sefıyoss kızz bu arada resimlerde cillop gibi çıkmışsınnyerimseniben

yk kız dün acuk tırstım ama hemen uyudum hemde uzun zamandır bu kaa rahat uyumamıştım ben artık yerimi buldum doğurana kadar bu yataktayımm:lepi:

ayyy yazık adama ayrımı yatcan kız hep :olmaz:
arada bi gitt kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ne oldu özgeeemm,kız seni hayalet sandı yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy yazık adama ayrımı yatcan kız hep :olmaz:
arada bi gitt kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne oldu özgeeemm,kız seni hayalet sandı yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne yazık yaaa boşwersene bana yazık değil mi :çok üzgünüm: ara sıra ortada bi yerde buluşuruz olur biterr:jeyyar:

benim welet yine aşağıya çalışıyoo :emir_bebek: bugün doktora sordum dedim böle aşağıdan fırlayım gitcek gibi oluyoo karı güldü dedi korkma fırlayıp gitmess kaydirigubbakcemile3

Back
X