• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kartanem cnm yaa begenmezsen ne olcek yaavv :kedi:
baanee umrumda değil :dilcikar:
Kesinlikle cnm yaaa çok güzel ciciler var ama erkeklere varr artıkın yerimseniben önümüzdeki hafta perşembee start veriliyor ozaman :lepi:
Muredam bu arada Aziz Bebe Karşıyaka çarşıda denk geldim Allahım yarabbim Türk Mothercare:lepi: Bayıldım bayıldımm idden modeller üretim kalite 1 Numara Bi Bayram niyetine yada kırk gezmelerinede olur farketmez birde Mevlüt takımı aldım kaydirigubbakcemile3
ben dedim yaa aziz bebe çok iimiş diyee benim kuzenim mothercare yanında halt etmiş aziz bebeyle bahar bebe bi numara dedüydüüü
azizbebeden battaniye falan almışım ben farkında olmadan bi de tulum almışım kaydirigubbakcemile4
naaan deme bari unuttum munuttum kalbimi kırdınnn
nan hani 7 aylık 3.600 kg doordum ya hacıı sayen de o benim işte gelinlikli olan aseba benim gülümseyen bi fotom var face de tabe albümde gelinlikle de var
heee nazarlık bile taktınya gııııı komiserim sazanımmm
ben burdayım gııııı yimek yedim geldim yaa
hee bi bakak beğenirsek tavsiye ederiz
anammm .3600 ya sığmadı oğlan fotoya deeermişimm
kartanesiiiiiiii elif koy hastane çıkışı+tulum + elbise bendenn:jeyyar:
tımam elif koyuyoh o zaman
heee yelize uygun olacak demiiii:jeyyar:o zaman bende tuğra koyayım:roflol:
kıs şimdi moda babalarının adlarını bebelerine koyuyorlar:roflol:

niyeeee gııııı sende onun söylediklerini beğenme o seninkileri beğenmedi ebisin dediği gibi sen elif koy en iyisikaydirigubbakcemile3
zaten elifi de o istiyokiii koysun o zaman baanee :dilcikar:
nan delimisin bizimki kıs olsaydı ve kocam koysaydı isimini şehrazat olacaktı düşün artıkkkk herüf kısmına bırakılırmı bu gibi kritik durumlar?
:roflol: :roflol: :roflol: öle bişe olsa müdahale ederün gııı

delikafaduldendelikafadulden isimliğine bakın yaavv delikafadulden
mükemmeeelll alkisalkisalkis

Kesinlikle cnm yaaa çok güzel ciciler var ama erkeklere varr artıkın yerimseniben önümüzdeki hafta perşembee start veriliyor ozaman :lepi:
Muredam bu arada Aziz Bebe Karşıyaka çarşıda denk geldim Allahım yarabbim Türk Mothercare:lepi: Bayıldım bayıldımm idden modeller üretim kalite 1 Numara Bi Bayram niyetine yada kırk gezmelerinede olur farketmez birde Mevlüt takımı aldım kaydirigubbakcemile3

:1shok: nazlım bi gelem doğuma yakın gezir beni yaavv :lepi:

kartanesiiiiiiii elif koy hastane çıkışı+tulum + elbise bendenn:jeyyar:

aboww pazarlık kızıştıı delikafaduldendelikafadulden

Karakızz 10 günlük rapor almış az önce eşiyle konuştuk kendisi bayağı toparlamış ağrıları vs hafiflemiş uyuyordur o yüzden duymuyordur telefonu dedi azıcık zaman geçsin uyandırmayayım kendisinide ararım..Kıyamam ben ona çok acı çekti çok Allahım beterinden saklasın

ayy cnm benniimm çok geçmiş olsun dersin nazlım bizdende opuyorumnanaktan

naber kızlar.nasılsınız bugün ayyyyy dün akşam bel ve sırt ağrısından uyuyamadım perişan oldum.offffff çok ağrıdı şimdi daha iyi ama çok şükür

naber kızlar.nasılsınız bugün ayyyyy dün akşam bel ve sırt ağrısından uyuyamadım perişan oldum.offffff çok ağrıdı şimdi daha iyi ama çok şükür

geçmiş olsun canım walla aynı dert bende de war
kocişe desm ağrıyor diye kızıyor bana az ev işi yap diye bırak kalsın diyor :olmaz:

Back
X