arii canım kocanada kızma kaynanan bişey olmaz falan dediyse adama oda öyle sanıyodur.ne anlasınki adamlar.sen otur kocana herşeyi anlat.erken doğumun ne olduğunu,erken doğum olrsa nasıl olacağını bak nasıl anlıyor.olmadı beraber gidin doktora doktor anlatsın.şu kaynanalar herşeyi çok biliyo ya.offf bak sinir oldum ha.
benimde az önce teyzem aradı.sağolsun diyoki gel burda yap doğumu.sen yalnızsın doğumun ne olduğunu bilmiyosun falan filan.dedimki uçağa 32.haftadan sonra almıyolar basınç erken doğuma neden oluyomuş.ben iki ay ne yaparım orda kociş burda.diyoki ben doğurdum o kadar hiç öyle bişey yok.sen yalnız nasıl doğurcan.bilmiyon doğumu.ya iyilikmi yapıyo kötülükmü anlamadımki.ben kendimi teselli edip duruyom yalnızım allahın izniyle doğururum.o aramış yalnızsın falan filen
evet öyle yapacagım dr konuşsun çünkü beni yanlış anlıyor.sen bilirsin ama en iyisi bence insanın kendi evi. çok düşünceli teyzen ama evde olmak bambaşka düşünsene bebegını babası hergün göremeyecek 2 ay yani çocuk anne ve babaya ait onlar her anını görmelı bence