• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ayy bu arada mutfağımı toparladım geldimm zemuszemus
birasdanda ütümü bitirsem ooo daha ne isterimm kaydirigubbakcemile3

benimde bitti ütüm kaydirigubbakcemile3
yerleştirdiim bileemm kaydirigubbakcemile3

kız dilmuhh yakıyon o gözlerlen ortalığı heee :jeyyar:

kızz tubiş ben bide senin gözlere hastayıım kızz :jeyyar::jeyyar:
inşallah kızının gözleri sana benzeerr :Saruboceq:

he nan silmuh sizin bebenın gözlerı yakcak ortalıgı opuyorumnanaktan ben senı kapalı tahmın edıyodum gııı hayallerımı yıktın :roflol:

benimde bitti ütüm kaydirigubbakcemile3
yerleştirdiim bileemm kaydirigubbakcemile3

kızz tubiş ben bide senin gözlere hastayıım kızz :jeyyar::jeyyar:
inşallah kızının gözleri sana benzeerr :Saruboceq:

tabii şekerim benim ewdede seninki gibi bi koca olsaydı benimkide çoktan bittmiştii :enbuyukkk:

hee yaa herkes hasta zaten gözlerimee
baksana şu gözlerin güzelliğineee kafamçokkarıştı

he nan silmuh sizin bebenın gözlerı yakcak ortalıgı opuyorumnanaktan ben senı kapalı tahmın edıyodum gııı hayallerımı yıktın :roflol:

sağol bacım.valla bizde bebişin gözleri renkli olur diye bekliyoz olmazsa büyük bi şok yaşayacaz.kız niye kapalı düşündünkiiiiiii

tabii şekerim benim ewdede seninki gibi bi koca olsaydı benimkide çoktan bittmiştii :enbuyukkk:

hee yaa herkes hasta zaten gözlerimee
baksana şu gözlerin güzelliğineee kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:
benimki anasının evinden alışık ütüyee :roflol:

ayyy süper gözler süpeerrr :roflol:

yanlız yelizin yazdıgına bak silmuhh o ne oluoysaaaaaaaaaaaa silmuh değil nan mikser dilmuhh :)))))))))

:roflol::roflol::roflol:
benimki anasının evinden alışık ütüyee :roflol:

ayyy süper gözler süpeerrr :roflol:
bizimkide anasının ewinde yaparmışş anasına kıymıyoo ama karıyaa kıyıyooo:enbuyukkk:
yanlız yelizin yazdıgına bak silmuhh o ne oluoysaaaaaaaaaaaa silmuh değil nan mikser dilmuhh :)))))))))

desene çilli kkyı karıştırdığı gibi face de kattı karıştırdı birbirineee :roflol:

bizimkide anasının ewinde yaparmışş anasına kıymıyoo ama karıyaa kıyıyooo:enbuyukkk:

kız benimki kıyamadığından değil anası yapmazmış mecburiyetten yaparmışş kaydirigubbakcemile3şimdide beğenmiyo kimsenin yaptığınıı kaydirigubbakcemile3

gı bak allah aşkına yelizin egeyle olan resmine ne yazdım :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gördümmmm kaydirigubbakcemile3

Back
X