Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolluyom özeldeen yerimseniben
evet :dilcikar:
yok canım bende öle bişi ama kuyruk sokumum acıyo oturup kalkarken
cn küvet 15 yada 17 tl idi file de 10-15 falan dı gaaliba google dan özelcan bebe yazıp bak istersenEbisce geçen balgattan banyo küveti ve filesini ne kadara aldınız?
hımm emre ada efe ada mirsad ada arda ada ......Allah izin verirse babam için vericem ama yanına bir isim daha bulmak lazım oda kocacım için olmalı.
hee falla kıyamoyomm nan aç göndermeye yassııkk benim kocama bedenen çalışıyo çok yoruluyo napiim bende hazırlıyom heleli hoş olsun kocişimeebişşş annem sen her sabah kahvaltı mı hazırlıyon gıı hemde senin kocişin gibi sıradan kahvaltı yemeyen bi adama abuuu :1shok: işte ben boşuna demiyom kadın var kadıncık var deyüüü dostum çalışan bir bayan olarak seni tebrik ediyorumm vereliniortak
nan ekim anaları 5600 arada 1 ay fark var bence normalll biz onnardan daa çok konuşmuşus işteoheee kızlar nan ekim analarına baktımda şinci nerdeyse tam kadro topicte online durumdalar ve sayfa sayıları da 5600 lerde anam bizde kendimizi bişi sanıyoduh haa bizim kaa konuşan topic var mı deyü :)
canım o bende de var dr. sormadım ama kocam arada bir siyatiklerimi ovuyo çok acıyo ovarken falla baarta baaarta ovuyo ama 1 hafta falan rahat ediomm cnm elini beline koy bir karış basenine doğru say o civarı bastırarak ovalamak çok işe yarıyo ama bilen biri yapsa çok ii olurKızlar benım sag kalcamda cok fena sancı batma var.
topallıyorum, oturdugum yerden kalkarken canımdan can cıkıyo sankıı
yatamıyom,kalkamıom, yuruyemıom anlıycanız.
yururken topal topal yuruyom canım cok yanıyoo
benım gıbı olan varmı????
cnm siyatik ovularak rahatlatılabiliyoBen doktoruma soledım ıkız beklıyorsunn
sıyatık dedı maalesef tedavısı yokmus
ve normalmıs bu durum.
doguma kadar surebılırmıste, gecebılırmıste
annecım aglamak ıstıyom yaaaaa:çok üzgünüm:
magnezyumu bırakma dedı devam
cok canın yanarsa mınoset ıcebılırmısım
tatlım ist. ankara arası fiyatlar çok değişiyo maalesffsekercım msa ben dun aksam aldım kuvetı 6,5 lira , fileside 3,5 tu
toplamda 10 liraya mal olduu bana
selam kızlar
nedeysunuz nasilsunuz ben yine evlen boğuşuyom 75 metre kare evi n temizliği ne kaaa çok oliii yaaa
150 metre kare olsaydı hiç dötümün üstüne oturamazdım herhal
neyse bugün kapıları silecem tam 8 kapı var hem silerim hem yazarım
kiz gebe gebe kapi mi silcen bide
dikkat et kendine uzanma fazla yukarilara
bacımmm falla bilmiom kaç tl verdiğimi dedim ya onnar tahmini sölediimm fiyatlar daha doğrusu, 1 küvet 1 banyo süngeri 1 filesi 1tırnak makası 1 fırça tarak seti 1 göğüs kremi 1 emzirme sütyeni 1 penye battaniye 1 yelek 2 patikli pijama 1 pijama takımı 40 lı pkt göğüs pedi 1 yenidoğan ıslak mendili 1 k.çorap 1 patik 1şapka 2 eldiven 2 adet biberon 2 li emzik 200-tl tuttu cicimm artık çok ya da az napiim çok da alternatifim yok açıkçası daha doğrusu ben almak istediğimden yok annem ist. dan yarı fiyatına alırdı belki bunlarıtekrar günaydın karılarrr....
ebişim nan bi fileye 15 mi verdin kazık yemişissin bajım ya alıp yollardım deseydin sevi bebe den 5 tl ye aldım küvettte 10 yine sevi bebenin