2009 Kasm Anneleri

burdayım canım ya bende emin bile diilim o yüzden hemen gitmeyi gözüm de yemedi araba da yok işyerinde eve gidip ordan geçmem lazım gözüm yemedi
ama kadına ulaşamıyooommm aradım sekreteri vermedi telini ya bi daha da gitmicem oraya doktor bulmam lazııımm

aa kartanesi geçmiş olsunda o ne salaklık öyle ya hastasına doktorun numarasını nası vermezmiş aaa mal ya bak nası gıcık oldum nan şimci :mymeka:

nannnnnn :oklava::oklava::oklava:
misafir vardııı zatiiii sıkıntımdan gebermişimmmm :oklava::oklava: pc açtıktı sabah beri ölee kalmış ben yoktum yanii hiç basındaaa :oklava::oklava:

Deli oldum bebeli misafir vardı anaam evime zıçtılar yaaa :oklava::oklava:

canım ya okul açılınca canının sıkıntısı geçer ya biz çalışmayanlar günümüz hep aynı geçiyor bunalıyom artık zaten bunamışım

sen de mi öğretmensin. valla bizde erkenden geldik tatilden ben çok ağırlaşmadan gelelim dedik ama buradada çok sıkıldık. keşke tatili bitirmeseydik:1no2:

misafir vardııı zatiiii sıkıntımdan gebermişimmmm :oklava::oklava: pc açtıktı sabah beri ölee kalmış ben yoktum yanii hiç basındaaa :oklava::oklava:

bende hiç sevmem çocuklu misafiri.:oklava::oklava::oklava: ablamlar hariç tabi. opuyorumnanaktan

ay ben anneme hiç kıyamam böle ya ne bilim en ufak bi gönlünü incitmek diilde ya ne bilim o üzülür diye aklım çıkıyo ya hiç dayanamam kenya aranızdaki meseleyi bilmem ama sen evlatsın yavrucummm anneler ne kaa kıymetli ne kaa olağanüstü fedakar şimdi daha ii anladığımız bi zaman dimii senin için o yüzden de sıkılıyooooo

biz cabuk küser cabuk barısırız benden kaynaklanıyo zaten problem onun bi sucu falanda yok ben fenayım :çok üzgünüm:

sanki sizin bebelerinizi isticekler sizinkileride istemicekler nann bende sevmem cocuklu misafiri ama mecbur katlancaz

:roflol::roflol::roflol:
arkadaşım gelecek datlu yapacak deyü seviniyodun ya dün düdük noldu şiştin mi :roflol:
nan zate bu çocuklu karu hiçbiyere sığmazmış ha ben bebem olunca pek gezmeyi duşunmuyom lan sen gidince ev sahibi sövuyo aha böle :1ninca:

Back
X