2009 Kasm Anneleri

aziz bebe ve bebe çeyiz sarayı iptal o zaman
peki bebek şekerleri ve kapı süsü için bişeyler alcam onları nerde bulcam

okiş tubişim
bakalım herbişeyimizi ordan tamamlaycaz daha da bişey alamayız
yarın ola hayrola
tarak biberon vs onları da ordan alak dedik
senin bebk şekerlerini topiğe koydunmuydu gızzz nasıl bişey kendinmi yapcan
kaça aldın kaç adet

bebek şekerlerinii mısır çarşısının arkasında bi sokak varr orda malzeme satan yer warr
ben ordan aldımm ciciş topiğine koymadım ahaaa
50tanelik malzeme aldım been 20lira verdimm ama ben biblolu falan almadımm kelebek aldımmm

kaydirigubbakcemile3 oda eyimiş nann lıght lazz kaydirigubbakcemile3

kızz krispii vallaa bişi diyimmi bu istanbıllı karularda iş yok anaaamm :kedi::kedi:
bi cerenimo var ben gibin gezmecii kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ben olaydım biz cerenimolan atlar hemen gelirdik kızz demiii hacıııı yerimseniben

hee hacıı hemde kaçıncı posta gittiydik nann Şeniz

kaydirigubbakcemile3 oda eyimiş nann lıght lazz kaydirigubbakcemile3

kızz krispii vallaa bişi diyimmi bu istanbıllı karularda iş yok anaaamm :kedi::kedi:
bi cerenimo var ben gibin gezmecii kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ben olaydım biz cerenimolan atlar hemen gelirdik kızz demiii hacıııı yerimseniben

heee layt laz karusuyum baksana normal doğuum bile cesaret edemimm

hiç sorma nan öldürdüler beni laaaa onlar için bi sopa ayarlıycam gelkince koca dötlerine vurmak için

hee hacıı hemde kaçıncı posta gittiydik nann Şeniz

valla kızz cerenimoo kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

heee layt laz karusuyum baksana normal doğuum bile cesaret edemimm

hiç sorma nan öldürdüler beni laaaa onlar için bi sopa ayarlıycam gelkince koca dötlerine vurmak için

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok çıtırtım bu karularlan olmiy bu iş hacı başka zaman ayarlarsak kısmetsa yine de ağırlamış kadar oldun cicimm Şeniz

Back
X