2009 Kasm Anneleri

senin yemek vereceğin yok çıkıp ben alırım diyecek şimdi:roflol::roflol:
yaaa bu saate kadar iyi duruyon valla aç aç benim bebem gece uykudan uyandırıyor acıktım diye ama ben mamiş vermiyorum o saatte dr.amca kızıyor sonra:kedi::kedi:

kızz benimkinede kalsa geceleri kuduruy acıkıncaa emme bende yimiyom süt içiyom :lepi:

aman baska bişe bulamadın uyus pokunu kusmugunu anlatıon sende:roflol::roflol:

günadyın nası oldun :uhm:

hasta gııı teyzesimafoldumben
hemde çıtırtı açtı bak kusmuk konusunu
hıhhh bende giderim o zaman oğluşumla uyurum sende tıkın iyice şiş emiiiiiiiiiilülülülülülü
ben gidiyim biraz güzellik uykumu uyuyayım ulen güzelleşecem diye döt büyütüyom:roflol:

hıhhh bende giderim o zaman oğluşumla uyurum sende tıkın iyice şiş emiiiiiiiiiilülülülülülü
ben gidiyim biraz güzellik uykumu uyuyayım ulen güzelleşecem diye döt büyütüyom:roflol:

ay canım kıyamam gecmiş olsun tekrar yedim yemeğimi neyini istiosan anlat istersen pipisini poposunuda anlattopuyorumnanaktan:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz vermedi tabii çilli tavukk :mymeka:
abbbbaaavvvv o görür gününü pazartesi hep birlikte alacaz onun ölçülerini eee anca sararız bedenini demi yardım etmek lazım:roflol::roflol:
yok canım kusuyorda sabah babasının üzerini batırdı birlikte duşa girdilerde ancak çıktı kokuları:roflol::roflol:

bak duydunmu edoş kusuyomuş çocuk nan sen uyku sarhoşusun anacım

uyuyan çiçko olan nannn delikafadulden

hade gacılar ben cıkıyom
kib
hadeeee optm

byby cnmmm opuyorumnanaktan

abbbbaaavvvv o görür gününü pazartesi hep birlikte alacaz onun ölçülerini eee anca sararız bedenini demi yardım etmek lazım:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyim kıslar sadece aşırı terliom ama terle attım şişlerimde indi
diz kapaklarım acıo hala dizimin üstünde halı silersem olacağı bu
tövbeliyim doğurana kadar ağır iş yapmıycam

6.30 da uyudum şekerim

o gecede yapma didik sağa emme dinlemedin bizii :mymeka:
bul bi kadın acilinden tatlımm opuyorumnanaktan

yav eşimin babannesi geldi kafamı şişirdi gitti çok konişli nu kadın yaaaa benim bi alt katta oturiii kadın her gün gelip ütü yapıp gidi kafamın içine etti nan bu bünye bu kaaaa çeneyi kaldırmaz yaavvv

nan ölçtüm yaaa olummm 107ıdı beee aaaa sositososito
yav eşimin babannesi geldi kafamı şişirdi gitti çok konişli nu kadın yaaaa benim bi alt katta oturiii kadın her gün gelip ütü yapıp gidi kafamın içine etti nan bu bünye bu kaaaa çeneyi kaldırmaz yaavvv

üzüm üzüme baka baka hacııı :lepi:

Back
X