Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide bana kızıo yaa yüzzzsüzzz :roflol::roflol::roflol:
senin yemek vereceğin yok çıkıp ben alırım diyecek şimdi:roflol::roflol:
yaaa bu saate kadar iyi duruyon valla aç aç benim bebem gece uykudan uyandırıyor acıktım diye ama ben mamiş vermiyorum o saatte dr.amca kızıyor sonra:kedi::kedi:
günaydın kıslar a.s.
ne yüzsüzü gııı bebemden bahsediyorum ilerde senin bebenide duyacağız neler yaptığını şimdiden alış bakıyım:roflol::roflol::roflol:
günaydın kıslar a.s.
günaydın kıslar a.s.
aman baska bişe bulamadın uyus pokunu kusmugunu anlatıon sende:roflol::roflol:
günadyın nası oldun :uhm:
hasta gııı teyzesimafoldumben
hemde çıtırtı açtı bak kusmuk konusunu
hıhhh bende giderim o zaman oğluşumla uyurum sende tıkın iyice şiş emiiiiiiiiiilülülülülülü
ben gidiyim biraz güzellik uykumu uyuyayım ulen güzelleşecem diye döt büyütüyom:roflol:
abbbbaaavvvv o görür gününü pazartesi hep birlikte alacaz onun ölçülerini eee anca sararız bedenini demi yardım etmek lazım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz vermedi tabii çilli tavukk :mymeka:
yok canım kusuyorda sabah babasının üzerini batırdı birlikte duşa girdilerde ancak çıktı kokuları:roflol::roflol:
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
nasıl oldun bakam
iyiyim kıslar sadece aşırı terliom ama terle attım şişlerimde indigünadyın nası oldun :uhm:
günaydın canım emme öğlen oldu bee
hasta gııı teyzesimafoldumben
hemde çıtırtı açtı bak kusmuk konusunu
hıhhh bende giderim o zaman oğluşumla uyurum sende tıkın iyice şiş emiiiiiiiiiilülülülülülü
ben gidiyim biraz güzellik uykumu uyuyayım ulen güzelleşecem diye döt büyütüyom:roflol:
hade gacılar ben cıkıyom
kib
hadeeee optm
abbbbaaavvvv o görür gününü pazartesi hep birlikte alacaz onun ölçülerini eee anca sararız bedenini demi yardım etmek lazım:roflol::roflol:
bak duydunmu edoş kusuyomuş çocuk nan sen uyku sarhoşusun anacım
iyiyim kıslar sadece aşırı terliom ama terle attım şişlerimde indi
diz kapaklarım acıo hala dizimin üstünde halı silersem olacağı bu
tövbeliyim doğurana kadar ağır iş yapmıycam
6.30 da uyudum şekerim
yav eşimin babannesi geldi kafamı şişirdi gitti çok konişli nu kadın yaaaa benim bi alt katta oturiii kadın her gün gelip ütü yapıp gidi kafamın içine etti nan bu bünye bu kaaaa çeneyi kaldırmaz yaavvv
nan ölçtüm yaaa olummm 107ıdı beee aaaa sositosositoabbbbaaavvvv o görür gününü pazartesi hep birlikte alacaz onun ölçülerini eee anca sararız bedenini demi yardım etmek lazım:roflol::roflol:
bak duydunmu edoş kusuyomuş çocuk nan sen uyku sarhoşusun anacım
yav eşimin babannesi geldi kafamı şişirdi gitti çok konişli nu kadın yaaaa benim bi alt katta oturiii kadın her gün gelip ütü yapıp gidi kafamın içine etti nan bu bünye bu kaaaa çeneyi kaldırmaz yaavvv
yazıkki ne yazık :1no2::1no2::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yazuk nan sağaa :roflol:
nan ölçtüm yaaa olummm 107ıdı beee aaaa sositososito
üzüm üzüme baka baka hacııı :lepi:
o gecede yapma didik sağa emme dinlemedin bizii :mymeka:
bul bi kadın acilinden tatlımm opuyorumnanaktan